Upway geeft een tweede leven aan jouw oude elektrische fiets

E-bikes op voorraad direct leverbaar Antwerpen
Een gebruikte e-bike verdient een tweede leven en Upway zorgt daarvoor

 

In een wereld waar duurzaamheid en milieubewustzijn belangrijk zijn, is het goed dat men oude elektrische fietsen hergebruikt. Want op die manier verleng je de levensduur van deze nuttige tweewielers, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen. Een organisatie die zich hier volledig aan wijdt, is Upway. Onze fietsenwinkels werken samen met hen. Samen geven we oude elektrische fietsen een tweede kans op de tweedehandsmarkt.

Redding voor oude elektrische fietsen

Upway is een Frans bedrijf dat zich specialiseert in het renoveren en herverkopen van gebruikte elektrische fietsen. Ze hebben enerzijds begrepen dat elektrische fietsen steeds populairder worden. Maar anderzijds zagen ze ook dat veel mensen geneigd zijn hun oude fietsen opzij te zetten wanneer ze op zoek gaan naar een nieuwe. Hier komt Upway in beeld met hun doel om oude elektrische fietsen nieuw leven in te blazen. Het nobele doel: de impact op het milieu verminderen en e-bikes betaalbaar maken voor iedereen.

 

Tweedehands fiets verkopen België
Team Upway in de hal waar hun fietsen worden opgeknapt

 

Opknappen en doorverkopen

Het proces van Upway begint met het inzamelen van gebruikte elektrische fietsen. Vervolgens ondergaan deze fietsen een grondige inspectie en worden eventuele problemen opgelost. Dit kan variëren van het vervangen van versleten onderdelen tot het opfrissen van de elektrische aandrijving. Als de fietsen eenmaal zijn opgeknapt en in uitstekende staat verkeren, worden ze aangeboden op de tweedehandsmarkt. Upway doet dit via hun eigen website.

 

Norta B-4040
Een gebruikte e-bike, zoals deze Norta, kan nog vele fietsers gelukkig maken

 

Samenwerking met Fietsen De Geus

Upway heeft de handen ineengeslagen met Fietsen De Geus. Onze fietsenwinkels hebben sinds 1984 een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van elektrische fietsen en fietsaccessoires. Door samen te werken met Upway kunnen onze klanten hun oude elektrische fietsen inleveren en daarvoor een aantrekkelijke korting ontvangen op hun nieuwe fiets.

Dit betekent dat jij niet alleen je oude fiets een nieuw leven geeft, maar ook minder betaalt voor je nieuwe elektrische fiets. Het is een win-winsituatie voor jou én voor het milieu.

Bekijk ons fietsgamma

 

Elektrische bakfiets Lovens kopen Antwerpen
Een fiets voor iedereen: daar streven Upway en Fietsen De Geus naar

 

Een duurzame toekomst voor elektrische fietsen

Upway en Fietsenwinkel De Geus tonen aan dat duurzaamheid en het hergebruiken van e-bikes geen utopie zijn, maar een haalbare realiteit. Onze samenwerking is een mooi voorbeeld van hoe samenwerking tussen bedrijven kan leiden tot innovatieve oplossingen waar iedereen beter van wordt. Dus, waarom zou je je oude elektrische fiets niet een tweede kans geven en tegelijkertijd genieten van een korting op je nieuwe aankoop? Upway en Fietsenwinkel De Geus maken het mogelijk.

Zo werkt Upway

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus