Voor werknemers én werkgevers

o2o fietsleasing

Ben je werknemer en heeft je werkgever een leaseplan bij o2o fietsleasing gestart? Dan kan je een fiets komen kiezen uit het assortiment van Fietsen De Geus, dé fietsenwinkels van Antwerpen, Berchem en Edegem. Meer over o2o fietsleasing voor werknemers >

Of wil jouw bedrijf een fietslease starten? Dan kan je bij Fietsen De Geus terecht voor een leaseplan van o2o fietsleasing. Je hebt het gemak dat jouw werknemers uit ons hele gamma kunnen kiezen. Als kers op de taart regelen wij alle administratie met o2o, en dat zonder extra kosten. Meer over o2o fietsleasing voor bedrijven >

Fietslease van o2o

o2o fietsleasing voor werknemers

Helemaal top dat jouw werkgever een leaseplan heeft afgesloten bij o2o fietsleasing! Want niet alleen ben je op de tweewieler vaak rapper en goedkoper op je bestemming, maar ook draag je bij aan een beter milieu.

Hoe nu verder? Simpel. Neem als werknemer de volgende stappen:

  • Kom naar een van onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem of Edegem. We zullen je ons assortiment van ruim 20 fietsenmerken tonen en je helpen bij het kiezen van een fiets. Natuurlijk zal je testritjes mogen maken op de fietsen die je interesseren.
  • We maken vervolgens in de winkel een offerte voor je op.
  • Je bezorgt de offerte vervolgens zelf aan o2o fietsleasing.

Stap dus binnenkort eens binnen om je droomfiets te ontmoeten. Een afspraak maken is niet verplicht, maar het mag wel. Dan weet je zeker dat je direct geholpen wordt.

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Fietsenwinkel in Berchem

Fietslease van o2o

o2o fietsleasing voor werkgevers

Fietslease is er voor bedrijven van elke omvang. Het maakt niet uit of je 1 of 50 fietsen nodig hebt, Fietsen De Geus helpt je met het opstarten van een fietslease via o2o. Wil je één of twee fietsen leasen? Stap gewoon eens binnen in onze fietsenwinkels. Wil je 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je rekenen op de uitgebreide services van onze gespecialiseerde B2B-tak, Veloplan.

Veloplan is een one stop shop voor alle Antwerpse bedrijven die een fietslease willen opstarten:

  • Veloplan-klanten kunnen kiezen uit het assortiment van Fietsen De Geus, dus ruim 20 merken van de beste kwaliteit.
  • De Veloplan-adviseur kijkt samen met jou welke fietsen passen bij de noden van je firma en je medewerkers.
  • Bijkomende fietsinfrastructuur nodig? Kan je advies gebruiken over het succesvol implementeren van het leaseplan? Wij staan je bij met raad en daad.

Hoe groot je ambities ook zijn: Fietsen De Geus en Veloplan staan voor je klaar om van je o2o fietsleasing een succes te maken.

Ik wil tot 3 fietsen leasen   Ik wil 3 of meer fietsen leasen

bedrijfsfietsen fietslease Antwerpen

🛈 Ben je nog niet zeker of je bij o2o een leaseplan wil afsluiten? Veloplan werkt samen met nog 5 andere fietsleasemaatschappijen. Of heb je twijfels of lease de beste financieringsvorm is voor jouw bedrijf? Dan bekijkt de Veloplan-adviseur met jou de opties voor directe aankoop en investeringskrediet.

De 2 opties nog eens op een rijtje

Doe dit als je werknemer bent

Is je werkgever een fietsleaseplan bij o2o fietsleasing gestart? En mag jij je fiets gaan uitkiezen? Stap dan gewoon binnen bij onze fietsenwinkels. Vertel ons dat je voor een leasefiets van o2o komt. We zullen je vervolgens helpen bij het kiezen van een fiets die de juiste voor je is. Je mag testritjes maken op zoveel fiets als je maar wilt. Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij voor jou een offerte op. Deze zal je zelf moeten bezorgen bij o2o fietsleasing. Daarna daar wordt vrijwel alles tot en met de levering van de fiets door ons geregeld.

Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt en niet hoeft te wachten? Maak een afspraak. Dat is in slechts 1 minuut gebeurd.

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Doe dit als je werkgever bent

Heeft jouw bedrijf nog geen leaseplan van o2o, stap dan binnen bij onze fietsenwinkels om een lease af te sluiten. Wil jouw firma 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je best contact opnemen met onze B2B-afdeling Veloplan. Niet alleen helpt de Veloplan-adviseur je bij het starten van de lease en het kiezen van de fietsen, maar ook geeft hij tips over het creëren van een fietscultuur binnen je organisatie. Tot slot kan hij allerhande fietsgerelateerde infrastructuur voor je bestellen.

Heb je als werkgever reeds een fietslease bij o2o afgesloten? Laat je werknemer dan weten dat ze in onze winkels een fiets kunnen komen kiezen. Laat je werknemer weten binnen welk leasebudget de hij of zij mag kiezen. Vervolgens maakt Fietsenwinkel De Geus een offerte. Deze offerte zal jouw werknemer zelf aan o2o moeten voorleggen. Met de goedgekeurde offerte bestelt Fietsen De Geus vervolgens de fiets bij de fabrikant.

Bezoek De Geus   Contacteer Veloplan

Klaar voor de stap? Of heb je een vraag?

o2o fietslease via Fietsen De Geus in Antwerpen, Berchem of Edegem

Boek onze B2B-adviseur Joni voor advies op maat!

Fietsenwinkel Antwerpen medewerker Joni

Stel je vragen aan Joni via b2b@fietsendegeus.be

VOKA Antwerpen-Waasland

Fietsen De Geus is een trots lid van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Fietsen de geus