EOS Magazine: ‘Geen half werk: De Geus nu ook in Edegem’

We voelen ons bij De Geus als kinderen op de dag voor kerstmis: ging de tijd maar iets sneller! Op 27 maart 2021 opent onze nieuwe fietsenwinkel in Edegem en dat brengt zoveel gezonde spanning teweeg, dat we er af en toe niet van kunnen slapen!

Dat we in februari paginagroot in de e-bikebijlage van EOS Magazine stonden, maakt de druk niet minder. Integendeel, want nu weet heel Vlaanderen dat we binnenkort de deuren openen in die mooie gemeente ten zuiden van ‘t Stad…

Soit, we klagen niet. Zeker als we nog eens bekijken hoe groots we erin staan!

‘Dé referentie in de regio’

Klik op onderstaande afbeelding voor een uitvergroting.

Fietsenwinkel Edegem

 

De cargobike, het transportmiddel van morgen

Verderop in het magazine, op pagina 93 en 94, wordt onze zaakvoerder Thomas ook nog eens geïnterviewd over zijn visie op elektrische cargobikes van merken als Urban Arrow. ‘Koning Auto wankelt op zijn troon en de cargobike is een waardig alternatief,’ lezen we.

Ja, wij van Fietsen De Geus zijn overtuigd van de pluspunten van de bakfiets. Je helpt files en milieuvervuiling verminderen, je bent binnen de stad sneller op je bestemming én het is gezond om te bewegen.

 

Fietsenwinkel Edegem Cargobike Achielle
Cargobike van Achielle

 

Bovendien zijn de nadelen van de bakfietsen van vijftien jaar geleden inmiddels vakkundig verholpen:

  • Hard trappen is niet meer nodig. De cargobike van tegenwoordig heeft een elektrische motor die tot wel 100 kilometer meegaat.
  • Moderne cargobikes hebben een regendakje over de bak, waardoor je kinderen, boodschappen of goederen droog blijven.
  • Omvallen behoort tot het verleden, want de cargobike van nu is veel stabieler.
  • Dikkere banden zorgen ervoor dat je niet snel meer met een lekke band staat.

Ben je benieuwd wat Thomas en andere experts nog meer zeggen over de cargobike? Je kunt het hele magazine gratis lezen via onderstaande link.

Lees het magazine

Tot gauw bij onze fietsenhandel in Edegem

Vanaf 27 maart staan onze deuren voor je open in onze fietsenwinkel in Edegem. De winkel is er voor iedere fietser uit de zuidelijke randgemeentes van Antwerpen, zoals Hove, Kontich, Boechout, Aartselaar, Mortsel en Wilrijk. Spring vooral even binnen voor een leuk accessoire of misschien wel een nieuwe fiets!

Adres en openingsuren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus