EOS: ‘De Geus is dé specialist in cargobikes van Antwerpen’

Bullitt cargobike

 

Wat heeft een mama die twee kinderen naar school moet brengen in overeenkomst met een ondernemer die zeventig kilo biologische koffiebonen dwars door Antwerpen wil vervoeren?

Het antwoord luidt natuurlijk: voor hen beiden is de elektrische cargobike dé oplossing voor hun vervoersbehoefte. Bij Fietsen De Geus weten we al jaren dat cargobikes het perfecte alternatief is voor Koning Auto. Wij zetten ons keihard in om Antwerpen bereikbaar te houden en krijgen daarbij veel steun van jullie, de Geuzen. (Waarvoor dank!)

Je begrijp dan ook dat het ons vervult met trots dat het e-bike-magazine van EOS Wetenschap ons beschrijft als dé cargobike-specialist van Antwerpen. Wow!

Cargobikes in Antwerpen: een ideale match

Voor het artikel van EOS Wetenschap werd aan Thomas, onze Oppergeus, gevraagd waarom cargobikes zo perfect passen in het Antwerpse straatbeeld. Hij zegt daarover onder andere: ‘Pendelaars, zelfstandige elektriciens, de man die affiches ophangt in de stad… voor iedereen is de cargobike een waardig alternatief.’

Ook werd bij Thomas geïnformeerd hoe De Geus ervoor zorgt dat (elektrische) cargobikes steeds vaker in ’t Stad verschijnen. Thomas noemt vervolgens de vernieuwende, ambitieuze insteek van enkele fietsmerken die De Geus verkoopt: ‘Fabrikanten als Bullitt, Urban Arrow en Yuba willen het leven van de fietser makkelijker maken.’

Deze hele maand is het bij EOS Wetenschap ‘De Maand van de E-bike’. Neem dus zeker een kijkje op hun website om meer te lezen over elektrische fietsen en elektrische cargobikes.

EOS Wetenschap Magazine

Wil je weten of een cargobike ook iets voor jou is?

Kom gerust eens gratis een vrijblijvende testrit maken. In onze fietsenwinkels in Antwerpen en Berchem kan je verschillende types cargobikes proberen. Omdat we je goed willen begeleiden, vragen we je wel om even een afspraak te maken. Dat is online binnen een minuut gedaan.

Boek een testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus