Topzaak in aanbouw: binnenkijken in onze fietsenwinkel in Edegem

‘Laat eens wat foto’s zien van Edegem,’ horen we steeds vaker de laatste tijd. Nee, de mensen vragen ons niet om foto’s van die mooie gemeente (ook al zijn het oude gemeentehuis en de basiliek nog zo mooi). Waar men dan wel op doelt? Op onze fietsenwinkel in Edegem natuurlijk! Die opent in maart 2021 zijn deuren.

Jullie verzoeken worden gehoord: vandaag nemen we een kijkje achter de (nog) gesloten deuren van De Geus Edegem!

Klaar voor 500 m² fietsbeleving?

Waar binnenkort de grote, lichte vitrine van de nieuwe fietsenwinkel is, bevindt zich nu nog een kleurrijke sticker.

‘Edegem, zijn jullie klaar voor 500 m² aan fietsbeleving?’ leest de toevallige passant. Onze hoop is dat we geïnteresseerden alvast kunnen informeren.

Want een fietsenwinkel van 500 m² is niet niks, daarop moet je je als klant voorbereiden. We willen niet dat in maart iemand van alle indrukken in zwijm valt tussen onze honderden fietsen. 🙃

Overigens gaat onze fietsenwinkel in Edegem ook perfect zijn voor fietsers uit KontichHoveBoechoutMortselWilrijk en Aartselaar. Ook aan passanten uit deze gemeenten willen we duidelijk maken dat ze spoedig van harte welkom zijn bij De Geus Edegem.

Ontdek ons fietsaanbod

Bakfiets, e-bike, stadsfiets of reisfiets?

We geven het grif toe: als je het pand aan de Trooststraat nu ziet, kan je je moeilijk voorstellen dat er binnenkort een mooie fietsenwinkel in zit. We zijn dan ook nog druk bezig met de verbouwing.

Wat je wél al goed kan zien, is hoeveel ruimte er is. Die ruimte hebben we overigens hard nodig, want we zijn van plan om van De Geus Edegem onze absolute flagshipstore te maken!

Dat betekent dat je bij De Geus Edegem echt alle fietssoorten kunt kopen: van bakfietsen tot e-bikes, van stadsfietsen tot reisfietsen, en al het andere dat er tussenin zit.

Niet alleen fietsmerken van Belgische bodem zoals Norta en Achielle zullen in de nieuwe winkel te koop zijn. Ook tientallen buitenlandse merken zullen hun weg naar het mooie Edegem vinden.

Kies je droomfiets

Fietsenwinkels Edegem

Meer over De Geus Edegem? Lees: De Geus staat te springen om naar Edegem te komen!

Gratis testritten voor alle Edegemnaars

Natuurlijk verwachten we niet van de Edegemnaars dat ze zomaar op blind geluk een fiets bij ons uitkiezen.

Om een fiets te kopen die écht 100% bij je past, moet je er eerst meerdere getest hebben. Daarbij moet je je goed laten adviseren door iemand die verstand van fietsen hebben. (Toevallig hebben wij een heel team van die mensen rondlopen!)

Om het maken van een testrit gemakkelijk te laten verlopen, zal je bij De Geus Edegem een testrit kunnen reserveren. Dat is natuurlijk gratis en het verplicht je tot niets.

Ben je benieuwd wat je nog meer van Fietsen De Geus kunt verwachten? Klik op onderstaande knop!

Alles over De Geus

Ervaar een voorproefje in Antwerpen en Berchem

Iedere Edegemnaar die niet tot maart kan wachten om De Geus te bezoeken, nodigen we graag uit bij onze fietsenwinkel in Antwerpen en onze fietsenwinkel in Berchem.

Tot binnenkort!

Adressen en openingsuren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus