Een nieuwe fiets kopen voor het nieuwe schooljaar, is dat nog haalbaar?

Kinderfiets op voorraad

 

Het is zomervakantie, dus dat betekent dat jouw kind binnenkort weer naar school moet. Kan hij of zij wel een nieuwe fiets gebruiken voor het nieuwe schooljaar? Wees gerust: het is perfect haalbaar om je kind al in september op een nieuwe fiets te laten rijden. Want Fietsen De Geus heeft meer dan 1000 fietsen op voorraad. Ook voor kinderen en tieners.

Kinderfietsen en tienerfietsen op voorraad in Antwerpen

Als jouw kind het nieuwe schooljaar mag beginnen met een nieuwe fiets, kan je zeker terecht bij onze fietsenwinkels in Antwerpen en omgeving:

  • Kinderfietsen: Voor kinderen vanaf 3 jaar hebben we de robuuste, vrolijke fietsen van Woom en Puky. Is je kind iets ouder en op zoek naar een wat stoerdere fiets? Dan is de Scott gravelbike voor kinderen misschien wel de ideale keuze.
  • Tienerfietsen: Voor tieners hebben we een zeer groot assortiment aan fietsen in allerlei prijsklassen. Bekijk onze stadsfietsen en lifestylefietsen om een idee te krijgen van het enorme assortiment.

Wil je weten welke fietsen we momenteel op voorraad hebben? Onze voorraadlijst vertelt het je.

Woom kinderfietsen België

Perfect voor langere afstanden: de elektrische fiets

Moet jouw tiener langere afstanden afleggen, bijvoorbeeld omdat je kind naar school gaat in de stad maar je woont in een verder weg gelegen gemeente? Ook dan is de fiets nog steeds een haalbaar vervoermiddel. Overweeg om je kind een elektrische fiets te geven. Daarmee is hij sneller op zijn bestemming, omdat een e-bike makkelijk 25 km per uur haalt. Dat is een veilige snelheid, maar je kind is wel een pak sneller op school.

Bekijk alle e-bikes

Woom kinderfietsen België

Is er nog altijd een fietsenschaarste?

Je herinnert je misschien nog dat het tijdens de coronapandemie moeilijk was om een nieuwe kinderfiets te kopen. Door de toenemende populariteit van fietsen en productieproblemen vanwege de pandemie was er meer vraag dan aanbod. En zoals altijd krijgen leveranciers en hun klanten dan te maken met lange wachttijden.

Er is echter goed nieuws: de fietsenschaarste die er tijdens de pandemie was, is voorbij. Fietsfabrikanten en fietsenwinkels hebben weer voldoende voorraden om direct te kunnen leveren.

Conclusie: ja, je kan nog vóór het nieuwe schooljaar een nieuwe fiets hebben

Heeft jouw kind (of heb je zelf) nog voor het nieuwe schooljaar een nieuwe fiets nodig? Dan kan je gerust zijn, want bij Fietsen De Geus vind je een grote voorraad fietsen van tientallen merken en in alle prijsklassen.

Je bent altijd welkom om onze fietsen gratis en vrijblijvend te testrijden. Vraag ernaar in onze winkels. Wil je zeker zijn dat we direct kunnen helpen? Maak dan een gratis reservatie.

Reserveer je testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus