Wij laden onze batterij op van 24 december tot 1 januari

Dit bericht dateert uit 2020. Onze actuele openingsuren vind je op deze pagina.

Zoals je soms de batterij van je elektrische fiets moet opladen, moet je ook af en toe als mens een beetje opladen om er weer tegenaan te kunnen.

Omdat Fietsen De Geus nog steeds door lieve, hardwerkende mensen wordt gedreven, nemen wij een welverdiende pauze van 24 december tot en met 1 januari.

Fietsenwinkel Antwerpen fiets

Welkom vanaf 2 januari

We begroeten je graag weer in onze fietsenwinkel in Antwerpen en in onze fietsenwinkel in Berchem op zaterdag 2 januari, ongeacht of het is voor een nieuwe fiets, herstelling of fietsaccessoire.

Bekijk de openingsuren

Fietsenwinkel Antwerpen

Test gratis onze fietsen

Ook in het nieuwe jaar kan je gratis testritten maken. Ontvang je liever op afstand advies? Spreek dan met ons via de telefoon, chat en e-mail. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, we helpen je altijd bij het kiezen van de fiets die bij je past.

Reserveer een testrit

Fietsenwinkel Antwerpen herstelling

Een goedgevulde webshop

Goed nieuws voor inwoners van Edegem en buurgemeentes! In januari begint de verbouwing van onze toekomstige winkel in het hart van Edegem! Wil je het laatste nieuws erover in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Onze fietsenwinkel in Edegem

Proost!

2020 was een bewogen jaar dat we ons nog lang zullen herinneren. Een dikke merci omdat je ook in deze vreemde tijden de weg naar je fiets (en naar Fietsen De Geus) hebt weten te vinden.

We wensen je een heerlijke kerst en een fantastisch 2021!

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus