Fietsen De Geus bedankt alle klanten voor nominatie ‘kmo van het jaar’

Update: goed nieuws! Op 9 november 2022 kregen we te horen dat we de award van kmo van het jaar in de wacht hebben gesleept. Lees meer >

KMO van het Jaar logo

 

Dank je wel aan alle klanten die ons hebben genomineerd voor ‘kmo van het jaar‘ bij ondernemersorganisatie Unizo. We hebben heel goed nieuws: we behoren tot de drie finalisten! In november ontdekken we of we de nummer 1 worden.

Kmo van het jaar 2022

Wat deze nominatie voor ons betekent

Fietsenwinkel Antwerpen 't Zuid
Het team van Fietsen De Geus is trots op de nominatie

 

Onze nominatie in de media:

Al sinds 1984 is het onze missie om meer Antwerpenaren op de fiets te krijgen. Dat is niet altijd evident: toen Dirk Vanthillo met zijn vrouw Marie-Jeanne onze eerste winkel oprichtten, werd de fiets als ouderwets gezien. De auto, dat was de toekomst! Maar Dirk wist wel beter. Hij zag als een van de eersten dat de fiets klaar was voor een glorierijke terugkeer in het stadsbeeld. De fiets is immers voordelig, milieuvriendelijk én houdt je lichaam en geest gezond.

Door het enthousiasme en de vakkennis van Dirk begonnen Antwerpenaren de fiets weer als volwaardig vervoermiddel te zien. Toen Dirk in 2012 met pensioen ging nam fietsfanaat Thomas Vanderhoydonck de winkel over om de missie van zijn voorganger voort te zetten. Hij liet Fietsen De Geus, samen met een team fietsexperts, groeien van één winkel op ‘t Zuid tot een kleine, fijne groep van vier fietsenwinkels in en om ‘t Stad.

Al deze inzet heeft geloond: de fiets is opnieuw extreem populair, mede dankzij innovaties zoals de e-bike en de elektrische bakfiets. Om als voorvechter van hoogwaardige fietsmobiliteit genomineerd te worden tot ‘kmo van het jaar’ bevestigt eens te meer dat de fiets als vervoermiddel relevanter is dan ooit.

Ontdek onze geschiedenis

Beste Belgische fietsenwinkel

‘Warme professionaliteit, zowel online als offline’

Het is overigens niet de eerste keer dat onze fietsenwinkels genomineerd worden of in de prijzen vallen. In 2019 ontvingen we op fietsbeurs Velofollies de BeBike Award van ‘Beste Belgische fietsenwinkel’. Zelfs Het Laatste Nieuws schreef erover.

De jury gaf als onderbouwing: ‘Een knap staaltje van gezond ondernemerschap! De warme professionaliteit van de fietswinkel (zowel online als offline) kon wel smaken.’ Het doet ons nog steeds glunderen als we terugdenken aan deze fijne woorden.

Ons bestaansrecht is Groot-Antwerpen op de fiets te krijgen, dus het betekent voor ons hele team veel om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt. Merci aan iedereen die ons over de jaren gesteund heeft. We beloven je dat we er ook in de komende jaren voor je zullen zijn!

Bekijk al onze fietsen

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus