Hoogwaardige e-bikes en speed pedelecs van Riese & Müller veroveren Antwerpen

Goed om te weten: de fietsen van Riese & Müller zijn nu te bewonderen, te testen en te koop in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten.

Riese & Müller logo

Riese & Müller Antwerpen
Riese & Müller maakt dé snelle e-bikes voor Antwerpen

 

Wat horen we daar? Is dat het opgewonden gebonk van de harten van Antwerpse fietsers? Yes! Het legendarische fietsenmerk Riese & Müller is in Antwerpen gearriveerd. Helemaal logisch dus dat onze tikker in overdrive gaat. Waarom de e-bikes, cargofietsen en speed pedelecs van Riese & Müller zo populair zijn, nemen we vandaag onder de loep. We vertellen over de briljante kwaliteit van de fietsen, over de modellen, over de prijzen, en al het andere wat je moet weten als je een Riese & Müller wilt kopen.

E-bikes en speed pedelecs van Riese & Müller

Voor alle noden van stadsbewoners en pendelaars

Riese & Müller elektrische fiets Antwerpen
Stevig, veelzijdig en elegant: dat zijn de kernwoorden van R&M

De Antwerpenaar van de 21ste eeuw doorkruist de straten van zijn stad op een e-bike, speed pedelec en elektrische bakfiets. Want op een fiets met elektrische hulpmotor kom je moeiteloos vooruit en passeer je alle autofiles.

Maar niet alleen mensen in de stad hebben baat bij een elektrische fiets. Ook inwoners van de Antwerpse buurgemeentes stappen en masse op de fiets. Waarom zou je als pendelaar immers een dure, milieuonvriendelijke auto nemen om op je werk te komen als je op de e-bike voordeliger en vaak zelfs sneller op je bestemming bent?

De ervaren fietsontwerpers van Riese & Müller (R&M voor vrienden) kennen de noden van mensen zoals jij. Daarom maken ze solide fietsen die aansluiten op je leefstijl:

  • Een zeer groot assortiment. R&M maakt niet alleen elektrische fietsen met een maximale snelheid van 25 km/u en speed pedelecs die 45 km/u halen. Voor hen die kinderen en boodschappen willen vervoeren maken ze ook bakfietsen en longtailfietsen.
  • Onverwoestbare tweewielers. Alleen de sterkste materialen zijn goed genoeg. Qua onderdelen zal je op een R&M nooit iets anders dan A-merken aantreffen. Ze gebruiken bijvoorbeeld middenmotoren van Bosch. De assemblage voldoet aan de strengste productierichtlijnen.
  • Stijlvol design. Laten we eerlijk zijn: een fiets die vele jaren je trouwste vervoermiddel wordt, mag gerust mooi zijn. Ook in dit opzicht is dit merk pico bello, want de vormen van een R&M zijn robuust elegant, en de kleuren zijn oogstrelend.

Toen wij van Fietsen De Geus het aanbod kregen om officieel verdeler van Riese & Müller te worden, twijfelden we dan ook geen moment. Het is vanaf nu onze missie om nog meer fietsers in Antwerpen op een Riese & Müller te krijgen!

Bekijk alle Riese & Müller-fietsen

Geschiedenis van Riese & Müller

Het gepassioneerde verhaal van twee vindingrijke fietsers

Riese & Müller vouwfiets kopen Antwerpen
Innovatief fietsontwerp zit in het DNA van R&M

Markus Riese en Heiko Müller, de twee Duitse oprichters van het merk, waren al sinds hun studie werktuigbouwkunde bezig met het ombouwen en verbeteren van fietsen aan de hand van eigen ontwerpen en ideeën. In 1992 krijgt Markus een geniaal idee voor vouwfietsen: bij het volledig inveren van een fiets kunnen de draaipunten van de vering tegelijkertijd als scharnierpunten voor het vouwen worden gebruikt. De Birdy is geboren.

Er zullen in de jaren erop veel innovatieve fietsconcepten volgen, allemaal geïnspireerd door het inzicht dat écht comfortabel rijden alleen kan met een volledige vering. Riese & Müller groeit uit tot een merk voor veeleisende fietsers voor wie het rijwiel een belangrijke plaats in het leven inneemt. De fans van R&M zijn personen die waarde hechten aan hoge kwaliteit, duurzaamheid en onderscheidend design.

Herken je je hierin? Dan nodigen we je uit om ons assortiment van Riese & Müller-fietsen te bekijken.

Ontdekt het hele assortiment

Van e-bike tot bakfiets

Welke fietstypes maakt Riese & Müller?

Riese & Müller staat bekend om zijn brede assortiment aan fietstypes: e-bikes, speed pedelecs, vouwfietsen, longtails en bakfietsen. Laten we voor elk type van R&M dat wij verkopen de eigenschappen eens bekijken.

 

Elektrische fietsen

Riese & Müller e-bike kopen Antwerpen

De elektrische fietsen van Riese & Müller behalen, net als alle e-bikes, een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Je mag erop rijden zonder rijbewijs. Een helm dragen is in België niet verplicht.

Bekijk de R&M e-bikes »

 

Speed pedelecs

Riese & Müller speed pedelec Antwerpen

De speed pedelecs van Riese & Müller zijn high speed fietsen die een maximale snelheid van 45 kilometer per uur behalen. Je hebt een rijbewijs nodig om erop te mogen rijden en een helm dragen is verplicht.

Bekijk de R&M speed pedelecs »

 

Cargofietsen

Riese & Müller cargo bike Antwerpen

De elektrische cargofietsen van Riese & Müller (waar zowel bak- als longtailfietsen onder vallen) zijn beschikbaar als e-bikevariant en als speed pedelecvariant, wat betekent dat ze respectievelijk een maximale snelheid van 25 of 45 kilometer per uur bereiken.

Bekijk de R&M cargobikes »

Prijzen van Riese & Müller-fietsen

Hoeveel kosten de fietsen van Riese & Müller?

Riese & Müller bakfietsen Antwerpen
De R&M Load 60 bakfiets wordt in Antwerpen verkocht vanaf € 6819

De fietsen van Riese & Müller kosten in onze fietsenwinkels tussen de € 3969 en ruim € 9000. Dit zijn de prijzen voor het basismodel, dus zonder eventuele niet-standaard accessoires.

De prijs van een R&M-fiets hangt af van meerdere factoren:

  • Het model. Niet elk model kost evenveel. Dat geldt voor je auto, voor je jeansbroek, maar ook voor je fiets. Een bakfiets is in de basis bijvoorbeeld duurder dan een stadsfietsmodel, want in een bakfiets zit meer materiaal.
  • De elektrische motor (25 of 45 km/u). Vrijwel elk model van R&M is verkrijgbaar als e-bikevariant (maximale snelheid 25 km/u) en als speed pedelecvariant (maximale snelheid 45 km/u). Omdat een speed pedelec een krachtigere elektrische hulpmotor heeft, zal deze iets duurder zijn.
  • De accessoires. De fietsen van R&M zijn uit te breiden met een immens scala aan accessoires. Denk daarbij aan een kinderzitje voor op de bagagedrager, fietstassen en een bagagebak voor aan je stuur. Hoe meer accessoires je kiest, des te hoger je aankoopprijs is.

Vergelijk alle prijzen

Fiets kopen op krediet

Een Riese & Müller kopen met een fietslening

fietsleningen Antwerpen Wil je een fiets van Riese & Müller kopen, maar heb je niet het volledige aankoopbedrag op je rekening staan? Dan hebben we prima nieuws voor je: je kan je fiets kopen met een fietskrediet.

Dat betekent dat je het aankoopbedrag (of een deel ervan) leent bij onze kredietpartner KBC Bank. Vervolgens betaal je over een periode van tussen de 1 en 4 jaar elke maand een deel van het geleende bedrag af. Hoeveel je moet terugbetalen, kan je berekenen met de calculator op onze pagina over fietsleningen.

Iedereen kan lenen bij KBC Bank, ook mensen die geen klant zijn bij hen. De lening afsluiten is heel makkelijk: daarmee helpen wij je als je bij ons een fiets koopt. Simpel en snel geregeld!

Lees alles over fietsleningen

Alle fietsen op een rij

Het assortiment van Riese & Müller bij Fietsen De Geus

Zoek op prijs, aandrijving, enz.

Bedrijfsfietsen van Riese & Müller

Fietsleasing is goed voor medewerkers én voor het bedrijf

Riese & Müller e-bike Antwerpen
Vlot naar het werk dankzij fietsleasing

Waarom bedrijven in Antwerpen steeds vaker bedrijfsfietsen van Riese & Müller leasen voor hun medewerkers? Omdat je met de fiets sneller en goedkoper op je bestemming aankomt dan met eender welk ander vervoermiddel.

Door bedrijfsfietsen te leasen ontzie je bovendien het milieu, wat aansluit bij je doelstellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je creëert daarnaast ruimte op de straten omdat er minder parkeerplaatsen nodig zijn. En als bonus is je team minder gestrest omdat fietsen ontspannend is (en files een ding uit het verleden zijn).

Fietsleasing is een uitstekende ecologische mobiliteitsoplossing voor kmo’s, zelfstandigen en grote bedrijven in en rond Antwerpen. We vertellen er graag meer over.

Lees meer over fietsleasing

Officiële verdelers

Riese & Müller kopen in Antwerpen, Berchem, Edegem of Schoten

Stap voor een persoonlijke, vriendelijke R&M-ervaring binnen in een van onze fietsenwinkels.

 

Riese & Müller in Edegem

Bij Fietsen De Geus in Edegem, aan de zuidrand van Antwerpen, vind je een uitgebreid aanbod van Riese & Müller. We geven je graag uitgebreid advies en laten je gratis testritten maken op de fietsen.

Adres + openingsuren

 

Riese & Müller in Antwerpen

Ook in onze winkel op ‘t Zuid, Fietsen De Geus in Antwerpen, bieden we de fietsen van Riese & Müller aan. Je kan op deze locatie terecht voor advies en kosteloze testritten op alle modellen van R&M.

Adres + openingsuren

 

Riese & Müller in Schoten

Woon je ten noordoosten van Antwerpen, dan is Fietsen De Geus in Schoten de beste winkel om fietsen van Riese & Müller te ontdekken. We helpen je op deze locatie aan advies en kosteloze testritten.

Adres + openingsuren

 

Riese & Müller in Berchem

Ook bij Fietsen De Geus in Berchem, aan de Grotesteenweg, zal je de elektrische fietsen en speed pedelecs van Riese & Müller aantreffen. Stap binnen bij dit filiaal voor vrijblijvend advies en gratis testritten.

Adres + openingsuren

100% vrijblijvend

Gratis testrit maken op fietsen van Riese & Müller

Riese & Müller e-bikes Antwerpen
Tijdens een testrit ontdek je of de fiets bij je past

Wil je te weten komen of de fietsen van Riese & Müller een goede match voor je zijn? Er is maar één manier om erachter te komen: door op zo’n fiets te stappen en er een stukje mee te fietsen. Daarmee ervaar je belangrijke aspecten zoals het zitcomfort en de trapondersteuning. Heb je vragen? Je kan ze allemaal stellen aan onze behulpzame adviseurs.

Ben je overtuigd dat je deze fietsen eens zelf wilt ervaren? Je mag altijd bij ons binnenstappen voor een gratis en vrijblijvende testrit op de fietsen van jouw keuze. Als je een reservatie maakt, weet je bovendien zeker dat je direct aan de beurt bent.

Boek een gratis testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus