3 manieren waarop Urban Arrow zich onderscheidt van andere bakfietsen

Wanneer je een elektrische bakfiets wilt kopen om je auto te vervangen, is een Urban Arrow een van de beste merken die je kunt kopen. Die conclusie trekken jaarlijks honderden gezinnen in België die een cargobike van dit Hollandse merk aanschaffen. Urban Arrow heeft namelijk 3 grote voordelen die veel andere bakfietsen niet hebben…

1. Urban Arrow heeft een grotere bak

Urban Arrow kopen België
Plek voor drie kinderen in een Urban Arrow Family

De meeste bakfietsen bieden ‘slechts’ plaats voor twee kindjes (waarvan één eventueel in een Maxi Cosi). De bak van een Urban Arrow Family is daarentegen groot genoeg voor drie kindjes (waarvan er ook weer één in een Maxi Cosi kan zitten). Deze extra ruimte is een heel goede reden om een Urban Arrow te kopen.

En heb je maar één of twee kinderen? Dan nog is de vele ruimte ideaal. Je kunt dan samen met je kindje bijvoorbeeld ook de boodschappen vervoeren. Superhandig voor de moderne stadsbewoner die liefst zoveel mogelijk op de fiets doet!

En wist je dat je de bak van je Urban Arrow helemaal aan te passen is aan jouw noden? Van een regenhuif tot een extra bankje: er is ongelooflijk veel mogelijk. Je leest er alles over in het artikel Deze 10 accessoires maken van jouw Urban Arrow de ultieme gezinsbakfiets.

Urban Arrow bakfiets
Urban Arrow: tot drie kinderen in één bakfiets

2. Urban Arrow heeft altijd een Bosch-motor

Urban Arrow kopen België
Elke Urban Arrow heeft een Bosch-motor

Waarom het belangrijk is dat elke Urban Arrow een elektrische motor van Bosch heeft? Da’s simpel:

  • Bosch is een Duits A-merk. Bosch gebruikt alleen hoogwaardige materialen en heeft zeer strenge kwaliteitseisen in de assemblage. Daardoor heb je meer zekerheid dat de motor een lange levensduur heeft.
  • Onderdelen zijn altijd te bestellen. Moet een onderdeel van je motor toch onverhoopt vervangen worden? Bij Bosch kunnen onze fietsenmakers altijd onderdelen bestellen. Bij B-merken is dat vaak onmogelijk (vanwege slechte bereikbaarheid of omdat ze simpelweg geen onderdelen los verkopen).
  • Bijna elke fietsenmaker kan met een Bosch-motor overweg. Wil je je fiets laten herstellen of onderhouden door een andere fietsenmaker dan De Geus? Geen probleem. Omdat Bosch zo’n gangbaar, gerenommeerd merk is, kan elke goede fietsenmaker ermee overweg. Met B-merken is dat daarentegen geen evidentie.
Urban Arrow bakfiets kopen België
Alleen Bosch, nooit een B-merk: die zekerheid heb je met Urban Arrow

3. Urban Arrow heeft zowel familiemodellen als zakelijke modellen

Urban Arrow Shorty kopen België
De Urban Arrow Shorty vervoert goederen én kinderen

Ben je een gezinsmens, maar heb je ook een business te runnen? Ook dan is een bakfiets van Urban Arrow een prima keuze. Ze bieden namelijk zowel familiemodellen als bedrijfsmodellen aan:

  • De Urban Arrow Family-reeks. De naam zegt het al: de Urban Arrow Family is de gezinsbakfiets bij uitstek. Maar ook fietsen uit de Family-reeks kun je in no-time omtoveren tot een bedrijfsvervoermiddel. Met het afdekzeil houd je je goederen droog en proper terwijl je door de stad zoeft. En de vloermat garandeert dat je spulletjes niet gaan schuiven op de vloer van je bak.
  • De Urban Arrow Shorty-reeks. De Urban Arrow Shorty is de perfecte bakfiets voor zakelijk gebruik. Hij is vooral populair bij bezorgdiensten, waarbij de geïsoleerde box perfect is voor de bezorging van warme en koude gerechten. Weet echter dat een Shorty ook een goede aankoop is voor een gezin: met de beschikbare accessoires maak je van de bak een comfortabele kindertaxi. Met een Maxi Cosi-adapter kan je bijvoorbeeld heel snel een kinderstoeltje in je Shorty vastklikken.
  • De Urban Arrow Cargo-reeks. De Urban Arrow Cargo is veelzijdig inzetbaar. Je kunt de Cargo L en XL zo opbouwen dat ze perfect werken voor de taak die jij voor ze in gedachte hebt.
  • De Urban Arrow Tender-reeks. Is het een camionette of een fiets? De Urban Arrow Tender is beide!
Fietsverzekeringen Antwerpen
Blije ouders én blije kinderen: Urban Arrow zorgt ervoor!

Urban Arrow-bakfiets kopen in België?

Nee, je hoeft niet helemaal naar onze noorderburen te rijden om zo’n mooie Hollandse Urban Arrow te kopen! Heb je interesse in een Urban Arrow, stap dan gewoon eens binnen bij onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem of Schoten.

Vraag ons ook zeker naar het gloednieuwe Urban Arrow Connected. Dat is het revolutionaire systeem waarmee je je cargobike kunt opspeuren na diefstal.

We kijken graag samen met jou welke Urban Arrow het beste aansluit bij jouw behoeftes. Advies en een testrit zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Ons Urban Arrow-assortiment

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus