Kom fietsen testen met gratis koffie en ijsjes op onze opendeurdag (27 april)

Opendeurdag fietsenwinkel

 

40 jaar Fietsen De Geus laten we niet zonder feestelijkheden voorbij gaan! Daarom nodigen we je uit voor onze gezellige opendeurdag op zaterdag 27 april 2024. Op deze dag mag je al onze fietsen zonder afspraak testen. En bij elke winkel staat er een ijs- en/of koffiekraam die gratis heerlijke versnaperingen uitdeelt. We kijken ernaar uit om je te begroeten!

À volonté fietsen testen bij al onze fietsenwinkels

Fietsenwinkel Edegem

Vraag je je weleens af hoe het is om een bakfiets te besturen? Of heb je een nieuwe racefiets op het oog, maar wil je die eerst zelf ervaren? Of denk je er soms over om een vouwfiets te kopen, maar ben je niet zeker of die wel bij je past?

Waar je interesse ook naar uitgaat, tijdens de opendeurdag op 27 april kan je al je nieuwsgierigheid bevredigen. In al onze filialen staan extra veel fietsen voor je klaar om zonder afspraak te testen. En dat is natuurlijk gratis en vrijblijvend!

Bekijk onze locaties

Fietsenwinkel Antwerpen
Bezoek onze opendeurdag op zaterdag 27 april

De opendeurdag is een van de activiteiten voor ons 40-jarig jubileum. We nodigen je uit om ook aan de overige feestelijkheden mee te doen!

Bekijk de feestkalender

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus