Wegens succes verlengd: koop een Lovens Explorer S en krijg een regenhuif cadeau

Lovens cargofiets regenhuif

 

Mag je kindje droog blijven bij regen en beschermd zijn tegen de zon? Ter promotie van hun Explorer S-serie heeft Lovens een actie waar jij als toekomstige bakfietser zeker van moet profiteren! Ze gaan iedereen die een Explorer S koopt een Lovens regenhuif ter waarde van €360 cadeau geven. Hoe je je gratis accessoire claimt? Je leest het hieronder.

Hoe claim je de gratis Lovens-regenhuif?

Lovens cargobike regenhuif

Heb je een Lovens Explorer gekocht tussen 4 maart 2024 en 15 juli 2024? Upload na aankoop de factuur en vul je gegevens in op de actiepagina van Lovens. Je kunt tot 15 augustus 2024 je factuur uploaden voor deelname.

In detail doe je het volgende:

  1. Koop een nieuwe Lovens. De actie geldt op de modeltypen Explorer S85 AUTO ABS, S85 ABS, S85 AUTO, S85, S75 AUTO ABS, S75 ABS, S75 AUTO, S75 en S50. De actie geldt dus niet op de modeltypen 50, 65, 65 AUTO, 85, en 85 AUTO.
  2. Upload uiterlijk op 15 augustus 2024 de aankoopfactuur van je bakfiets via deze actiepagina.
  3. Lovens stuurt de regenhuif naar de fietsenwinkel waar je de fiets besteld hebt, waar jij ze kan ophalen nadat je bericht hebt gekregen dat ze klaarliggen.

Wil je bewijs dat je deze kans zeker niet moet laten glippen? Een tijdje terug schreven we nog dat de nieuwe Lovens-regenhuif beter is dan ooit tevoren. En nu kan je er gratis één claimen!

Lovens Regenhuif

Veel gestelde vragen over deze actie

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Ga naar de actiepagina, na aankoop van jouw Lovens Explorer. Vul hier het formulier in en upload je factuur. Nadat zij jouw aanvraag hebben ontvangen en de gegevens hebben gecontroleerd, sturen ze de accessoires naar jouw Lovens-verkooppunt, bijvoorbeeld Fietsen De Geus. Het verkooppunt monteert dan kosteloos het gratis accessoirepakket.

Wanneer heb ik de accessoires binnen?

Na jouw aanmelding voor de actie, ontvangt Lovens het verzoek voor de bestelling. Ze sturen dan de accessoires naar jouw verkooppunt. De levering verschilt per verzoek, het is dus helaas niet mogelijk op voorhand aan te geven wat de levertermijn is. Ze doen hun best om de accessoires zo snel mogelijk op te sturen. Zodra jouw verkooppunt de accessoires heeft ontvangen, nemen zij contact met je op voor de montage van de accessoires.

Komen er kosten bij de montage kijken?

Nee, jouw verkooppunt monteert geheel kosteloos de accessoires uit deze actie.

Ik heb nét een Lovens gekocht, geldt deze actie ook voor mij?

Helaas niet, de actie gaat in op 4 maart en eindigt op 15 juli 2024. Wél kan je, mits je tussen die data je fiets hebt aangekocht, nog tot 15 augustus 2024 je factuur uploaden om de regenhuif te claimen.

Ik ben al jaren Lovens-klant, is er voor mij ook een leuke aanbieding?

Momenteel niet, de actie geldt voor nieuwe klanten en geldt alleen bij de aanschaf van een Lovens tussen eerdergenoemde data.

Ik heb een vraag of opmerking over deze actie.

Je kunt je vraag insturen via info@lovensbikes.com.

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus