Interesse in een bakfiets? Bezoek de Urban Arrow Roadshow op 3 mei in Antwerpen!

Urban Arrow Roadshow

 

Heb je interesse in het kopen van een bakfiets voor je gezin? Urban Arrow is verreweg het populairste merk. Waarom dit zo is, ervaar je op 3 mei 2024. Want dan staat de Urban Arrow Roadshow van 11u tot 16u bij onze fietsenwinkel aan de Marnixplaats in Antwerpen. Dit is het perfecte evenement om alle Urban Arrows te testen en vergelijken. Al je vragen worden beantwoord door de aanwezige experts. Testritten maken is bovendien helemaal gratis en vrijblijvend!

Lees meer   Meld je aan

 

Urban Arrow Family bakfiets
De Urban Arrow Family is de ultieme bakfiets voor gezinnen met kinderen

Waarom een testrit maken op Urban Arrow?

Weinig andere fietsenmerken hebben de laatste tien jaar zo hard bewezen dat ze de ultieme bakfiets voor gezinnen zijn als Urban Arrow. Hiervoor zijn tientallen redenen, maar de belangrijkste zijn dit:

  • Allerbeste materialen. Elke Urban Arrow is gemaakt van lichte, veilige en comfortabele materialen die prettig aanvoelen voor je kindjes en langdurig goed blijven.
  • Krachtige elektromotor. Elke fiets is uitgevoerd met een moderne krachtige Bosch-middenmotor die voor een stabiele en moeiteloze rijervaring zorgt.
  • Betrouwbare onderdelen. Alle bakfietsen zijn opgebouwd met onderdelen van betrouwbare merken, zoals Shimano, SKS en Ryde, wat hoog comfort en veel rijgemak garandeert over een zeer lange tijd.

Redenen genoeg dus om Urban Arrow in persoon te ervaren! Kom dus zeker naar de Urban Arrow Roadshow. Om er zeker van de zijn dat de experts je met alle tijd en aandacht kunnen helpen, vragen we je om jezelf in te schrijven.

Locatie en uren   Meld je gratis aan

Urban Arrow Family bakfiets
Een Urban Arrow maakt ouders én hun kinderen blij!

Meld je aan voor de Urban Arrow Roadshow in Antwerpen

Heb je goesting gekregen om Urban Arrow zelf te testen? De roadshow is het perfecte moment:

  • 3 mei 2024 van 11u tot 16u
  • Marnixplaats in Antwerpen (het plein voor Fietsen De Geus)
  • Gratis deelname

Meld je aan zodat de experts van Urban Arrow alle tijd voor je hebben!

Schrijf je gratis in

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus