Voor werknemers én werkgevers

Lease A Bike fietsleasing in Antwerpen

Ben je werknemer en heeft je werkgever een Lease A Bike fietsleasing afgesloten? Dan kan je een fiets komen kiezen uit het grote assortiment van Fietsen De Geus. Wij hebben meerdere fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem en Edegem met ruim 20 gerenommeerde merken en veel fietstypes. Meer over Lease A Bike voor werknemers >

Of wil jouw bedrijf een fietslease starten? Dan kan je bij Fietsen De Geus terecht voor een fietsleaseplan van Lease A Bike. Je hebt het gemak dat jouw werknemers uit ons hele assortiment kunnen kiezen. En daar bovenop regelen wij alle administratie met Lease A Bike, en daar rekenen we geen kosten voor. Meer over Lease A Bike voor bedrijven >

Fietslease van Lease A Bike

Lease A Bike voor werknemers

Leuk dat jij en je collega’s op de fiets stappen! Bij Lease A Bike ben je in goede handen. Zij zullen je, samen met Fietsen De Geus, de fiets op helpen. Op je nieuwe trouwe tweewieler zal je alle files voorbij rijden, zodat je met een stressvrij hoofd op je werk aankomt. En als bonus draag je bij aan een beter milieu.

Neem als werknemer de volgende stappen om je eigen leasefiets te verkrijgen:

  • Kom naar een van onze fietsenwinkels met de persoonlijke code die je van je werkgever hebt gekregen. Deze code hebben we nodig om je leasefiets aan te kunnen vragen.
  • In onze winkels kijken we samen met jou welke van onze ruim 20 fietsenmerken het best aansluit bij jouw noden en leasebudget. We laten je gratis en vrijblijvend testritjes maken op de fietsen die bij je passen.
  • Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij een offerte op. Deze sturen wij, samen met jouw persoonlijke code, naar Lease A Bike. Vanaf daar wordt vrijwel alles tot en met de levering van de fiets door ons en door Lease A Bike geregeld.

Stap dus eens binnen in onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen. Een afspraak maken is niet verplicht, maar het mag wel. Dan weet je zeker dat je direct geholpen wordt.

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Fietsen van hoge kwaliteit

Fietslease van Lease A Bike

Lease A Bike voor werkgevers

Wil jouw firma een fietslease afsluiten bij Lease A Bike? Prima keuze! Hun uitstekende leaseplannen zullen, gecombineerd met ons ruime fietsengamma, jouw team rap op de fiets zetten. Het maakt daarbij niet uit of jouw bedrijf 1 of 50 fietsen nodig heeft. Klaar voor fietslease van Lease A Bike? Fietsen De Geus is als officieel Lease A Bike-partner het ideale beginpunt.

Wil je één of twee fietsen leasen? Stap gewoon eens binnen in onze fietsenwinkels. Wil je 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je rekenen op de uitgebreide services van onze B2B-afdeling, Veloplan.

Veloplan is een one stop shop voor alle Antwerpse bedrijven die fietsleasing overwegen:

  • Klanten van Veloplan kiezen uit het enorme aanbod van Fietsen De Geus dat ruim 20 merken en alle fietstypes omvat.
  • De Veloplan-adviseur kijkt samen met jou welke fietsen passen bij de behoeftes van je bedrijf en je collega’s.
  • Heb je bijkomende fietsinfrastructuur nodig of kan je advies gebruiken over het succesvol implementeren van het leaseplan? Reken ook dan op de producten en expertise van Veloplan.

Hoeveel fietsen je ook nodig hebt: Fietsen De Geus en Veloplan staan voor je klaar om van je Lease A Bike-leaseplan een succes te maken.

Ik wil tot 3 fietsen leasen   Ik wil 3 of meer fietsen leasen

bedrijfsfietsen fietslease Antwerpen

🛈 Ben je nog niet zeker of je bij Lease A Bike een leaseplan wil afsluiten? Veloplan werkt samen met nog 5 andere fietsleasemaatschappijen. Of heb je twijfels of lease de beste financieringsvorm is voor jouw bedrijf? Dan bekijkt de Veloplan-adviseur met jou de opties voor directe aankoop en investeringskrediet.

De 2 opties voor werknemers en werkgevers samengevat

Doe dit als je werknemer bent

Heeft jouw werkgever een fietsleaseplan bij Lease A Bike afgesloten? En mag jij je fiets gaan uitkiezen? Bezoek onze fietsenwinkels. Neem de persoonlijke leasecode mee die je van je werkgever hebt gekregen. We zullen je dan helpen bij het kiezen van een fiets die helemaal past bij je. Je mag testritjes maken op de fietsen die aan jouw wensen voldoen. Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij een offerte op. Deze bezorgen wij, samen met je leasecode, aan Lease A Bike. Vervolgens zullen wij alles afhandelen tot en met de levering van de fiets.

Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt en niet moet wachten? Maak dan even een afspraak. Dat is al in 1 minuut gebeurd.

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Doe dit als je werkgever bent

Als jouw bedrijf nog geen leaseplan van Lease A bike heeft, stap dan binnen bij onze fietsenwinkels. Wil jouw firma 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je best contact opnemen met onze B2B-afdeling Veloplan. Niet alleen helpt de Veloplan-adviseur je bij het afsluiten van de lease en het kiezen van de fietsen, maar ook geeft hij tips over het creëren van een fietscultuur binnen je organisatie. Tot slot kan hij allerhande fietsgerelateerde infrastructuur voor je bestellen.

Heb je als werkgever reeds een fietslease bij Lease A Bike afgesloten? Laat je werknemers dan weten dat ze in onze winkels een fiets kunnen komen kiezen. Vertel je werknemer ook zeker binnen welk leasebudget hij of zij een fiets mag kiezen én geef hem of haar ook de persoonlijke leasecode. Vervolgens maakt Fietsenwinkel De Geus een offerte, die wij naar Lease A Bike doorsturen. Na goedkeuring door Lease A Bike bestelt Fietsen De Geus de fiets bij de fabrikant.

Bezoek De Geus   Contacteer Veloplan

Ben je er klaar voor? Of heb je een vraag?

Lease A Bike fietsleasing via Fietsen De Geus in Groot-Antwerpen

Boek onze B2B-adviseur Joni voor advies op maat.

Fietsenwinkel Antwerpen medewerker Joni

Stel je vragen aan Joni via b2b@fietsendegeus.be

VOKA Antwerpen-Waasland

Fietsen De Geus is een trots lid van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Fietsen de geus