Nieuw! Muli introduceert hondenkussen en transportmat als accessoires voor hun bakfiets

Muli hondenkussen

 

Dat de inklapbare bakfietsen van de Duitse fabrikant Muli superhandig zijn, hebben we al vaak verteld. Maar er is nieuws! De cargobikes van Muli zijn vanaf nu namelijk nog flexibeler in te zetten. Het merk introduceert een comfortabel hondenkussen én een stevige transportmat. Laten we eens kijken voor wie deze Muli-accessoires geschikt zijn.

Nieuw Muli-accessoire

Muli hondenkussen voor comfortabel vervoer van je hond in de bakfiets

Muli hondenkussen bakfiets

Het nieuwe hondenkussen past perfect in je Muli en wordt vastgemaakt met drukknopen. Zo verander jij je bakfiets in een handomdraai in een comfortabele hondentaxi. Ideaal voor alle ritjes met je trouwe viervoeter!

Goed om te weten: Muli gebruikt voor het hondenkussen voornamelijk restanten uit de productie van kinderzitjes. De productie van dit accessoire gebeurt dus buitengewoon milieubewust.

Ook over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Stapt je hond met vieze pootjes in de bakfiets? Het hondenkussen is water- en vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken. In no time is je cargobike dus weer proper.

Voordat je viervoeter echter plaats kan nemen in je Muli, moet hij eerst de hindernis van het instappen overwinnen. Ook hieraan heeft de fabrikant gedacht. Om ervoor te zorgen dat de gewrichten van je hond ontlast worden bij het instappen, biedt Muli een mandhoes aan die gemakkelijk te openen en te sluiten is. Heb je al een Muli? Deze kan op verzoek omgebouwd worden in onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen. De ombouw duurt 5 tot 10 minuten en wordt ter plaatse door onze fietsenmakers uitgevoerd.

Onze adressen + uren

 

Muli hondenkussen hondenmand
Het hondenkussen van Muli is zacht, stevig en eenvoudig in onderhoud

 

Nieuw Muli-accessoire

Transportmat voor moeiteloos vervoer van goederen

Muli transportmat bakfiets

Met de nieuwe transportmat van Muli kan de laadruimte in je bakfiets nog flexibeler en effectiever worden benut. De transportmat wordt eenvoudig met twee vergrendelingsstangen ingehaakt en biedt zo een extra laadruimte die tot boven de mand reikt. Zo biedt de Muli ruimte voor je boodschappen en twee kratten drank, grote pakketten of een gereedschapskist.

De lading op de extra laadruimte wordt beveiligd met behulp van een bagagenet, dat bij de levering is inbegrepen.

Net als bij de hondenmand gebeurt de productie van de transportmat heel milieubewust. Elke transportmat wordt namelijk volledig gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor deze een tweede leven krijgen. Muli gebruikt hiervoor oude autogordels en oude reclamebanners van gaas. Daardoor is elke transportmat uniek en verschilt ieder exemplaar qua patroon en kleur.

Muli transportmat

Je bestelt de transportmat in de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Natuurlijk helpen onze fietsenmakers graag met het installeren van dit handige accessoire.

Onze locaties en uren

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus