Fietsroute, bier en ijs: vanaf 27 maart is onze fietsenwinkel in Edegem open

Wat horen we daar? Klinkt er aanzwellend tromgeroffel? Of beelden we het ons alleen maar in omdat we zóóóóó hard uitkijken naar de opening van onze gloednieuwe fietsenwinkel in Edegem?

We hebben er sinds vorig jaar over geschreven, maar nu hebben we toch echt een datum: vanaf zaterdag 27 maart ben je welkom in onze flagship store aan de Trooststraat 34 in het centrum van Edegem. De Trooststraat maakt deel uit van het Gemeenteplein.

Een dag eerder, op vrijdag 26 maart, zal niemand minder dan de burgemeester van Edegem de winkel officieel openen. De opening zal samengaan met de onthulling van een nieuwe fietsroute door Edegem. Blijf lezen, want we zullen verklappen hoe deze fietsroute jou een gratis ijsje of biertje kan opleveren.

Een 500 m² grote flagship store

De Geus Edegem wordt groter, completer en mooier dan eender welke De Geus-winkel tot nu toe. Het wordt met recht een zogenaamde flagship store, het paradepaardje onder onze drie fietsenwinkels in Groot-Antwerpen.

Het aanbod wordt reuze: in de winkel zal je kunnen struinen tussen honderden elektrische fietsen, vouwfietsen, bakfietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, reisfietsen en sportieve fietsen.

De locatie in het hart van Edegem maakt het niet alleen de perfecte fietsenwinkel voor inwoners van die gemeente, maar ook voor fietsers uit KontichHoveBoechoutMortselWilrijk en Aartselaar.

Een voorproefje van ons gamma

Een fietsroute met ijs en bier

De opening van onze fietsenwinkel in Edegem zal samenvallen met de onthulling van een 15 kilometer lange fietsroute, de Ronde van De Geus.

Thomas Vanderhoydonck, eigenaar van Fietsen De Geus en initiatiefnemer van de fietsroute, zegt dat de route aan inwoners van de zuidelijke Antwerpse randgemeenten moet tonen hoe fijn hun regio is om te fietsen: ‘De fietsautosnelweg naar Antwerpen wordt volop gebruikt door pendelaars. Daarnaast zijn er tientallen goede fietswegen voor recreanten. Met deze route, die leidt langs plekken als Fort 5 en het Geitenpad, willen we deze positieve fietsontwikkelingen bij een breed publiek onder de aandacht brengen.’

Maak je een foto onderweg die je op social media deelt met #degeusedegem, dan krijg je in de fietsenwinkel een bon, waarmee je een gratis ijsje bij Glace Jozef of een biertje (om thuis op te drinken) bij Vleesmeester Brewery mag afhalen.

Brouwerij Vleesmeester Edegem

Burgemeester Metsu: ‘Een aanwinst voor Edegem’

De winkel zal op vrijdag 26 maart officieel geopend worden door Koen Metsu, de burgemeester van Edegem. De burgemeester benadrukt dat Edegem zich, dankzij de fietsroute, als moderne fietsgemeente kan profileren.

Metsu: ‘In coronatijden is fietsen een zeer veilige manier van recreëren gebleken en het perfecte middel om op het werk te geraken. We zien de opening van de route en van de nieuwe fietsenwinkel dan ook als een welkome aanwinst voor onze gemeente.’

Gratis routeplannen kunnen bij Fietsen De Geus worden afgehaald. Ook is het traject te zien in route-app RouteYou.com. Bovendien zal de route tot eind april ook met bewegwijzering staan aangegeven. De Geus kreeg hierbij hulp van Fietsersbond Edegem.

Alles over De Geus

Bezoek Fietsen De Geus Edegem vanaf zaterdag 27 maart

We nodigen je uit om vanaf 27 maart eens binnen te springen. We helpen je graag in je zoektocht naar de perfecte fiets.

Wil je een routeplan van de fietstocht? Of heb je Fietsen De Geus in je social media getagd met #degeusedegem en wil je een bon voor een gratis ijsje of biertje? Ook daarvoor kan je in de winkel terecht.

Tot gauw!

Adressen en openingsuren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus