Dit zijn 5 bekende fietsenmerken die goede longtails maken

Longtail bike België

 

Er komen helaas steeds meer nieuwe fietsenmerken op de markt die zeer goedkope longtailfietsen van twijfelachtige kwaliteit aanbieden. Op het vlak van onderhoudskosten en levensduur scoren deze fietsen slecht door te snelle montage en inferieure onderdelen. Maar welke fabrikanten maken dan wél goede longtailfietsen? We zetten 5 bekende merken op een rij die, naar onze ervaring, een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Robuust van bij de oosterburen

Riese & Müller

Riese und Müller Multicharger longtailfiets

Riese & Müller is A-klasse van de overtreffende trap: zeer solide frames, superieure Bosch-motoren, alleen de beste batterijen. Om deze reden is dit merk bijvoorbeeld ook erg populair voor fietsleasing.

Hun longtailmodellen, de Riese & Müller Multicharger en de Riese & Müller Multitinker, zullen gegarandeerd de lieveling van je gezin worden. Deze longtails zijn oersterk, wat verklaart dat ze wereldwijd als bijzonder veilig worden gezien.

Bekijk de fietsen van Riese & Müller >

 

Zuid-Europese elegantie

Veloe

Longtail e-bike

Veloe maakt elektrische fietsen voor gezinnen. Wil je in de stad zonder stress op pad? Op de Veloe breng jij de kroost overal veilig naartoe. Deze Italiaanse fietsen zijn gemakkelijk te besturen en hebben een robuust en toch elegant design.

Naast de voordelige niet-elektrische Veloe Multi produceert het merk ook een longtail met een Bosch-motor en een longtail met een Shimano-systeem.

Een Veloe is een echte mobiliteitsoplossing in het steeds drukker wordend stadsverkeer – en dat tegen een eerlijke prijs. Om die reden krijgt Veloe van ons een dikke duim omhoog.

Ontdek de fietsen van Veloe >

 

Gebouwd in Hamburg

Bergamont

Bergamont E-Cargoville LT Edition longtail transportfiets

De knappe fietsen van Bergamont zijn steeds afgewerkt met de grootste zorg en hoogwaardige onderdelen. Zo gebruikt Bergamont steeds Bosch-middenmotors voor haar elektrische fietsen. Bosch levert de beste fietsmotoren. Punt.

Als je kiest voor hun longtail, de Bergamont E-Cargoville LT Edition, weet je dat je een fiets hebt die langer dan gemiddeld meegaat. Dit is te danken aan het nauwkeurige productieproces in Duitsland, waar elk aspect van de vervaardiging streng gemonitord wordt.

Bekijk de fietsen van Bergamont >

 

Belgische krachtpatser

Norta

Norta C-7040

Ook het Belgische merk Norta bouwt tegenwoordig solide longtailfietsen met een bijzonder grote capaciteit. Zwaar trappen behoort bovendien tot het verleden, want een longtail van Norta heeft altijd een krachtige elektrische middenmotor van het gerenommeerde merk Bosch.

Norta maakt twee longtails: de Norta C-7040 en de Norta C-7050. Laatstgenoemde onderscheidt zich omdat deze automatische versnellingen heeft in plaats van handgeschakelde.

Een flink aantal accessoires (monkeybars, cargotassen, voordragers, …) maken je Norta compleet. Deze items zijn altijd optioneel, dus je betaalt alleen voor de onderdelen die je écht nodig hebt.

Bekijk de fietsen van Norta >

 

Huismerk dall’Italia

De Geus

De Geus longtail bike

Ook ons immer-populaire huismerk, De Geus, kan met trots een longtailfiets aanbieden. Deze De Geus Longtail wordt gemaakt in de fabriek van Veloe, het reeds vermelde kwaliteitsmerk uit Arluno, Italië. Molto bene!

Een De Geus Longtail is beschikbaar in het zwart en is vrijwel altijd op voorraad in onze fietsenwinkels. Dat is een hele geruststelling, want niemand wacht graag lang op een nieuwe tweewieler.

Ontdek de fietsen van De Geus >

 

Icoon vraagteken

Een longtailfiets te duur?

Bij Fietsen De Geus weten we dat de prijs bepaalt of een longtail binnen jouw budget ligt. Om het beste van twee werelden te hebben (betaalbaarheid én hoge kwaliteit), kozen we ervoor om weliswaar alleen de beste fietsenmerken aan te bieden, maar van die merken ook de voordeligere modellen te verkopen. Op die manier weten we dat een lager prijskaartje niet gelijk staat aan lagere kwaliteit.

Is een longtailfiets desondanks te duur? Dan kan je ook een fietslening afsluiten. Je betaalt de fiets dan elke maand in kleine bedragen af.

 

Informatie en testritten

In onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen geven we je met plezier meer informatie over de longtails uit ons gamma. Een testritje maken is natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend. Een testrit is de perfecte manier om te ervaren hoe een fiets rijdt. Neem zeker je kindjes mee, zodat ook zij voelen hoe fijn het is om achter op een longtailfiets te zitten!

Onze adressen + uren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus