De Specht wordt Fietsen De Geus Berchem

Opening Fietsen De Geus Berchem

 

Fietsenwinkel De Specht wordt Fietsen De Geus Berchem. Fietsen De Geus Antwerpen schakelt een versnelling hoger. Beide winkels behouden hun identiteit en lokaal karakter, enkel de naam wijzigt.

“De Specht, pendel en woon-werkspecialist, krijgt een naamswijziging. Voortaan zal de winkel als Fietsen De Geus Berchem door het leven gaan. De sterke service, kwaliteit-artikelen en advies-gevende rol blijven de kern van de zaak.”

Thomas Vanderhoydonck, zaakvoerder De Geus

Al 34 jaar De Geus

Fietsen De Geus is met 34 jaar één van de oudste fietsenwinkels in Antwerpen en een begrip in een wijde straal rond de Marnixplaats. Fietsen De Specht blinkt al tien jaar uit in zijn persoonlijke en gezellige aanpak in Berchem. Beide winkels leveren A-merken, met één prioriteit: zorgeloze mobiliteit. De naamswijziging gebeurt met veel respect voor het verleden. We blijven het verhaal van De Specht meenemen in de geschiedenis van de winkel en de locatie. Zoveel mag duidelijk zijn. De sterke DNA dat de vorige eigenaar van De Specht, Peter, opbouwde gaan we met veel fiets-liefde omarmen en zal zonder twijfel ook nog zeer voelbaar zijn onder de noemer ‘De Geus Berchem’.

Fietsen De Geus Berchem: een brede focus

De brede focus op pendel- en woon-werkfietsen maakt De Geus dé fietsenwinkel van Berchem. Naast het brede assortiment in Antwerpen, is ook Berchem voorzien van een zeer ruim assortiment elektrische fietsen, reisfietsen en cargofietsen.

Thomas Vanderhoydonck zegt erover:

“De keuze van het assortiment ligt in dezelfde lijn als De Geus Antwerpen, alhoewel beide winkels wél heel duidelijk hun eigen karakter, DNA en assortiment zullen behouden. Wij zijn geen keten, we werken op twee locatie’s met een sterk ‘eigen willetje’ zoals we in Antwerpen zeggen, waar we zeker geen copy-paste formule voor hebben.

We willen wel onze sterke naam meenemen naar Berchem, maar dit is voor alle duidelijkheid een kruisbestuiving van twee heel sterke winkels die vanaf nu onder één noemer vallen om onder andere de communicatie te vergemakkelijken. Een energie-bom aan know-how en goesting om mensen op de fiets te krijgen.”

De adviesgevende rol van de fietsenwinkel

De adviesgevende rol van de fietsenwinkel is de kern van een goede dienstverlening. Concreet wil dit zeggen dat de aankoop van een fiets slechts een onderdeel is van de relatie tussen klant en de winkel. We gaan op zoek naar de beste mobiliteitsoplossing en dat start bij de vraag: “Welke verplaatsingen ga je maken met je nieuwe fiets?” Vanuit het antwoord op die vraag, vertrekken we. Elke fiets heeft zijn sterktes. We gaan dus op zoek naar de perfecte match.

Elke fiets heeft zijn sterktes. We gaan op zoek naar de perfecte match.

Na de perfecte match gevonden te hebben, zorgen we dat je fiets op maat wordt afgesteld. Een veilige fiets vraagt onderhoud en ook dat zit reeds in de planning. Je fietsplezier is een prioriteit en dat kan enkel met een fiets die in orde staat.

Openingsevenement

De nieuwe ‘De Geus Berchem’ doet de (nieuwe) deuren open op 16 augustus 2018. De eerste week van september doen we dat officieel met een ‘openingsweek’. Op zaterdag 1 september nodigen we jou uit voor tal van extra’s. Moeilijk dat weekend? We gaan nog een weekje door tot vrijdag 7 september.

De eerste week van september gaan we officieel van start. We nodigen je uit in onze nieuwe winkel. Een hele week lang staat De Geus Berchem, met ludieke extra’s, give-aways en een belevingsparcours doorheen de winkel, in de aandacht. Wist je trouwens dat onze openingsuren vanaf donderdag 16 augustus een stuk ruimer zullen zijn in Berchem? Van dinsdag tot vrijdag (van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u) en zaterdag (10u tot 18u). Meer dan welkom, en herontdek onze winkel in Berchem…

‘Kind reminder’ voor deze openingsweek? Volg ons op Facebook.

Adres en openingsuren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus