3 betaalbare e-bikes van A-merken voor minder dan € 3300

Als budgetbewuste fietser heb je misschien interesse in een betaalbare elektrische fiets. Toch wil je tegelijkertijd liefst niet inboeten op kwaliteit. Zijn deze twee wensen verenigbaar? Gelukkig wel! Dat bewijzen deze 3 voordelige e-bikes van hoogwaardige A-merken.

Betaalbare e-bike uit Duitsland

Velo de Ville AEB 200

betaalbare e-bike kopen Antwerpen

Zoek je een betaalbare e-bike die perfect is voor woon-werkverkeer, maar ook voor ritjes in je vrije tijd? Dan is de Velo de Ville AEB 200 een prima keuze.

Wat maakt deze elektrische fiets tot een goede tweewieler? Da’s simpel:

  • Duitse kwaliteit. Velo de Ville is een hoog aangeschreven fietsfabrikant uit Duitsland. In hun eigen fietswerkplaatsen krijgt elke geassembleerd fiets dezelfde strenge kwaliteitscontrole.
  • Frame met lage instap. De Velo de Ville AEB 200 heeft een comfortabel frame voor plezierritten. Het frame heeft bovendien een opvallend lage instap, waardoor het extra makkelijk en veilig is om op de fiets te stappen.
  • Volledig configureerbaar. Jij bepaalt hoe je het basismodel naar je hand wilt zetten. Kleur, het aantal versnellingen, en het frametype en -grootte kunnen door jou bepaald worden. Wil je liever niet te lang wachten op je nieuwe fiets? In onze fietsenwinkels vind je reeds geconfigureerde modellen die zeer snel leverbaar zijn.

Betaalbare e-bike, maar tóch met een echte Bosch-motor en -batterij

Bosch Active Line e-bike motor

Op het vlak van kracht en betrouwbaarheid is Bosch onovertroffen. Bosch staat bekend als het beste merk voor e-bike-motoren. Ook in je Velo de Ville AEB 200 zal je een echte Bosch-motor aantreffen. De fiets is namelijk voorzien van een Bosch Active Line-motor. Deze heeft een koppel van 40 Newtonmeter, wat meer dan voldoende kracht is voor gebruik in de stad en op het platteland.

De batterij is eveneens van Bosch. Deze heeft een capaciteit van 400 Wh, wat ruimschoots volstaat voor de pendelaar en plezierfietser. Je kunt de batterij opladen terwijl deze nog in de fiets steekt (als je je fiets bij een stopcontact kunt krijgen), of je kunt de batterij er in één klik uitnemen om deze elders op te laden.

 

goedkope e-bike kopen Antwerpen

 

Voor minder dan € 3000 rij je op een Velo de Ville AEB 200, wat deze e-bike een topkeuze maakt voor kwaliteits- én budgetbewuste fietsers. Een testrit maken is bij Fietsen De Geus altijd vrijblijvend en kosteloos.

Meer over de Velo de Ville AEB200

Voordelige e-bike uit Holland

Batavus Quip E-Go Extra Cargo

Heb je het voornemen om zoveel mogelijk ritjes op je elektrische fiets te maken, dus ook het doen van je boodschappen? Dan is de Batavus Quip E-Go Extra Cargo de fiets die je zoekt. En als bonus is hij ook verrassend voordelig!

Meerdere unieke eigenschappen maken van deze Hollandse e-bike de ideale cargofiets:

  • Veel draagcapaciteit. Verstelbare dragers aan de voor- en achterzijde maken het gelijktijdig bevestigen van een mand, boodschappentassen of kinderzitje mogelijk.
  • Stuurslot. Heb je al eens meegemaakt dat je terugkwam van het boodschappen doen en je volgeladen fiets in stilstand omviel omdat het voorwiel begon te draaien? Erg vervelend! Daarom heeft de Batavus Quip E-Go Extra Cargo een stuurslot. Dit is een draaischijf aan het stuur. Draai je hem om, dan kan je stuur niet meer bewegen. Ideaal wanneer je een volgeladen fiets hebt.
  • Brede banden en zeer solide frame. De brede banden met anti-lekbescherming zijn ideaal voor in de stad omdat je er niet rap mee tussen de tramsporen zult blijven klem zitten. Het frame is berekend op hoog gewicht, dus het is veilig om je fiets vol te laden met zware boodschappen.

Kleine prijs, luxueuze afwerking

 

Een e-bike van minder dan € 3000 met luxueuze afwerking: het kan! De Batavus Quip E-Go Extra Cargo heeft enkele eigenschappen die je meestal alleen op duurdere modellen aantreft. De fiets beschikt over een Bosch Active Line-motor met een koppel van 40 Newtonmeter en een Bosch-batterij van 500 Wh. De verlichting werkt op de batterij en is altijd aan zodat je zichtbaar bent in het verkeer. Bovendien heeft de fiets een uniek antidiefstalnummer zodat je je tweewieler makkelijk terugvindt na diefstal en het minder aantrekkelijk is voor dieven om je fiets te stelen.

 

 

Als je een betaalbare e-bike wilt kopen waarmee je al je wekelijkse boodschappen of je kindjes kunt vervoeren, dan is de Batavus Quip E-Go Extra Cargo de fiets die je nodig hebt. Je bent altijd welkom om een testrit te maken bij Fietsen De Geus.

Meer over de Batavus Quip E-Go

Betaalbare e-bike uit België

De Geus Electric

E-bikes kopen Antwerpen

 

Op deze betaalbare e-bike prijkt het trotse label van De Geus. Laat je echter niet misleiden, want deze elektrische fiets is niet zomaar een goedkoop huismerk! Onze De Geus Electric wordt gemaakt in de Belgische ateliers van Norta. Reken dus op kwaliteit van een A-merk aan een vriendelijke prijs.

De pluspunten van een De Geus Electric zijn talrijk:

  • Riemaandrijving. Waar andere voordelige elektrische fietsen een traditionele (goedkope) fietsketting gebruiken, heeft een De Geus Electric altijd een riemaandrijving. Een riem gaat tot vier keer langer mee dan een fietsketting én vergt geen onderhoud. Ideaal voor fietsers die liever niet elke maand een ketting willen smeren!
  • Bosch-motor en -batterij. In een e-bike die onze eigen naam draagt, zouden we uiteraard niets anders willen steken dan een motor en batterij van Bosch. Met onze De Geus Electric willen we A-merkkwaliteit leveren, dus alleen Bosch is goed genoeg.
  • Altijd op voorraad. Van alle fietsen die ons De Geus-label hebben, kan je zeker zijn dat ze in stock zijn. Je leest er hieronder meer over.

E-bike op voorraad

Elektrische fiets kopen Antwerpen

 

Fietsen waarop de naam ‘De Geus’ prijkt, zijn altijd op voorraad. We kopen deze fietsen altijd proactief in grote hoeveelheden in, zodat de levertijden minimaal zijn. Bestel je bijvoorbeeld deze week een De Geus Electric, dan kan je die volgende week al in onze winkel komen ophalen. In tijden van grote leveringsproblemen en fietsenschaarste is dit een absolute luxe die niet onderschat mag worden.

 

E-bike kopen Antwerpen

 

Als je veel fiets voor je geld wilt krijgen, is een De Geus Electric een van de beste opties. Tel daarbij op dat deze fiets zeer snel leverbaar is en je begrijpt waarom dit momenteel een zeer populaire e-bike is in Antwerpen en omgeving. Wil je een testrit maken? Zeker doen!

Meer over de De Geus Electric

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus