Fietslease voor ambtenaren van de Vlaamse overheid: het kan in 2024 via o2o Fietsleasing

o2o Fietsleasing Antwerpen

Vlaamse Overheid fietslease KBC Fietsleasing

 

Werk je voor de Vlaamse overheid? En heb je interesse in een leasefiets? Dan is er goed nieuws: in 2024 kunnen alle Vlaamse ambtenaren een fiets leasen via o2o Fietsleasing. (In 2023 kon het via KBC Fietsleasing.) Zodra je het sein hebt gekregen dat je een fiets mag kiezen, ben je welkom bij Fietsen De Geus in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten. Als jarenlange partner van o2o Fietsleasing en KBC Fietsleasing helpen we je van begin tot eind met het zoeken van je droomfiets en het afhandelen van de administratie.

Let op: dien vóór 20 december je intentieverklaring in wanneer je als medewerker van de Vlaamse overheid een fiets wilt leasen. Lees meer 》

Leasefiets Vlaamse overheid bij o2o en KBC

Waarom een fiets leasen als ambtenaar?

Als ambtenaar van de Vlaamse overheid een fiets leasen is allereerst fiscaal voordelig, want voor je bedrijfsfiets betaal je geen RSZ en inkomensbelasting. Daarnaast is fietsen (ook op een e-bike met trapondersteuning) goed voor je lichamelijke én mentale gezondheid. Bovendien bespaar je flink omdat je geen brandstofkosten hebt. En tot slot draag je bij aan een gezondere leefomgeving met minder milieuvervuiling.

Klinkt goed, nietwaar? Daarom werken onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten al jarenlang samen met KBC Fietsleasing en o2o Fietsleasing om meer mensen op de leasefiets te krijgen. Dat jij als ambtenaar nu ook deze kans krijgt, is fantastisch. Blijf lezen, dan vertellen we je welke fietstypes en fietsenmerken je in ons uitgebreide gamma vindt.

Wie is Fietsen De Geus?

Fietsleasing o2o en KBC voor Vlaamse overheid

Van e-bike tot bakfiets: kies je favoriete fietstype

 

Elektrische fietsen

Riese & Müller Roadster e-bike Antwerpen

Met een elektrische fiets heb je steeds de wind in de rug. Dat is top, want soms is het gewoon fijn als fietsen geen moeite kost. Zonder een druppel zweet haal je 25 km/u. Voor woon-werkverkeer en plezierritten: al honderden ambtenaren van de Vlaamse overheid kozen een e-bike als leasefiets.

Bekijk alle e-bikes

 

Speed pedelecs

Riese & Müller Multicharger Antwerpen

Speed pedelec zijn een unieke cross-over tussen fiets en brommer. Een speed pedelec is even snel als een brommer, maar zijn elektrische motor maakt nauwelijks geluid. Op een speed pedelec rij je moeiteloos 45 km/u, wat ideaal is voor de iets langere afstanden.

Bekijk alle speed pedelecs

 

Stadsfietsen en lifestylefietsen

Stadsfietsen in Antwerpen

De onverslagen stadsfiets is nog steeds de bescheiden kampioen van stedelijke mobiliteit. Honderdduizenden van deze tweewielers doorkruisen elke dag de straten van Vlaanderen. Wil je iets meer opvallen? Dan neem je een lifestylefiets: een stadsfiets met een vintage of juist futuristische twist.

Bekijk alle stadsfietsen

 

Vouwfietsen

Brompton vouwfiets Antwerpen België

Een vouwfiets is dé droom van pendelaars en recreanten. Want zou het niet makkelijk zijn als je je fiets kon opvouwen en meenemen in de trein? Of als je hem in je auto kon vervoeren voor een dagje naar het strand? De plooifiets maakt dit alles mogelijk.

Bekijk alle vouwfietsen

 

Reis- en trekkingfietsen

Koga Signature elektrische reisfiets

Reisfietsen en trekkingfietsen bewijzen dat je als medewerker van de Vlaamse overheid het nuttige met het aangename mag verenigen. Deze tweewielers zijn oerdegelijk als pendelfiets, maar kunnen in de weekenden en vakanties perfect gebruikt worden voor prachtige fietsreizen.

Bekijk alle reisfietsen

 

Sportieve fietsen

Fietslening

Doordeweeks voor woon-werkverkeer, daarbuiten snelheidsmonsters bij uitstek: jij weet waarom je een sportfiets kiest. De snelheidsduivels komen aan hun trekken met onze koersfietsen. De grintgraaiers stappen op een gravelbike. Modderbijters laten zich verleiden door de mountainbikes.

Bekijk alle sportfietsen

 

Bakfietsen

Urban Arrow cargo bike Antwerpen

Bakfietsen bieden een zee aan ruimte, wat ze tot een waardig alternatief voor auto’s maakt. Kinderen naar school of naar de sportclub brengen? Ze klimmen zelf in de bak, zo leuk vinden ze het. Hard trappen is bovendien niet nodig: de meeste bakfietsen hebben een elektrische hulpmotor.

Bekijk alle bakfietsen

 

Longtailfietsen

De Geus longtail bike

Wil je de capaciteit van een bakfiets, maar de wendbaarheid van een e-bike? Maak dan kennis met de longtail. Deze tweewieler heeft een extra lange bagagedrager waarop je tot maar liefst drie kinderen kunt vervoeren. Omdat een longtail een normale breedte heeft, past ze bovendien makkelijk in je berging of hal.

Bekijk alle longtails

Testrit maken? Graag!

Testrit fietsen in Antwerpen

Onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten moedigen het aan om testritten te maken op de fietsen die je interesseren. Alleen zo kan je ontdekken welke fiets 100% bij je past. Een testrit is altijd gratis en vrijblijvend. Een afspraak is niet verplicht, maar zorgt er wel voor dat je direct geholpen wordt.

Boek een testrit

Fietsenmerken voor lease bij KBC Fietsleasing en o2o Fietsleasing

Welke leasefietsenmerken vind je bij Fietsen De Geus?

Allereerst het goede nieuws als je vanaf 2024 via o2o Fietsleasing gaat leasen: zij geven je 100% keuzevrijheid. Dat betekent dat je letterlijk elk fietsenmerk via hen kan leasen dat op de Belgische markt beschikbaar is.

Lease je nog via KBC? Zij leggen wel enkele beperkingen op. De onderstaande fietsenmerken uit ons gamma kunnen in een fietslease bij KBC Fietsleasing worden opgenomen.

Leasefiets kiezen KBC en o2o Fietsleasing

Bezoek onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten

Alle medewerkers van de Vlaamse overheid zijn welkom om hun leasefiets te komen kiezen in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten. Als vertrouwde partner van KBC Fietsleasing en o2o Fietsleasing zijn wij bekend met hun werkwijze. Daardoor kunnen we je optimaal kunnen helpen bij je zoektocht én bij het afhandelen van de administratie. Wil je de fiets bestellen? Neem dan zeker je KBC-barcode mee die je van je werkgever hebt gekregen. (Bij o2o is er geen barcode.)

Tot binnenkort bij Fietsen De Geus. We kijken ernaar uit om je te kunnen begroeten!

Adressen + openingsuren

Leasefiets aanvragen bij KBC of o2o als medewerker Vlaamse overheid

Let op: dien vóór 20 december je intentieverklaring in

Werk je voor de Vlaamse overheid? En wil je gebruik maken van de optie tot fietslease bij KBC Fietsleasing of o2o Fietsleasing? Dien dan zeker vóór 20 december je intentieverklaring in bij je werkgever. Anders moet je een jaar wachten voor je opnieuw een leasefiets kan aanvragen.

In de intentieverklaring bepaal je enerzijds je intentie om een bedrijfsfiets aan te vragen en anderzijds de jaarlijkse samenstelling van je flexbudget. Eens je een fietsleasecontract hebt, kan je jaarlijks de samenstelling van je flexbudget wijzigen. Je dient de intentieverklaring in tussen 1 september en 20 december van het jaar voorafgaand aan je fietsleasecontract. Dit doe je elk jaar opnieuw, zolang je gebruik wilt maken van een bedrijfsfiets.

Ben je nog aan het twijfelen of je een leasefiets wilt? Geen zorgen, de intentieverklaring is niet bindend:

  • Het indienen van een intentieverklaring verplicht je niet om een bedrijfsfiets aan te vragen.
  • Je kunt de intentieverklaring nog wijzigen tot 20 december.
  • Je kunt de intentieverklaring nog intrekken in het volgende jaar tussen 1 januari en 30 september, op voorwaarde dat je nog geen bestelling geplaatst hebt en nog geen fietsleasecontract hebt.

Lees er meer over op de website van de Vlaamse overheid.

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus