Fietsroute in Edegem ‘De Ronde van De Geus’

Fietsroute Edegem

Heb je zin om een fietsroute in Edegem te fietsen? De Ronde van De Geus is een route van ongeveer 15 km, oftewel 1 uur fietsen. Met alles wat onderweg te zien is zal je er wel iets langer over doen. De route gaat over groene, fietsvriendelijke wegen en paden. Je komt langs veel historische gebouwen en bijzondere landschappen. Het begin- en eindpunt van de route is Fietsen De Geus, onze fietsenwinkel in Edegem aan de Trooststraat 34 (maakt deel uit van het Gemeenteplein).

Tot en met 30 april 2021 krijg je na het fietsen een gratis ijsje of biertje (om mee te nemen). Lees er verderop meer over.

Download de fietsroute op RouteYou

Fietsroute Edegem

Of bekijk de route hier

Bekijk en download de route als PDF

PDF-icoon

Download als PDF

Haal de gratis routekaart af

Haal de papieren routekaart gratis af bij:

Fietsen De Geus
Trooststraat 34
2650 Edegem

Bekijk openingsuren

Volg de borden

De route is tot zeker eind april 2021 middels bewegwijzering aangegeven. Deze bebording begint en eindigt bij Fietsen De Geus Edegem.

Fietsroute Edegem

Wat je zal zien tijdens de fietstocht

De Ronde van De Geus voert je door rustige dorpsstraten en groene plattelandspaden, langs parken en weilanden, voorbij water en bos. Je zal onderweg veel cultuurhistorische hoogtepunten zien, waaronder Fort 5 en het Geitepad. De fietsroute is leuk voor jong en oud. Gezinnen zullen veel parkgebieden en speeltuinen passeren. Ideaal voor een aangename pauze! Dus… vul een picknickmand, bind hem achterop je fiets en begin aan de Ronde van De Geus!

Download de plattegrond als PDF

 

Fietsroute Edegem

Fietsroute Edegem

Fietsroute Edegem

Fietsroute Edegem

Fietsroute Edegem

Fietsroute Edegem

Fietsroute Edegem

Toeristische fietsroute Edegem

Met #degeusedegem krijg je ijs en bier

Wat is er fijner dan iets lekkers eten of drinken na het fietsen?

Fietsen De Geus trakteert, samen met twee sympathieke lokale horeca-ondernemers, op ijs en bier! Maar… je moet er wel iets voor doen. 😉

Maak onderweg een foto of filmpje en die op social media met de hashtag #degeusedegem. Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok… jij kiest waar je het deelt.

Heb je dit gedaan, dan krijg je in de fietsenwinkel een bon. Daarmee kan je een gratis ijsje bij Glace Jozef of een biertje (om thuis op te drinken) bij Vleesmeester Brewery afhalen.

IJssalon Edegem

Veel plezier tijdens De Ronde van De Geus!

Geniet per fiets van al het moois dat Edegem te bieden heeft. Heb je vragen over de fietsroute? Neem contact op.

Tot gauw!

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus