Fiets leasen via je werkgever: kies een bedrijfsfiets in onze winkels in Antwerpen

Specialized Turbo Vado e-bike Antwerpen

 

Ga je een (elektrische) fiets leasen via je werkgever? En zoek je een fietsenwinkel in Groot-Antwerpen waar je een fiets kan uitkiezen via de fietsleasemaatschappijen VDW Lease, KBC Fietsleasing, Cyclis Bike Lease, O2O Fietsleasing, B2Bike, Ubike, Lease A Bike, Cycle Valley en Joule? Onze fietsspecialisten helpen je graag bij het kiezen van een nieuwe bedrijfsfiets.

Fietslease Antwerpen

Fiets leasen via werkgever: hoe werkt het?

E-bike op voorraad direct leverbaar Antwerpen

Als jouw werkgever besluit een fietsplan met fietsleasing te laten maken, wil dat zeggen dat jij en andere collega’s een fiets gaan mogen uitkiezen. Je werkgever bepaalt vooraf het maximum budget voor de fiets, zodat je weet hoeveel de fiets mag kosten. Deze fiets zal je vervolgens mogen gebruiken voor je woon-werkverkeer én voor privégebruik.

Het bedrag voor het leasen van de fiets zal door je werkgever van je brutoloon afgehouden worden. Misschien denk je nu dat een leasefiets je geld zal kosten, maar dat is (gelukkig) niet waar. Vanwege de fiscale en andere voordelen van een leasefiets, is het juist financieel heel interessant om op een leasefiets te rijden. Adviesbedrijf Acerta beschrijft op deze pagina uitgebreid de financiële voordelen die jij als werknemer zal ervaren.

Bovendien kan je aan het einde van de leasingperiode (meestal 3 jaar) de fiets voor een heel schappelijk restbedrag overnemen. De fiets wordt dan helemaal jouw eigendom.

Over fietslease voor werknemers

Fietsleasemaatschappijen Vlaanderen

Je werkgever bepaalt de fietsleasemaatschappij

Lovens bakfietsen Antwerpen

Je werkgever zal bepalen via welke leasemaatschappij de fietslease zal verlopen. Zodra je te horen krijgt via welke maatschappij dit zal zijn, moet je zelf op zoek gaan naar een fietsenwinkel die samenwerkt met die fietsleasemaatschappij. Je kan dus niet zomaar bij elke fietsenwinkel binnenstappen om je fiets uit te kiezen.

Heeft jouw werkgever VDW Lease, KBC Fietsleasing, Cyclis Bike Leasing, O2O Fietsleasing, B2Bike, Ubike, Lease A Bike, Cycle Valley of Joule gekozen als leasemaatschappij? Dan kan je bij Fietsen De Geus terecht voor het kiezen van je fiets.

Wij werken samen met al deze maatschappijen en zullen je van A tot Z begeleiden: van het uitkiezen van de perfecte fiets tot het afhandelen van alle administratieve zaken.

Bekijk al onze fietsen

Fietsleasemaatschappijen België

De leasebedrijven waarmee onze fietsenwinkels in Antwerpen samenwerken

 

VDW Lease

 • Belgische fietsleasefirma met hoofdzetel in Aartselaar (bij Antwerpen)
 • Ze bieden meer dan 40 fietsenmerken aan, waarvan Fietsen De Geus er 12 aanbiedt
 • Onderhoudspakket op maat van de leaser

Heeft je werkgever een leaseplan afgesloten via VDW Lease? En mag jij een bedrijfsfiets gaan uitkiezen? Dan ben je welkom bij een van de winkels van Fietsen De Geus. Spreek onze fietsexperts aan en vertel hen dat je komt voor een leasefiets via VDW Lease.

Bezoek Fietsen De Geus

 

KBC Fietslease

fietsleningen Antwerpen

 • Fietslease-afdeling van een van de grootste Belgische banken
 • Standaard elke lease met onderhoudspakket, omniumverzekering en bijstand bij panne
 • Fietsen voor iedereen: stadsfiets, racefiets, mountainbike, trekkingfiets, bakfiets, vouwfiets, e-bike en high speed bike

Heeft je werkgever een lease via KBC Fietslease? We heten je welkom in een van de winkels van Fietsen De Geus. Spreek onze collega’s aan en vertel hen dat je komt voor een leasefiets via KBC Fietslease.

Locaties van Fietsen De Geus

 

Cyclis Bike Lease

Logo Cyclis fietsleasing

 • Belgisch fietsleasebedrijf met hoofdkantoor in Hasselt
 • Ruim 20.000 pendelaars in heel België leasen via Cyclis Bike Lease
 • Hebben een handige app waarmee jij je fietslease kan beheren en controleren

Is je werkgever voor een fietsleaseplan in zee gegaan met Cyclis Bike Lease? En is het tijd om een bedrijfsfiets te kiezen? Spreek in een van de fietsenwinkels van Fietsen De Geus in Groot-Antwerpen een medewerker aan.

