Wegens succes verlengd: krijg accessoires t.w.v. €597 cadeau bij je witte Urban Arrow bakfiets

Urban Arrow regenhuif

 

Urban Arrow heeft een geweldige actie en onze fietsenwinkels doen mee! Je krijgt tijdelijk bij de aankoop van een witte Urban Arrow Family een accessoirepakket ter waarde van € 597 cadeau. Dit pakket bestaat uit een Regenhuif Plus, extra bankje en een vloermat. Wegens succes is de actie verlengd tot en met 31 december 2023.

Claim je gratis Urban Arrow-accessoires

Wil jij je gratis accessoirepakket ter waarde van € 597 claimen? Dat is heel makkelijk:

  • Actie loopt tot en met 31 december 2023.
  • Bij ieder wit Urban Arrow Family-model dat in deze periode wordt uitgeleverd zit dit accessoirepakket gratis bijgeleverd. Het pakket wordt geleverd bij de modellen: Family Active Line Plus wit, Family Performance Line Essential wit, Family Performance Line Plus wit, en Family Cargo Line wit.
  • Het pakket omvat een Regenhuif Plus, extra bankje en een vloermat.

Op onze website en in onze winkels ervaar je het ruime gamma van Urban Arrow.

Bekijk het assortiment

Ontdek Urban Arrow bij Fietsen De Geus

Zoek je het ultieme stadsvervoer voor je gezin? En zie je zo’n gratis accessoirepakket wel zitten? Ontdek de elektrische bakfietsen van Urban Arrow bij Fietsen De Geus. In onze fietsenwinkels adviseren we je graag over de modellen.

Natuurlijk laten we je ook graag de onderdelen zien die je nu tijdelijk cadeau krijgt: de Regenhuif Plus, het extra bankje en de vloermat. Als kers op de taart mag je vrijblijvend testritten maken op de verschillende modellen van Urban Arrow. Ervaar deze fietsen, doe een bestelling en krijg de accessoires ter waarde van € 597 cadeau.

Boek je gratis testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen De Geus