Voor werknemers én werkgevers

Ubike fietslease

Ben je werknemer en heeft je werkgever een fietsleaseplan bij Ubike afgesloten? Dan kan je een fiets komen kiezen uit het assortiment van Fietsen De Geus. Wij hebben meerdere fietsenwinkels in Groot-Antwerpen met ruim 20 bekende merken en alle fietstypes. Meer over Ubike fietsleasing voor werknemers >

Of wil jouw bedrijf een fietslease starten? Dan kan je bij Fietsen De Geus terecht voor een leaseplan van Ubike. Je hebt het gemak dat jouw werknemers uit ons hele assortiment kunnen kiezen. En daar bovenop regelen wij alle administratie met Ubike, en dat zonder extra kosten. Meer over Ubike fietsleasing voor bedrijven >

Fietslease van Ubike

Ubike voor werknemers

Helemaal top dat jouw werkgever een fietslease heeft afgesloten bij Ubike! Want de fiets is, na wandelen, het voordeligste vervoer. Bovendien ben je op de tweewieler vaak sneller op je bestemming, want je rijdt alle files voorbij. Dat bespaart je véél stress en als bonus draag je bij aan een gezonder milieu.

Neem de volgende stappen om als werknemer je leasefiets van Ubike te verkrijgen:

  • Kom naar een van onze fietsenwinkels. We hebben meerdere filialen in Groot-Antwerpen, dus kies de winkel die het dichtst bij je huis of werk ligt.
  • In onze winkels kijken we samen met jou welke van onze ruim 20 fietsenmerken het beste is voor jou. We houden daarbij natuurlijk rekening met je leasebudget. We laten je gratis en vrijblijvend testritjes maken op de fietsen die bij je passen.
  • Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij voor jou een leaseberekening op. Deze offerte sturen wij ter goedkeuring op naar Ubike. Vanaf daar wordt vrijwel alles tot en met de levering van de fiets door ons geregeld.

Stap dus eens binnen in onze fietsenwinkels. Een afspraak maken is niet verplicht, maar het mag wel. Dan weet je zeker dat je direct geholpen wordt.

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Fietsenwinkels Antwerpen, Berchem en Edegem

Fietslease van Ubike

Ubike voor werkgevers

Fietslease is er voor alle bedrijven. Het maakt dus niet uit of jouw firma 1 of 50 of 500 medewerkers heeft. Onze fietsenwinkels zijn het ideale beginpunt voor het opstarten van een fietslease bij Ubike. Wil je één of twee fietsen leasen? Stap gewoon eens binnen in onze fietsenwinkels. Wil je 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je rekenen op de uitgebreide services van onze B2B-afdeling, Veloplan.

Veloplan is een one stop shop voor alle Antwerpse bedrijven die een fietsleasing willen opstarten:

  • Klanten van Veloplan kiezen uit het grote gamma van Fietsen De Geus dat ruim 20 merken en alle fietstypes omvat.
  • De Veloplan-adviseur kijkt samen met jou naar welke fietsen passen bij de noden van je bedrijf en je collega’s.
  • Ook als je bijkomende fietsinfrastructuur nodig hebt of advies kan gebruiken over het succesvol implementeren van het leaseplan, kan je rekenen op de producten en expertise van Veloplan.

Hoeveel fietsen je ook nodig hebt: Fietsen De Geus en Veloplan staan voor je klaar om van je Ubike-leaseplan een succes te maken.

Ik wil tot 3 fietsen leasen   Ik wil 3 of meer fietsen leasen

bedrijfsfietsen fietslease Antwerpen

🛈 Ben je nog niet zeker of je bij Ubike een leaseplan wil afsluiten? Veloplan werkt samen met nog 6 andere fietsleasemaatschappijen. Of heb je twijfels of lease de beste financieringsvorm is voor jouw bedrijf? Dan bekijkt de Veloplan-adviseur met jou de opties voor directe aankoop en investeringskrediet.

De 2 opties voor werknemers en werkgevers

Doe dit als je werknemer bent

Heeft jouw werkgever een fietsleaseplan bij Ubike afgesloten? En mag jij je fiets gaan uitkiezen? Stap dan gewoon binnen bij onze fietsenwinkels. Vertel ons dat je voor een leasefiets van Ubike komt. We zullen je dan helpen bij het kiezen van een fiets. Je mag testritjes maken op de fietsen die aan jouw wensen voldoen. Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij voor jou een leaseberekening op. Deze offerte onderteken jij, waarna wij alles afhandelen met Ubike.

Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt en niet moet wachten? Maak dan even een afspraak. Dat is al in 1 minuut gebeurd.

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Doe dit als je werkgever bent

Heeft jouw bedrijf nog geen leaseplan van Ubike, stap dan binnen bij onze fietsenwinkels. Wil jouw firma 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je best contact opnemen met onze B2B-afdeling Veloplan. Niet alleen helpt de Veloplan-adviseur je bij het afsluiten van de lease en het kiezen van de fietsen, maar ook geeft hij tips over het creëren van een fietscultuur binnen je organisatie. Bovendien kan hij allerhande fietsgerelateerde infrastructuur voor je bestellen.

Heb je als werkgever reeds een fietslease bij Ubike afgesloten? Laat je werknemer dan weten dat ze in onze winkels een fiets kunnen komen kiezen. Vertel je werknemer ook zeker binnen welk leasebudget hij of zij een fiets mag kiezen. Vervolgens maakt Fietsenwinkel De Geus een leaseberekening, die door je werknemer ondertekend moet worden. Dit document sturen wij ter goedkeuring naar Ubike. Met de goedgekeurde papieren bestelt Fietsen De Geus tot slot de fiets bij de fabrikant.

Bezoek De Geus   Contacteer Veloplan

Ben je er klaar voor? Of heb je een vraag?

Ubike fietsleasing via Fietsen De Geus in Groot-Antwerpen

Boek onze B2B-adviseur Joni voor advies op maat.

Fietsenwinkel Antwerpen medewerker Joni

Stel je vragen aan Joni via b2b@fietsendegeus.be

VOKA Antwerpen-Waasland

Fietsen De Geus is een trots lid van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Fietsen de geus