Onze adressen + openingsuren

 

O2O Fietsleasing

o2o fietsleasing Antwerpen

 • Belgische onderneming met hoofdzetel in Gent
 • Een grote leasefirma met meer dan 100.000 fietsers
 • Werken al met ruim 750 bedrijven in heel het land samen

Heeft je werkgever een fietsleaseplan opgestart met O2O Fietsleasing? Kom dan zeker langs voor in onze fietsenwinkels. Spreek onze fietsexperts aan. We helpen je met het maken van testritten en het bestellen van de fiets via O2O.

Hier vind je Fietsen De Geus

 

B2Bike

Logo B2Bike fietsleasing

 • B2Bike is een van de pioniers van fietsleasing in België
 • Met hun Dealapp wordt in de fietsenwinkel direct de leaseprijs en brutoloonruil voor jou als werknemer gesimuleerd
 • Heeft fietsleaseplannen gemaakt voor honderden kleine en grote bedrijven in heel het land

Heeft je werkgever een fietsplan opgezet via B2Bike? Dan zijn onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen een goed beginpunt voor het zoeken van je droomfiets. Onze collega’s staan klaar om je van begin tot eind te adviseren.

Bekijk filialen van Fietsen De Geus

 

Lease A Bike

 • Vrije keuze van fietstype en fietsenmerk, dus alle merken die De Geus aanbiedt kunnen via hen geleaset worden
 • Meer dan 100.000 werknemers rijden via Lease A Bike
 • Heeft leaseplannen voor 7000 kmo’s en multinationals

Is je werkgever voor een fietsleaseplan in gesprek gegaan met Lease A Bike? En mag je een bedrijfsfiets gaan kiezen? Kom zoeken bij de fietsenwinkels van Fietsen De Geus in Groot-Antwerpen.

Alle adressen + openingsuren

 

Ubike

Ubike fietsleasing Antwerpen fietsenwinkel

 • Expertise in fietsleasing sinds 2011
 • Belgische aanbieder van fietslease
 • Uitgebreide pakketten mogelijk met pechverhelping thuis en op vakantie, accessoires mee verzekerd, uitgebreide garantie van 36 maanden, burgerlijke aansprakelijkheid in de verzekering en meer

Heeft je werkgever een leaseplan via Ubike? We heten je welkom in een van de winkels van Fietsen De Geus. Spreek onze collega’s aan en vertel hen dat je komt voor een leasefiets via Ubike.

Alle adressen + openingsuren

 

Cycle Valley

Cycle Valley fietsleasing

 • Heeft grote leases onder zijn hoede, zoals Stad Antwerpen en BPost
 • Een jong en dynamisch bedrijf waar voor totaaloplossingen omtrent fietsleasing
 • Brede expertise: van levering en verzekering tot onderhoud en pechbijstand

Heeft je werkgever een fietsplan opgezet via Cycle Valley? Dan zijn de fietsenwinkels van Fietsen De Geus een goed beginpunt voor het zoeken van je droomfiets. Onze collega’s staan klaar om je optimaal te begeleiden.

Locaties van Fietsen De Geus

 

Joule

Joule fietsleasing

 • Een echt Belgisch leasebedrijf met jarenlange ervaring
 • Bieden fietslease aan voor bedrijven, eenmanszaken én overheden
 • Leaset aan bekende namen, zoals Politie Antwerpen en Helan

Heeft je werkgever een fietsleaseplan opgestart met Joule fietsleasing? Kom dan zeker langs voor in onze fietsenwinkels. Spreek onze fietsexperts aan. We helpen je met het maken van testritten en het bestellen van de fiets via Joule.

Bezoek Fietsen De Geus

Consultant voor fietslease Antwerpen

Heeft jouw werkgever nog geen fietsleaseplan opgestart?

Sint-Andries fietsenwinkel

Nog niet elke werkgever in België heeft de voordelen van een fietsleaseplan ontdekt. Daarom heeft Fietsen De Geus een nieuw project met de gepaste naam Veloplan opgericht.

Veloplan is een neutrale consultant die samen met de werkgever kijkt welke fietsleasingmaatschappij de beste match is. Komt de Veloplan-adviseur tot de conclusie dat fietsleasing voor jouw bedrijf misschien niet de meest gunstige manier is om bedrijfsfietsen aan te schaffen, dan zal hij dat eerlijk zeggen. Dan gaat er gekeken worden naar een fietskrediet en directe aankoop.

Denk je dat jouw werkgever Veloplan kan gebruiken? Gebruik dan de tip tool van Veloplan. Dan sturen wij de nodige informatie naar jouw zaakvoerder of HR-verantwoordelijke.

Bedrijfsfietsen via Veloplan

Leasefietsen via werkgever

Bedrijfsfiets kiezen via VDW, KBC, Cyclis, O2O, B2Bike, Lease A Bike, Ubike, Cycle Valley en Joule

Dutch ID Shadow e-bike Antwerpen

Heb je al zin om voortaan op je eigen bedrijfsfiets naar het werk te gaan? Dat begrijpen we! Stap daarom binnen bij onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen als jouw werkgever leaset via VDW Lease, KBC Fietsleasing, Cyclis Bike Leasing, O2O Fietsleasing, B2Bike, Ubike, Lease A Bike, Cycle Valley of Joule.

We helpen je een fiets kiezen, laten je gratis testritten maken, bestellen de fiets én handelen de administratie af met de leasefirma.

Ontdek ons fietsassortiment

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

 • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus