Toerist in eigen stad: ontdek Antwerpen gratis met een gids op 20 en 25 juli

Fietstour met gids Antwerpen Cyclant

 

Klopt jouw hart voor Antwerpen? En wil je alle geheimen van deze stad ontrafelen? Meld je dan zeker aan voor onze begeleide fietstours op 20 en 25 juli 2024. Want de tweede Parlé Pédal vindt niet plaats in een zaal, maar op de fiets! In gezelschap van de ervaren stadsgidsen van Cyclant verkennen we op 20 juli ‘t Zuid en op 25 juli Berchem. Iedereen met een fiets is welkom… en dat helemaal gratis!

Wat gaan we verkennen?

20 juli 2024

Gratis fietstour: “Het Zuid: van straatarm naar superhip in 30 jaar”

Gratis begeleide fietstour Antwerpen Zuid

Van een arme stadswijk naar de hipste plek van Antwerpen: ‘t Zuid heeft in slechts dertig jaar een enorme transformatie doorgemaakt. Gids Nicolas neemt je mee door de rijke historie en langs de mooiste bezienswaardigheden. Je ziet de plek waar 100 jaar geleden de Wereldtentoonstelling werd gehouden, leert het verhaal achter het kunstwerk De Lange Hand kennen en gaat de Schelde met nieuwe ogen zien.

 • Wanneer: zaterdag 20 juli vanaf 14u
 • Begin- en eindpunt: Fietsen De Geus, Marnixplaats 4, Antwerpen
 • Duur: ongeveer 2 uur
 • Aantal deelnemers: maximaal 20
 • Kosten: gratis voor onze klanten en hun familie/vrienden/buren

Deze datum zit inmiddels helemaal vol!

 

25 juli 2024

Gratis fietstour: “De mooiste geheimen van Berchem onthuld”

Gratis begeleide fietstour Antwerpen

Weinig andere Belgische stadsbuurten bieden zoveel variatie én verbergen zoveel geheimen als Berchem. Fiets met gids Nicolas, die zelf in Berchem woont, door het Groen Kwartier, langs de plek waar vroeger de wielerpiste stond, en door het trendy Zurenborg. Onderweg leer je de geschiedenis kennen en ontdek je leuke nieuwe plekjes waar je gegarandeerd nog eens terug wilt komen.

 • Wanneer: donderdag 25 juli vanaf 20u
 • Begin- en eindpunt: Café Cantaloop, Onze-Lieve-Vrouwstraat 1, Antwerpen
 • Duur: ongeveer 2 uur
 • Aantal deelnemers: maximaal 20
 • Kosten: gratis voor onze klanten en hun familie/vrienden/buren

Deze datum zit inmiddels helemaal vol!

Icoon stadsfiets Gratis begeleide fietstours Antwerpen

Meld je aan om toerist in eigen stad te worden!

Goesting gekregen om mee te fietsen? Iedereen is welkom, ongeacht je type fiets. Het tempo is telkens erg rustig, met veel stops onderweg waar je uitleg krijgt. Deze fietstours zijn een cadeau van ons aan jou om ons 40-jarig jubileum te vieren.

Schrijf je hieronder in. Wil je met meerdere mensen komen? Vul voor elke persoon het formulier in. Kan je toch niet komen? Laat het ons op tijd weten, dan kunnen we je plek nog aan iemand anders geven.

 

Update: beide data zitten inmiddels vol.

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

 • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus