Lovens bakfietsen nu ook in België: ‘Dit is de nieuwe standaard in cargobikes’

Lovens cargofietsen België
Lovens bakfietsen zijn nu ook te koop in België

 

Zoek je een bakfiets die verder gaat dan alle andere, die een sterker frame heeft, met een grotere bak en een krachtigere elektrische motor? Maak kennis met Lovens, de fiets die je al die jaren zocht.

Lovens werd in Nederland opgericht uit passie voor fietsmobiliteit en is nu ook te koop in België. Fietsers van Oostende tot in de Voerstreek zijn enthousiast. Ook bij ons in Antwerpen hebben we al positieve reacties gehoord. ‘Dit is de nieuwe standaard van bakfietsen,’ zei een vader bewonderend.

Maar wat maakt deze cargobikes zo bijzonder? Deze vraag zullen we beantwoorden met tekst en véél foto’s!

Lovens Explorer
De Lovens Explorer is een goede e-bike voor het gezin

Lovens bakfietsen

De cargobike die ontstond uit passie

De nieuwe standaard in cargobikeland creëer je niet van de ene op de andere dag. Aan het ontstaan van Lovens ging dan ook jaren aan onderzoek vooraf.

Fietsexperts met een passie voor mobiliteit bekeken alle topmerken onder de bakfietsen en brachten alle goede eigenschappen samen in één nieuw merk: Lovens.

Pas na uitgebreid testen werden de nieuwe bakfietsen op de markt gebracht. Eerst alleen in Nederland, maar later ook in andere landen, waaronder bij ons in België.

In onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem en Edegem lieten we al meerdere gelukkige fietsers met een Lovens naar huis gaan. De meest gehoorde feedback was:

  • ‘Trapt ongelooflijk vlot dankzij de elektrische motor.’
  • ‘Ideaal binnen de stad als vervanging van de auto.’
  • ‘Mijn kinderen willen alleen nog maar in de Lovens naar school worden gebracht.’
Lovens bakfietsen Antwerpen
Lovens bakfietsen zijn ideaal voor de stadsstraten in België

Drie goede redenen

Waarom kiezen fietsers in België een Lovens bakfiets?

Op de website van Lovens lezen we: ‘Onze missie is het gebruik stimuleren van elektrische vervoersmiddelen, zoals de bakfiets, die bijdragen aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. Onze elektrische bakfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaan wij verder waar anderen stoppen.’

Dat klinkt natuurlijk super, maar wij gaan ook graag af op onze eigen ervaringen en op de opmerkingen die we krijgen van onze klanten. We geven je daarom de drie ultieme redenen waarom fietsers in België steeds vaker een Lovens kiezen.

1. Superieure materialen

Lovens bakfietsen België

Lovens maakt geen enkel compromis als het gaat om de materialen van hun bakfietsen. Elk onderdeel is van de hoogste kwaliteit: hun elektrische motoren worden gemaakt door Bosch, de verstellingssystemen komen van Enviolo en de stevige banden komen uit de fabriek van Schwalbe.

2. Past bij je leefstijl

Lovens cargo bikes België

De hedendaagse papa en mama rijdt echt niet meer overal met de auto naartoe: de fiets is het vervoermiddel van de 21ste eeuw! Fietsen met een Lovens is gezonder voor jezelf en je omgeving. Bovendien bespaart het dure brandstof. Fietsers houden onze straten vrij van ruimteverspillende voertuigen, wat zorgt voor een beter leefklimaat.

3. De meest praktische optie

Lovens bakfietsen België Antwerpen

Los van de ideologische voordelen, is een Lovens bakfiets gewoon een heel erg praktische optie. De fietsen zijn ontzettend stevig, bieden plek aan alles wat je maar wilt vervoeren, en kosten je geen cent aan parkeergeld. En files? Wat zijn dat ook alweer?

