Voor werknemers én werkgevers

VDW Lease

Ben je werknemer en heeft je werkgever een leaseplan bij VDW Lease afgesloten? Dan kan je een fiets komen kiezen uit het assortiment van Fietsen De Geus, dé fietsenwinkels van Antwerpen, Berchem en Edegem. Meer over VDW Lease voor werknemers >

Of wil jouw bedrijf een fietslease starten? Dan kan je bij Fietsen De Geus terecht voor een leaseplan van VDW Lease. Je hebt het gemak dat jouw werknemers uit ons hele gamma kunnen kiezen. Als kers op de taart regelen wij alle administratie met VDW, en dat zonder extra kosten. Meer over VDW Lease voor bedrijven >

Fietslease van VDW

VDW Lease voor werknemers

Wat leuk dat je werkgever een fietsleaseplan heeft opgestart bij VDW Lease! De voordelen van de fiets zijn namelijk groot. Je bent vaak sneller en goedkoper op je bestemming én het is goed voor het milieu.

Om als werknemer een leasefiets van VDW te verkrijgen, moet je de volgende stappen nemen:

  • Bezoek een van onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen. In onze winkel bekijken we samen met jou welke van onze ruim 20 fietsenmerken aansluit bij jouw noden en budget. We laten je gratis en vrijblijvend testritjes maken op de fietsen die je interesseren.
  • Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij voor jou een duidelijke offerte op.
  • Deze offerte sturen wij ter goedkeuring op naar VDW Lease. Vanaf daar wordt vrijwel alles tot en met de levering van de fiets door ons geregeld.

Als je onze winkels wilt bezoeken, kan je optioneel een afspraak maken. Dan weet je zeker dat je direct geholpen wordt. Tot binnenkort!

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Fietsenwinkel in Berchem

Fietsleasing van VDW

VDW Lease voor werkgevers

Het maakt niet uit of jouw bedrijf 1 of 50 fietsen nodig heeft: Fietsen De Geus helpt je met het opstarten van een fietslease via VDW Lease. Wil je één of twee fietsen leasen? Stap gewoon binnen in onze fietsenwinkels. Ben je van plan 3 of meer fietsen te leasen? Dan kan je rekenen op de uitgebreide services van onze B2B-afdeling, Veloplan.

Veloplan is een one stop shop voor alle Groot-Antwerpse bedrijven die interesse hebben in fietsleasing:

  • Veloplan-klanten kunnen kiezen uit het assortiment van Fietsen De Geus, dus ruim 20 kwaliteitsmerken.
  • De Veloplan-adviseur kijkt samen met jou welke fietsen passen bij de noden van je firma en je medewerkers.
  • Bijkomende fietsinfrastructuur nodig? Kan je advies gebruiken over het succesvol implementeren van het leaseplan? Wij staan aan je zijde.

Hoe groot je ambities ook zijn: Fietsen De Geus en Veloplan staan voor je klaar om van je VDW Fietsleasing een succes te maken!

Ik wil tot 3 fietsen leasen   Ik wil 3 of meer fietsen leasen

bedrijfsfietsen fietslease Antwerpen

🛈 Ben je nog niet zeker of je bij VDW een leaseplan wil afsluiten? Veloplan werkt samen met nog 6 andere fietsleasemaatschappijen. Of heb je twijfels of lease de beste financieringsvorm is voor jouw bedrijf? Dan bekijkt de Veloplan-adviseur met jou de opties voor directe aankoop en investeringskrediet.

De 2 opties nog eens op een rijtje

Doe dit als je werknemer bent

Heeft jouw werkgever een fietsleaseplan bij VDW Lease afgesloten? En mag jij je fiets gaan uitkiezen? Stap dan binnen bij onze fietsenwinkels. Vertel ons dat je voor een leasefiets van VDW komt. We zullen je helpen bij het kiezen van een fiets die 100% bij je past. Zodra je een fiets hebt gekozen, maken wij voor jou een offerte op. Deze sturen wij ter goedkeuring op naar VDW Lease. Vanaf daar wordt vrijwel alles tot en met de levering van de fiets door ons geregeld.

Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt en niet hoeft te wachten? Maak een afspraak. Dat is in slechts 1 minuut gebeurd.

Maak een afspraak   Bekijk locaties

Doe dit als je werkgever bent

Heeft jouw bedrijf nog geen leaseplan van VDW, stap dan binnen bij onze fietsenwinkels. Wil jouw firma 3 of meer fietsen leasen? Dan kan je best contact opnemen met onze B2B-afdeling Veloplan. De Veloplan-adviseur helpt je bij het afsluiten van de lease en het kiezen van de fietsen. Ook geeft hij tips over het creëren van een fietscultuur binnen je organisatie en kan hij allerhande fietsgerelateerde infrastructuur voor je bestellen.

Heb je als werkgever reeds een fietslease bij VDW afgesloten? Laat je werknemer dan weten dat ze in onze winkels een fiets kunnen komen kiezen. Vertel je medewerker binnen welk leasebudget hij of zij mag kiezen. Vervolgens maakt Fietsenwinkel De Geus een offerte. Deze offerte zullen wij ter goedkeuring aan VDW voorleggen. Met de goedgekeurde offerte bestelt Fietsen De Geus vervolgens de fiets bij de fabrikant.

Bezoek De Geus   Contacteer Veloplan

Klaar voor de stap? Of heb je een vraag?

VDW Fietslease via Fietsen De Geus in Groot-Antwerpen

Boek onze B2B-adviseur Joni voor een advies op maat.

Fietsenwinkel Antwerpen medewerker Joni

Stel je vragen aan Joni via b2b@fietsendegeus.be

VOKA Antwerpen-Waasland

Fietsen De Geus is een trots lid van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Fietsen de geus