Voor werknemers én werkgevers

KBC Fietsleasing

Ben je werknemer en heeft je werkgever een KBC Fietsleasing afgesloten? Dan kan je een fiets komen kiezen uit het assortiment van Fietsen De Geus, dé fietsenwinkels van Antwerpen, Berchem en Edegem. Meer over KBC Fietsleasing voor werknemers >

Of wil jouw bedrijf een fietslease starten? Dan kan je bij Fietsen De Geus terecht voor een leaseplan van KBC Fietsleasing. Je hebt het gemak dat jouw werknemers uit ons hele gamma kunnen kiezen. Als kers op de taart regelen wij alle administratie met KBC, en dat zonder extra kosten. Meer over KBC Fietsleasing voor bedrijven >

 

Nieuw: Vanaf 1 november 2022 kunnen alle personeelsleden van de diensten van de Vlaamse Overheid bij KBC Fietsleasing een bedrijfsfiets aanvragen via het flexbudget. Lees meer >

Fietslease van KBC

KBC Fietsleasing voor werknemers

Wat fijn dat jouw werkgever een fietslease heeft afgesloten bij KBC Fietsleasing! Met de fiets ben jij namelijk vaak sneller en goedkoper op je bestemming. En je draagt als bonus bij aan een beter milieu!

Hoe nu verder, vraag je je af? Simpel! Neem de volgende stappen en alles komt goed:

  • Kom naar onze fietsenwinkels met de barcode die je van je werkgever hebt gekregen. Deze barcode hebben we nodig bij het indienen van jouw offerte bij KBC.
  • In onze winkels kijken we samen met jou welke van onze ruim 20 fietsenmerken perfect is voor jou. We geven je eerlijk advies en laten je gratis en vrijblijvend testritjes maken op de fietsen die je interesseren.
  • Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij voor jou een offerte op. Deze sturen wij ter goedkeuring op naar KBC Fietsleasing. Vanaf daar wordt vrijwel alles tot en met de levering van de fiets door ons geregeld.

Kom dus zo snel mogelijk naar onze winkels om je droomfiets te ontdekken! Een afspraak maken is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel. Dan weet je zeker dat je direct geholpen wordt. Tot gauw!

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Fietsleasing Antwerpen

Fietslease van KBC

KBC Fietsleasing voor werkgevers

Ongeacht of jouw bedrijf 1 of 50 fietsen nodig heeft, Fietsen De Geus helpt je met het opstarten van een fietslease via KBC. Wil je één of twee fietsen leasen? Stap gewoon eens binnen in onze fietsenwinkels. Ga je 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je rekenen op de uitgebreide services van onze toegewijde B2B-tak, Veloplan.

Veloplan is een one stop shop voor alle Antwerpse bedrijven die een fietsleasing willen opstarten:

  • Veloplan-klanten kunnen kiezen uit het assortiment van Fietsen De Geus, dus ruim 20 merken van A-kwaliteit
  • De Veloplan-adviseur kijkt samen met jou welke fietsen passen bij de noden van je firma en je medewerkers.
  • Bijkomende fietsinfrastructuur nodig? Kan je advies gebruiken over het succesvol implementeren van het leaseplan? Wij staan aan je zijde met raad en daad.

Hoe groot je ambities ook zijn: Fietsen De Geus en Veloplan staan voor je klaar om van je KBC Fietsleasing een succes te maken!

Ik wil tot 3 fietsen leasen   Ik wil 3 of meer fietsen leasen

bedrijfsfietsen fietslease Antwerpen

🛈 Ben je nog niet zeker of je bij KBC een leaseplan wil afsluiten? Veloplan werkt samen met nog 5 andere fietsleasemaatschappijen. Of heb je twijfels of lease de beste financieringsvorm is voor jouw bedrijf? Dan bekijkt de Veloplan-adviseur met jou de opties voor directe aankoop en investeringskrediet.

De 2 opties nog eens op een rijtje

Doe dit als je werknemer bent

Heeft jouw werkgever een fietslease bij KBC Fietsleasing afgesloten? En mag jij je fiets gaan uitkiezen? Stap dan gewoon binnen bij onze fietsenwinkels. Vertel ons dat je voor een leasefiets van KBC komt en geef ons de barcode die je van KBC of je werkgever hebt gekregen. We zullen je vervolgens helpen bij het kiezen van een fiets die 100% bij je past. Je mag testritjes maken op zoveel fiets als jij maar wilt. Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij voor jou een offerte op. Deze sturen wij ter goedkeuring op naar KBC Fietsleasing. Vanaf daar wordt vrijwel alles tot en met de levering van de fiets door ons geregeld.

Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt en niet hoeft te wachten? Maak een afspraak. Dat is in slechts 1 minuut gebeurd.

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Doe dit als je werkgever bent

Heeft jouw bedrijf nog geen leaseplan van KBC, stap dan binnen bij onze fietsenwinkels om een lease af te sluiten. Wil jouw firma 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je best contact opnemen met onze B2B-afdeling Veloplan. Niet alleen helpt de Veloplan-adviseur je bij het afsluiten van de lease en het kiezen van de fietsen, maar ook geeft hij tips over het creëren van een fietscultuur binnen je organisatie en kan hij allerhande fietsgerelateerde infrastructuur voor je bestellen.

Heb je als werkgever reeds een fietslease bij KBC afgesloten? Laat je werknemer dan weten dat ze in onze winkels een fiets kunnen komen kiezen. Geef je werknemer ook de individuele barcode van KBC mee en vertel binnen welk leasebudget de werknemer mag kiezen. Vervolgens maakt Fietsenwinkel De Geus een offerte. Deze offerte zullen wij ter goedkeuring aan KBC voorleggen. Met de goedgekeurde offerte bestelt Fietsen De Geus vervolgens de fiets bij de fabrikant.

Bezoek De Geus   Contacteer Veloplan

Klaar voor de stap? Of heb je een vraag?

KBC Fietslease via Fietsen De Geus in Antwerpen, Berchem of Edegem

Boek onze B2B-adviseur Joni voor een advies op maat!

Fietsenwinkel Antwerpen medewerker Joni

Stel je vragen aan Joni via b2b@fietsendegeus.be

VOKA Antwerpen-Waasland

Fietsen De Geus is een trots lid van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Fietsen de geus