Lovens bakfietsen België
Verrijk je Lovens met fietsaccessoires zoals een regendak

Lovens elektrische bakfiets

Ontdek het gemak van de e-cargobike

Goed om te weten: alle modellen van Lovens die je bij Fietsen De Geus in het assortiment ziet, zijn elektrische fietsen. Dat betekent dat ze een elektrische hulpmotor hebben die jou ondersteunt bij het trappen. Daardoor kost het bijna geen moeite om met een Lovens te fietsen, zelfs niet als de bak volgeladen is, zelfs niet als je wind tegen hebt.

De elektrische trapondersteuning heeft ervoor gezorgd dat de bakfietsen van Lovens erg populair zijn geworden bij gezinnen in België. In de grote laadbak van de fietsen kan je perfect een aantal kleine kinderen of een flinke hoeveelheid boodschappen vervoeren.

De cargofietsen van Lovens kunnen je autogebruik drastisch verminderen, wat erg fijn is met alle toenemende files en duurder wordende brandstof. En bedenkt ook: elke keer als je de bakfiets neemt, ontzie je het milieu! Een Lovens is dus niet alleen erg praktisch, maar past ook optimaal binnen jouw doelen om aan een betere wereld te werken.

Wat Lovens bakfietsen tiptop maakt

Interessante weetjes over Lovens

Wist je de volgende feiten over dit merk al?

♥ De bakfietsen van Lovens sturen supervlot dankzij de kabelbesturing. Lovens heeft dus geen stuurstang zoals vele andere merken!

♥ De Lovens Explorer 65 Auto heeft traploos automatisch schakelen, dus je hoeft je nooit meer zorgen maken over in welke versnelling je moet rijden.

♥ De bak staat hoog op het frame, zodat je vlot dorpels op en af kan rijden.

♥ De fiets komt in het grijs of groen, met zwarte of bruine afwerking (zadel en handvatten), wat zorgt voor een originele, onderscheidende en stijlvolle uitstraling.

Lovens cargobikes België
Zowel een beauty als een krachtig beest: de Lovens cargobike

Hoeveel kost een Lovens bakfiets?

De prijs van een Lovens bakfiets hangt af van het model. De goedkoopste optie, de Lovens Explorer 50, kost € 5299, terwijl de duurdere Lovens Explorer 65 Auto € 5899 kost.

Daartussen zit de Lovens Explorer 65, die voor € 5599 wordt verkocht.

De prijsverschillen worden veroorzaakt door de techniek en accessoires van elke fiets. Om een afweging te kunnen maken welke fiets bij je past, adviseren we je ze goed te vergelijken.

Dankzij de grote laadbak en de enorme wendbaarheid is een Lovens een goede aanvulling op of vervanging van de gezinsauto. Je bespaart op verzekeringen en brandstof. Bovendien sta je meer in contact met je omgeving en stoot je minder CO2 uit in vergelijking tot autoverkeer. Een Lovens bakfiets kopen is dus zeker een doordachte investering.

Is een Lovens toch iets te duur voor je? Geen probleem. Met de fietsleningen van KBC Bank betaal je elke maand een beetje. Bij Fietsen De Geus vertellen we je graag alle opties. Ook kan je bij ons direct een lening afsluiten.

Lovens bakfietsen België
Lovens cargofietsen: handig én mooi

Het gamma van Fietsen De Geus

Alle modellen van Lovens

Zoek op prijs, aandrijving, enz.

Wil je een gratis testrit op een Lovens bakfiets maken?

Voordat je beslist of een Lovens iets voor jou is, is het belangrijk om zelf eens op hun bakfietsen te rijden. Op die manier kan je ervaren hoe je zithouding is, hoe de fiets zich laat sturen en wat de laadcapaciteit is. (En laten we eerlijk zijn: of je de fiets mooi vindt!)

Je kan daarom bij Fietsen De Geus in AntwerpenBerchem en Edegem gratis testritten maken. Stap gewoon eens bij ons binnen en spreek onze collega’s aan. Wil je er zeker van zijn dat we je direct kunnen helpen? Dan maak je best even een gratis reservatie voor de testrit. Kies in ons online systeem een filiaal, datum en tijdstip en binnen een minuut is het geregeld!

Boek een gratis testrit   Openingsuren + adressen

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus