Op 5 km van Wijnegem

Van traditionele stadsfiets tot hippe bakfiets

Wist je dat op 5 km van Wijnegem een van de grootste fietsenwinkels van de regio ligt? Fietsen De Geus in Schoten biedt op 1000 m2 vloeroppervlakte tweewielers aan voor elk type fietser. Je kan bijvoorbeeld bij ons terecht voor traditionele stadsfietsen, maar ook voor vlotte e-bikes, supersnelle speed pedelecs en hippe elektrische bakfietsen. In ons pand staan ruim 20 fietsenmerken uit België, Nederland, Duitsland en andere landen.

Advies en een testrit zijn bij ons steeds gratis. We verwelkomen graag fietsers uit onze buurgemeenten, zoals Wijnegem, Schilde, Sint-Job-in-‘t-Goor, Brasschaat, Ekeren, Merksem en Deurne-Noord.

Ons complete gamma   Adres + openingsuren

Even voorstellen?

Dit zijn de experts van onze fietsenwinkel

Fietsenwinkels Schoten

Van Gazelle tot Urban Arrow

Alleen de beste kwaliteitsmerken

De merken in ons assortiment zijn zo gevarieerd als onze klanten: van het gerenommeerde Gazelle tot het excentrieke Achielle, en van de ruime cargobikes van Urban Arrow tot de slanke racefietsen van Cannondale. En wat dacht je van een oerdegelijke e-bike van Riese und Müller?

Dankzij deze variatie in merken kunnen wij elk fietser uit Wijnegem goed helpen, zoals pendelaars, gezinnen met kinderen en milieubewuste ondernemers. In onze fietsenwinkel nemen we steeds de tijd om je goed te helpen, wat je noden en budgetten ook zijn.

Vind hier je droomfiets

Onze fietsenwinkel bij Wijnegem

Een voorproefje van ons team en gamma

Vouwfiets Brompton Schoten

Fietstas Agu

Ons team fietst zelf bijna elke dag. Daarom kunnen we je altijd adviseren vanuit onze ervaringen. Daarom stap jij steevast met een fiets de deur uit die écht bij je past.

Elektrische bakfiets

Fietsonderhoud herstellingen Ekeren

Elektrische fiets Ekeren

Tijdlijn

Hoe wij sinds 1984 groeiden

1984. De jonge idealist Dirk Vanthillo richt een winkeltje op waar hij fietsen verkoopt en herstelt.

1984-2011. Door Dirk zijn expertise in verkoop en reparaties leert bijna elke Antwerpenaar De Geus kennen.

2012. Dirk besluit om van zijn pensioen te gaan genieten. De fietsfanaat Thomas wordt de nieuwe eigenaar.

2017. De gerenommeerde winkel Fietsen De Specht staat te koop en gaat verder als Fietsen De Geus Berchem.

2021. Fietshandel Het Vliegend Hert sluit zich aan. Dit pand krijgt de naam Fietsen De Geus Edegem.

2022. Snelheidsduivels kunnen hun hart ophalen: De Geus Dert13n wordt opgericht. Dit is een filiaal vol sportieve fietsen.

2023. Niet ver van Wijnegem komt op de locatie van de Bak-Fiets-Kar Specialist de nieuwste en grootste winkel, Fietsen De Geus Schoten. Op deze locatie heeft ook mobiliteitsconsulent Veloplan een plek en er is zelfs een hele vleugel voor De Geus Dert13n.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

De geschiedenis van Fietsenwinkel De Geus

Fietsreparaties in de buurt van Wijnegem

De Geus is ook jouw fietsenmaker

Zoek je een goede fietsenmaker? Klanten die een fiets kochten bij de Bak-Fiets-Kar Specialist (de oude naam van Fietsen De Geus Schoten) kunnen bij ons blijven komen voor reparaties en onderhoud. De hersteldiensten kunnen natuurlijk ook geboekt worden door toekomstige kopers van onze fietsen.

Wil je direct een herstelling of onderhoudsmoment inplannen bij onze fietsenmaker bij Wijnegem? De snelste route is via onze online tool.

Plan hier je onderhoud

Fietsers uit Wijnegem, verken onze winkel

Om te ontdekken welk fietsenmerk en fietstype het best bij je past, nodigen we je uit om onze fietsenwinkel te bezoeken. Wij adviseren je met plezier.

Je kan zelfs gratis testritten maken met de fietsen van jouw keuze. We raden je aan om altijd een reservering te maken voor een testrit, zodat je snel op de fiets kan stappen.

Maak een proefrit

 

Fietsen de geus