Nieuwe snoepwinkel voor sportfietsers: De Geus Dert13n is open! [18 foto’s]

De Geus Dert13n is officieel open! Onze nieuwe winkel in Antwerpen voor racefietsen, gravelbikes en mountainbikes kan nu bezocht worden voor onder andere testritten en bikefitting. De reactie van een was klant: ‘Dit is een echte snoepjeswinkel voor een sportfietser!’ Laten we de foto’s van onze eerste openingsdag, 18 april 2022, eens bekijken om al die snoepjes te ontdekken.

Koersfietsen kopen Antwerpen
Licht, strak en meedogenloos voor mensen met een fietsfetish: De Geus Dert13n is een winkel waar je uren kan doorbrengen.

 

Racefietsen gravelbikes kopen Antwerpen
Al vanaf de eerste minuut dat de winkel officieel open is, stromen de sportfietsers toe.

 

Racefietsen gravelbikes kopen Antwerpen
Biertje, koffietje, cavaatje: bij een officiële opening horen drankjes (en vrolijke gezichten).

 

Koersschoenen wielrenschoenen fietsschoenen Antwerpen
Niet alleen voor de aankoop van een nieuwe racefiets, gravelbike of mountainbike kan je in De Geus Dert13n terecht: ook bij het passen van fietsschoenen begeleiden we je graag.

 

Koersfiets mountainbike gravelbike kopen Antwerpen
We beloven je één ding: in De Geus Dert13n vind je geen brol. Alleen gerenommeerde A-merken zoals Specialized, Scott en Ridley staan bij ons in de kijker.

 

Racefietsen gravelbikes Antwerpen
De Geus Dert13n heeft zijn stijlvolle interieur te danken aan Presto Company, een specialist in het inrichten van fietsenwinkels.

 

Wielrenkleding kopen Antwerpen
Ook voor handige accessoires, zoals wielrenkleding van grote merken, kan je altijd binnenstappen bij onze nieuwe winkel.

 

Fietsenwinkel sport Antwerpen
De winkel is gevestigd in het hart van ‘t Zuid, dus het spreekt voor zich dat veel nieuwsgierige buurtbewoners even binnensprongen om hun complimenten te geven.

 

Fietsenwinkel sportief Antwerpen
Een nieuwe fietsenwinkel openen doe je niet elke dag, dus er was voor jong en oud een drankje voorzien.

 

Fietsenwinkel sportfietsen Antwerpen
Gezellige chaos, daar houden wij van. Op deze feestelijke eerste dag is het een komen en gaan van vrienden, familie en klanten.

 

Racefietsen Scott Antwerpen
Koffie nodig? Voor de deur van De Geus Dert13n deelde Bulldog Barista op de openingsdag koffie uit aan alle bezoekers.

 

Ridley racefiets kopen Antwerpen
Trots zijn we omdat we Ridley verdelen. Dit formidabele Belgische fietsenmerk wordt onder andere gebruikt door de toppers van de Lotto-ploeg.

 

Racefietsen Specialized kopen Antwerpen
Meerdere wielerclubs bezochten De Geus Dert13n op de openingsdag. Nu moeten we toegeven: er was evenveel interesse in de gratis pintjes als in de racefietsen…

 

Fietszadel racefiets kopen Antwerpen
Fietszadels, trappers, luchtpompjes, bidons… ook in de verkoop van alle kleine zaken willen we groots zijn!

 

Racefietsen kopen Antwerpen
Ja, de snoepjes zijn zoet in onze winkel: van sexy koersfietsen tot gracieuze helmen. Kom zeker eens langs!

 

Gratis bikefitting Antwerpen
Behoefte aan een bikefitting in Antwerpen? De Geus Dert13n is je adres. Tijdens een bikefitting ontdek je welke fiets perfect past bij je lichaam.

 

Sportfietsenwinkel
De twee mannen die aan het roer gaan staan van De Geus Dert13n: Alfdan en Laurens. Alfdan ken je misschien van zijn carriere als professioneel wielrenner. Laurens doet overigens niet voor hem onder: hij rijdt jaarlijks ruim 15.000 km op zijn koersfiets.

 

Bezoek onze nieuwe sportfietsenwinkel in Antwerpen

Wil je De Geus Dert13n met een bezoekje vereren? Onze spreekwoordelijke rode loper ligt uitgerold voor je! Klik hier voor het adres en de openingsuren of volg de onderstaande knop om nog meer te lezen over onze kersverse winkel.

Alles over De Geus Dert13n

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus