Nieuw fietsenmerk Veloe doet dappere belofte: ‘Wij maken de ultieme familie-e-bike’

Veloe elektrische fietsen België Antwerpen

Onze fietsharten begonnen harder te bonken toen het jonge fietsenmerk Veloe bij ons aanklopte en vertelde over hun belofte: ‘Wij garanderen dat we de ultieme fietsen voor gezinnen maken — zowel elektrisch als niet-elektrisch.’

Na zo’n dappere bewering konden wij als fietsenwinkel niets anders doen dan goed luisteren naar hun verhaal. Want wij wilden weten: wat maakt de fietsen en e-bikes van Veloe zo uniek? En ook: zijn de fietsen van Veloe zo goed als ze zelf beweren?

Laten we eens diep in de filosofie en fietsen van Veloe duiken!

Elk gezin is uniek, dus ook elke Veloe

Veloe maakt zogenaamde longtailfietsen. Dat betekent dat ze langer zijn dan normale stadsfietsen of e-bikes. Daarom kan je er meer op vervoeren: boodschappen, kinderen, goederen, noem maar op.

De fietsen van Veloe zijn kant-en-klaar te koop, maar je kan ze ook helemaal naar jouw wensen samenstellen. Veloe heeft een goede reden om zo flexibel te zijn:

‘Elk gezin is anders. We hebben allemaal een andere manier van leven: van onze dagelijkse reis naar het werk tot een leuke plezierrit met de kinderen. Veloe biedt daarom bijvoorbeeld veel accessoires aan, zodat je de fiets helemaal kan samenstellen naar je eigen wensen.’

Je Veloe is te customizen met zijrekken, zitkussens en voetsteunen zodat je kind op de bagagedrager kan zitten, textielhoezen zodat zijn voetjes niet tussen de spaken komen, fietstassen, voorrekjes voor bagage en voorkinderzitjes.

Indrukwekkend, vinden wij!

Veloe elektrische fiets kopen Antwerpen

Veloe Multi e-bike België

Zo krachtig zijn de fietsen van Veloe

Enkele cijfers die indruk maken.

Afmetingen

180 cm lang (wielbasis 115 cm)

 

Laden

200 kg maximaal gewicht, waarvan 120 kg voor de berijder

 

1 laadbeurt

Tot 180 km rijplezier per laadbeurt van de accu

 

Gewicht

26 kg met Nexus 8 aandrijving

 

Veloe Multi fiets kopen Antwerpen

Veloe fiets kopen België

Veloe Multi e-bike Antwerpen

Veloe is met en zonder trapondersteuning beschikbaar

Sommige fietsers vinden het fijn om altijd de wind in de rug te hebben. Dat bedoelen we natuurlijk figuurlijk, want met de trapondersteuning van een e-bike voelt het altijd of je de wind mee hebt. Je hebt twee keuzes als het gaat om e-bikes van Veloe:

Natuurlijk kan je ook gewoon kiezen voor de niet-elektrische variant:

In onze winkels nemen we graag de opties met je door. Om te weten te komen of je wel of geen trapondersteuning wilt hebben, kan je altijd even een testrit maken op beide fietstypes.

Twee e-bikes van Veloe in de kijker

Wij vinden dat deze twee elektrische fietsen van Veloe extra aandacht verdienen vanwege hun compleetheid en prachtige looks.

Veloe Multi Shimano Steps

 Vanaf: €4169,00 incl. btw

Multifunctioneel, veilig en ongelofelijk praktisch: deze longtail cargobike heeft alles om de favoriet van het gezin te worden. Ideaal voor boodschappen of om de kinderen naar school te brengen.

Op de E-Veloe Multi vind je alleen maar degelijke onderdelen: van de Shimano Steps E6100 motor, tot de Enviolo traploze naafversnellingen en de Shimano hydraulische schijfremmen. De stevige velgen met Schwalbe Big Ben banden kunnen tegen stoten en kasseien. Hij is verkrijgbaar in vier matte kleuren.

Meer info en foto’s

Veloe Multi Bosch

Vanaf: €4929,00 incl. btw

De veelzijdige Veloe Multi longtailfiets is nu ook beschikbaar met Bosch-onderdelen. De Performance CX lijn is de sterkste uitvoering van deze uiterst betrouwbare middenmotor. Gekoppeld met een ruime 500wh batterij is dit de fiets waarmee jij je kroost dagenlang zonder stress kan vervoeren in en uit de stad.

De Veloe Multi is te bezichtigen in onze winkels. Je bent altijd welkom om er een testrit mee te maken en om te kijken met welke opties je hem allemaal kan uitbouwen.

Meer info en foto’s

Veloe Multi België

Veloe Multi België kopen

Fiets van Veloe kopen in België of Antwerpen

Wil je in België een fiets van Veloe kopen? Er zijn momenteel nog maar enkele fietsenwinkels in België die Veloe verkopen. Vier daarvan zijn vestigingen van Fietsen De Geus:

  • Fietsen De Geus Antwerpen, Marnixplaats 4, Antwerpen
  • Fietsen De Geus Berchem, Grotesteenweg 95, Berchem
  • Fietsen De Geus Edegem, Trooststraat 34, Edegem
  • Fietsen De Geus Schoten, Th. van Cauwenberghslei 101, Schoten

Fietsen De Geus is de enige verkoper van de fietsen van Veloe in Groot-Antwerpen. Wij zijn er trots op dat Veloe ons uitgekozen heeft om hun wonderbaarlijk mooie fietsen te verdelen. Hopelijk mogen we jou binnenkort in een van onze filialen begroeten, zodat we deze trots in persoon met je kunnen delen.

Veloe fietsenwinkel Antwerpen

Veloe verkoper Antwerpen

Veloe Italiaans fietsenmerk

Nu leverbaar in maar 4 weken

Wil je zo snel mogelijk op je nieuwe Veloe rijden? Er is nu een levertijd van slechts 4 weken.

Bestel je Veloe Multi vandaag bij Fietsen De Geus en volgende maand kan je hem al gebruiken! Reserveer online je gratis testrit. Ontdek of het liefde op het eerste gezicht is tussen jou en Veloe.

Reserveer je testrit

Ons oordeel

Maakt Veloe de beste fietsen voor gezinnen: ja of nee?

We begonnen deze blog met de belofte die Veloe doet: dat ze de beste fietsen en e-bikes voor gezinnen maken. Nu we hun fietsen uitgebreid bestudeerd hebben, moeten we een oordeel vellen. Heeft Veloe gelijk of overdrijven ze?

We moeten in alle eerlijkheid toegeven dat Veloe misschien wel gelijk heeft. Wij kennen eigenlijk maar weinig fietsenmerken die zo consequent hoog scoren op alle kritische punten: draaggewicht van maximaal 200 kg, ruim 180 km per laadbeurt, een indrukwekkende lengte die het mogelijk maakt om comfortabel veel boodschappen of kinderen te vervoeren.

Tel daarbij ook het zeer stijlvolle design, de overvloed aan accessoires en de keuze uit verschillende kleuren op, en je kan concluderen dat Veloe een merk is dat je nog vaak in Antwerpse straten zal zien.

Dankzij de krachtige elektrische motoren is een Veloe helemaal top voor zowel het vervoer van kinderen als voor dagelijkse pendelritten.

Als Veloe al niet de beste is, dan behoren ze naar onze mening zeker tot de top 5 van fietsenmerken voor gezinnen. En dat is een indrukwekkende prestatie!

Je bent altijd welkom in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten om een Veloe te testen.

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus