Bestel vóór 9 juni een Urban Arrow Family en krijg een Wildride peuterdrager t.w.v. €89 cadeau

Urban Arrow bakfiets

 

Bestel je tussen 8 mei tot en met 9 juni 2024 een Urban Arrow Family? Dan krijg je bij je bakfiets gratis een Wildride kinderdraagzak ter waarde van €89. Op die manier wordt het nog makkelijker om ook je allerkleinste passagiers te vervoeren. Hieronder leggen we uit waarom een Wildride-peuterdrager zo handig is én hoe je een gratis exemplaar claimt.

Wildride kinderdraagzak

 

Waarom is een Wildride kinderdraagzak zo handig?

Beeld je eens in: je bent onderweg met je kinderen in je Urban Arrow Family. Op je bestemming aangekomen parkeer je moeiteloos jouw bakfiets, til je je kleintje vanuit de fiets in de Wildride-drager en ga je samen te voet verder. Met de kinderen op stap gaan was nog nooit zo makkelijk!

En nu kan je deze draagzak dus helemaal gratis krijgen bij je bakfiets van Urban Arrow. Blijf lezen, dan leggen we kort de voorwaarden voor deze actie uit en geven we je de informatie waarmee je je eigen Wildride cadeau kan krijgen.

 

Wildride peuterdrager

 

Wanneer heb je recht op een gratis Wildride peuterdrager?

Dit zijn de voorwaarden van deze actie:

  • Je plaatst de bestelling voor je Urban Arrow Family tussen 8 mei en 9 juni 2024
  • De actie geldt voor aankopen in België, Nederland en Duitsland
  • De draagzak die je ontvangt is de Wildride Camel Linnen
  • Na aankoop upload je je factuur vóór 23 juni 2024 via deze pagina en wordt de drager binnen 2 weken verzonden.

Het is dus heel makkelijk om je eigen Wildride kinderdrager te claimen. Hieronder gaan we uitgebreider in op het aanvraagproces.

 

Wildride gratis kinderdraagzak

 

Claim nu je gratis Wildride draagzak!

Nadat je de bestelling van je Urban Arrow Family hebt geplaatst, doe je zelf de aanvraag voor de gratis Wildride draagzak. Hierbij heb je een digitaal exemplaar van je bestelbon of factuur nodig.

Op de actiepagina op de website van Urban Arrow vind je onderaan het formulier waarmee je de aanvraag doet. Bezoek deze pagina via onderstaande knop. Alvast veel plezier met je gratis kinderdraagzak van Wildride!

Claim je Wildride draagzak

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus