Dringend een e-bike nodig? De Geus heeft er nog op voorraad!

Als je dringend een elektrische fiets nodig hebt, heeft De Geus goed nieuws! In onze fietsenwinkels in Antwerpen en Berchem hebben we nog volop e-bikes beschikbaar!

En vraag je je nu af: ‘Is dat zo bijzonder?’, dan antwoorden we dat dit inderdaad bijzonder is. Vrijwel iedere fietsenwinkel in Vlaanderen heeft momenteel moeite om aan elektrische fietsen te geraken. Waarom wij ze dan we hebben, leggen we verderop uit. Het heeft alles te maken met een slimme collega…

Enorme vraag naar e-bikes door coronavirus

Vanwege de problemen met het coronavirus is er een extra grote vraag naar elektrische fietsen. Mensen die voorheen het openbaar vervoer naar het werk namen, vinden massaal een alternatief in de e-bike. Ook heeft men meer en meer de behoefte om de natuur in te trekken, weg van alle coronastress in de stad. En welk vervoersmiddel kiest men dan? Juist, de elektrische fiets!

Dit heeft ertoe geleid dat je in heel Vlaanderen rekening moet houden met lange wachttijden bij het kopen van een elektrische fiets.

Maar niet bij Fietsen De Geus.

Onze Pieter heeft in zijn kristallen bol gekeken

Onze collega Pieter heeft reeds maanden geleden voorspeld dat er een verhoogde vraag naar elektrische fietsen zou komen. Daarom hebben we de gedurfde stap gemaakt om bij de fabrikanten veel meer fietsen te bestellen dan we normaal zouden doen.

We zijn blij dat we dit gedaan hebben! Want De Geus is momenteel een van de weinige fietsenwinkels in Antwerpen die grote aantallen e-bikes uit voorraad kan leveren. Ideaal wanneer je dringend je fiets nodig hebt!

Niet alleen fietsmerken van Belgische bodem zoals Norta en Achielle zijn groot ingekocht, maar ook talloze buitenlandse merken hebben we in stock. Daarom vind je in onze winkels nog volop fietsen van onder andere Urban Arrow, Velo de Ville, Specialized, Riese & Müller en Dutch ID.

Fietsenwinkel Antwerpen medewerker Pieter

Kom gratis elektrische fietsen testen

Wij nodigen je graag uit om bij onze winkels een elektrische fiets te testrijden. Dat is helemaal gratis en vrijblijvend.

Liefst wel even reserveren, want dan weten we zeker dat we genoeg tijd hebben om je te helpen!

Boek een testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus