Fietsen De Geus uitgeroepen tot kmo van het jaar van de provincie Antwerpen

Kmo van het jaar Antwerpen Fietsenwinkel De Geus

 

In oktober schreven we trots dat we genomineerd zijn als ‘kmo van het jaar’ van de provincie Antwerpen. Deze titel deelt ondernemersorganisatie Unizo elk najaar uit. Welnu, onze fierheid is niet minder geworden, want op 9 november kregen we te horen dat… we gewonnen hebben! Dank je wel aan al onze klanten en alle teamleden die ons hebben gebracht waar we nu zijn.

Kmo van het jaar: waarom we er trots op zijn

De kmo van het jaar is dé award in Vlaanderen en Brussel waarmee kleine en middelgrote ondernemingen in de kijker worden gezet. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Unizo en haar partners Liantis, KBC, Proximus, PMVz en SBB. Met de award willen ze alle kmo’s de nodige erkenning geven als motor van de economie. Want tenslotte zorgen deze ondernemingen in België voor maar liefst 69% van alle jobs.

Alleen in de provincie Antwerpen al zijn er meer dan 180.000 kmo’s. Dat onze fietsenwinkels dit jaar op plek 1 is gezet, betekent veel voor ons. Het laat zien dat onze missie om elke Antwerpenaar op de fiets te krijgen gewaardeerd wordt. Hier werken we hard aan, al sinds 1984.

 

Fietsenwinkel De Geus Unizo award kmo
Antwerpse ondernemers verzamelden zich op 9 november in zaal Plein Publiek voor de prijsuitreiking

 

Duurzaam, innovatief en sociaal betrokken

Een expertenjury van Unizo en haar partners beoordeelde alle kandidaten op belangrijke ondernemersthema’s. Denk daarbij aan financieel beleid, innovatie, personeelsbeleid, energie & milieu, ondernemingszin en marketing & communicatie. Vanwege de ontwikkelingen van de laatste jaren keek de jury deze keer ook hoe de kandidaten omgingen met de coronacrisis.

Onze fietsenwinkels bleken op vrijwel alle vlakken hoog te scoren. Toeval is dat echter niet. Er zijn enkele projecten waar wij bijzonder trots op zijn:

  • De Geus Plus: via dit project krijgen jaarlijks tientallen jongeren en nieuwkomers met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding tot fietsenmaker.
  • Go Forest: met onze donaties plant Go Forest jaarlijks honderden bomen in binnen- en buitenland.
  • TEJO Jongerenhuizen: wij ondersteunen het Antwerpse Tejo-huis, waar jongeren terecht kunnen voor gratis psychologische begeleiding.

 

Unizo kmo van het jaar 2022
Thomas (midden), de zaakvoerder van Fietsen De Geus, ontvangt de award voor kmo van het jaar van Carl Van Dyck (rechts), de directeur van Unizo

 

Winnen we in december ook de Vlaamse prijs?

Als winnaar van de Antwerpse prijs, maken we automatisch kans op de allergrootste award: kmo van het jaar van gans Vlaanderen. Deze wordt in december uitgedeeld. Ben je benieuwd of we ook deze eretitel in de wacht zullen slepen? We houden je op de hoogte via Facebook en Instagram.

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus