Bezoek onze e-bike testdag op zaterdag 17 september!

Fietsenwinkels Kontich
Tijdens onze vorige testdag (toen nog met mondmasker) maakten veel mensen kennis met de e-bike

 

Zou je willen ontdekken of een elektrische fiets iets voor jou is? Dan hebben we een topnieuwtje voor je! Vanwege de grote interesse in e-bikes houden we deze zaterdag (17 september 2022) een nieuwe testdag. En dat voor alle elektrische fietsen in ons gamma! Blijf lezen om te zien wat je tijdens de testdag kan verwachten.

Gratis e-bikes testen

Wat je mag verwachten tijdens de testdag

Wat je zaterdag 17 september mag verwachten in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem en Edegem:

En als bonus krijg je een heerlijke Antwerpse cupcake van Momade Cupcakes cadeau. Daarover lees je verderop meer.

Onze adressen + openingsuren

 

Norta is een van de vele merken die je mag testrijden

 

De beste e-bikes

Deze merken mag je testrijden

Dit zijn de fietsenmerken van e-bikes, elektrische bakfietsen, speed pedelecs en elektrische vouwfietsen die je in onze winkels mag testrijden: Urban Arrow | Riese en Müller | Specialized | Brompton | Koga | Kokua | Dutch ID | Achielle | Åska | Bakfiets.nl | Batavus | Bergamont | Larry vs Harry (Bullitt) | Carqon | De Geus | Ellio | Gazelle | i:SY | Klever | Lovens | Norta | Santos | Scott | Tern | Velo de Ville | Veloe.

 

Momade Cupcakes Antwerpen

 

Momade Cupcakes

Zin in een gratis cupcake?

Niet alleen zal je zaterdag kennis maken met tientallen fantastische e-bikes, maar ook zal je de cupcakes van Momade ervaren. Momade kiest bewust voor lokaal, duurzaam en kwaliteit. Daarom gebruiken ze Belgische Callebout-chocolade, kakelverse biologische eitjes en fruit van eigen bodem. Hun cupcakes bevatten alleen natuurlijke kleurstoffen en zijn vrij van bewaarmiddelen. Suiker beperken ze tot een minimum.

Goesting in een heerlijke cupcake? Je krijgt er gratis één tijdens onze e-bike testdag!

 

E-bikes kopen Antwerpen
Ook onze eigen De Geus Electric kan getest worden

 

Elektrische fietsen uitproberen

Welke fietsen ga jij testen?

Weet je al welke elektrische fietsen jij zelf wilt ervaren? Stap dan zaterdag gewoon eens onze winkels binnen en spreek ons aan. Wil je je nog wat oriënteren? Op deze pagina vind je al onze e-bikes. Of geef zaterdag aan onze verkoopadviseurs je wensen en budget door, dan helpen ze je de fiets van je dromen te zoeken.

P.S. De cupcakes zijn beperkt beschikbaar. Op = op, dus wees op tijd!

Onze adressen + openingsuren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen De Geus