Voor werknemers én werkgevers

Cycle Valley fietsleasing in Antwerpen

Ben je werknemer en heeft je werkgever een leaseplan bij Cycle Valley opgezet? Dan kan je een fiets komen kiezen uit het grote aanbod van Fietsen De Geus. Wij hebben meerdere fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem en Edegem met ruim 20 gerenommeerde merken en veel fietstypes. Meer over Cycle Valley fietsleasing voor werknemers >

Of wil jouw bedrijf een fietsleasing starten? Dan kan je bij Fietsen De Geus terecht voor een fietsleaseplan van Cycle Valley. Je hebt het gemak dat jouw werknemers uit ons hele assortiment kunnen kiezen. En daar bovenop regelen wij alle administratie met Cycle Valley. Hiervoor rekenen we geen kosten aan! Meer over Cycle Valley fietsleasing voor bedrijven >

Fietslease van Cycle Valley

Cycle Valley fietsleasing voor werknemers

Helemaal fantastisch dat jouw werkgever een fietsleaseplan heeft afgesloten bij Cycle Valley! Als een van de snelst groeiende leasebedrijven van België, ben je bij Cycle Valley in professionele handen. Zij zullen je, samen met Fietsen De Geus, de fiets op helpen. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar vaak ook veel sneller dan de auto. Op je nieuwe trouwe tweewieler zal je alle files gewoon voorbij rijden. Het resultaat? Je komt elke dag stressvrij op je werk aan. En als bonus spaar je het klimaat.

Klinkt goed? Neem dan de volgende stappen:

  • Kom naar een van onze fietsenwinkels. We hebben meerdere locaties in Groot-Antwerpen, dus we adviseren om de winkel te kiezen die het dichtst bij je huis of werk ligt. Dat is makkelijk als je je fiets in de toekomst moet binnenbrengen voor onderhoud.
  • In onze winkels kijken we samen met jou welke van onze ruim 20 fietsenmerken het best aansluit bij jouw noden. We houden daarbij natuurlijk rekening met het leasebudget dat beschikbaar is. We laten je gratis en vrijblijvend testritjes maken op de fietsen die bij je passen.
  • Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij een offerte op. Deze moet jij zelf naar Cycle Valley sturen. Vanaf daar wordt vrijwel alles tot en met de levering van de fiets door ons en door Cycle Valley geregeld.

Stap gerust eens binnen in onze fietsenwinkels. Een afspraak maken is niet verplicht, maar het mag wel. Dan weet je zeker dat je direct geholpen wordt. Tot gauw!

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Cycle Valley fietsleasing Antwerpen

Fietslease van Cycle Valley

Cycle Valley fietsleasing voor werkgevers

Wil jouw firma een fietslease afsluiten bij een van de grootste leaseaanbieders van België? Dan is Cycle Valley een uitstekende keuze! Hun uitstekende leaseplannen zullen, gecombineerd met het ruime fietsengamma van Fietsen De Geus, jouw team rap op de fiets zetten. Het maakt daarbij niet uit of jouw bedrijf 1 of 50 fietsen nodig heeft. Klaar voor fietslease van Cycle Valley? Fietsen De Geus is als officieel partner het ideale beginpunt.

Hoe te beginnen: Wil je één of twee fietsen leasen? Stap gewoon eens binnen in onze fietsenwinkels en spreek ons aan. Wil je 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je rekenen op de uitgebreide services van onze B2B-afdeling, Veloplan.

Veloplan is een one stop shop voor alle Antwerpse bedrijven die een fietslease willen opstarten:

  • Klanten van Veloplan kiezen uit het enorme aanbod van Fietsen De Geus dat ruim 20 merken en alle fietstypes omvat.
  • De Veloplan-adviseur kijkt samen met jou welke fietsen passen bij de behoeftes van je bedrijf en je collega’s.
  • Heb je bijkomende fietsinfrastructuur nodig of kan je advies gebruiken over het succesvol implementeren van het leaseplan? Reken ook dan op de producten en expertise van Veloplan.

Hoeveel fietsen je ook nodig hebt: Fietsen De Geus en Veloplan staan voor je klaar om van je Cycle Valley-leaseplan een succes te maken!

Ik wil tot 3 fietsen leasen   Ik wil 3 of meer fietsen leasen

bedrijfsfietsen fietslease Antwerpen

🛈 Ben je nog niet zeker of je bij Cycle Valley een leaseplan wil afsluiten? Veloplan werkt samen met nog enkele andere fietsleasemaatschappijen. Of heb je twijfels of lease de beste financieringsvorm is voor jouw bedrijf? Dan bekijkt de Veloplan-adviseur met jou de opties voor directe aankoop en investeringskrediet.

De 2 opties voor werknemers en werkgevers samengevat

Doe dit als je werknemer bent

Heeft jouw werkgever een fietsleaseplan bij Cycle Valley afgesloten? En mag jij je fiets gaan uitkiezen? Bezoek onze fietsenwinkels. Vertel ons dat je voor een leasefiets van Cycle Valley komt. We zullen je dan helpen bij het kiezen van een fiets die helemaal past bij je. Je mag testritjes maken op de fietsen die aan jouw wensen voldoen. Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij voor jou een offerte op. Deze bezorg jij aan Cycle Valley, waarna zij samen met Fietsen De Geus alles afhandelen tot en met de levering van de fiets.

Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt en niet moet wachten? Maak dan even een afspraak. Dat is al in 1 minuut gebeurd.

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Doe dit als je werkgever bent

Als jouw bedrijf nog geen leaseplan van Cycle Valley heeft, stap dan binnen bij onze fietsenwinkels om een lease af te sluiten. Wil jouw firma 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je best contact opnemen met onze B2B-afdeling Veloplan. Niet alleen helpt de Veloplan-adviseur je bij het afsluiten van de lease en het kiezen van de fietsen, maar ook geeft hij tips over het creëren van een fietscultuur binnen je organisatie en kan hij allerhande fietsgerelateerde infrastructuur voor je bestellen.

Heb je als werkgever reeds een fietslease bij Cycle Valley afgesloten? Laat je werknemers dan weten dat ze in onze winkels een fiets kunnen komen kiezen. Vertel je werknemer ook zeker binnen welk leasebudget hij of zij een fiets mag kiezen. Vervolgens maakt Fietsen De Geus een offerte, die door je werknemer naar Cycle Valley gestuurd moet worden. Na goedkeuring door Cycle Valley bestelt Fietsen De Geus de fiets bij de fabrikant.

Bezoek De Geus   Contacteer Veloplan

Ben je er klaar voor? Of heb je een vraag?

Cycle Valley fietsleasing in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten

Boek onze B2B-adviseur Joni voor een advies op maat!

Fietsenwinkel Antwerpen medewerker Joni

Stel je vragen aan Joni via b2b@fietsendegeus.be

VOKA Antwerpen-Waasland

Fietsen De Geus is een trots lid van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Fietsen de geus