De Geus staat te springen om naar Edegem te komen!

Update: Fietsen De Geus Edegem is inmiddels geopend. Lees hier alles over deze nieuwe fietsenwinkel.

Woon jij in Edegem of in een andere gemeente aan de zuidrand van Antwerpen, zoals Kontich, Hove, Boechout, Mortsel en Aartselaar? Of ben je een Antwerpenaar uit Wilrijk?

Dan hebben we topnieuws voor je, want Fietsen De Geus komt naar je toe! In het voorjaar van 2021 opent een gloednieuwe De Geus in het centrum van Edegem.

Betere mobiliteit voor Edegem en omgeving

Veel van de klanten van onze huidige winkels komen uit Edegem en omstreken. Vanaf volgend jaar kunnen we nóg meer voor hun mobiliteit betekenen met onze derde winkel!

Edegem en De Geus gaan hand in hand. Waarom? Fietsen De Geus heeft al sinds oprichting in 1984 de missie om mensen op de fiets te krijgen. Want fietsen geeft de kracht om files te vermijden, de vrijheid om bergen te bedwingen, het gemak om kinderen te vervoeren. Als gemeente langs de fietssnelweg Antwerpen-Brussel sluit Edegem perfect aan bij het vervullen van onze missie.

Niet alleen fietsmerken van Belgische bodem zoals Norta en Achielle zullen in de winkel te vinden zijn, maar ook talloze buitenlandse merken gaan hun weg naar Edegem vinden.

Meer over De Geus Edegem

Blijf op de hoogte over onze fietsenwinkel in Edegem

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent de eerste die zal weten op welke datum de fietsenwinkel in Edegem opent!

Inschrijven nieuwsbrief

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus