Je ecocheques vervallen volgende maand, dus laat ze niet verloren gaan

Ecocheques Edenred Pluxee Monizze fietsenwinkel Antwerpen

 

Ontvang je ecocheques van je werkgever? Volgende maand, in juni, zal je waarschijnlijk je nieuwste cheques krijgen. Dit betekent echter ook dat je oude ecocheques misschien vervallen. Help jezelf en het milieu door deze cheques te investeren in een nieuwe fiets of fietsaccessoires. In onze fietsenwinkels kan je elke soort aankoop betalen met ecocheques, zelfs onderhoud en herstellingen.

Kan je fietsen betalen met ecocheques?

Ja, je kan in de meeste fietsenwinkels in België fietsen kopen met je ecocheques. Dus ook bij ons. Bovendien kan je fietsaccessoires, onderhoud en herstellingen met ecocheques betalen.

Nu we deze cruciale vraag hebben opgeklaard, kunnen we eens kijken waarom het een goed idee is om je cheques te investeren in een nieuwe tweewieler. En ook zullen we bespreken bij welke winkels je dit kan doen.

 

Ridley racefiets
Alle fietstypes, dus ook bijvoorbeeld een racefiets van het Belgische merk Ridley, kan je met je ecocheques betalen

 

Waarom investeren in een fiets?

Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid. Door regelmatig te fietsen, verbeter je je conditie, versterk je je spieren en verlaag je je stressniveau. Bovendien bespaar je op lange termijn ook nog eens geld op vervoerskosten en draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Ontdek 20+ fietsmerken

 

Transportfietsen Antwerpen België
Een transportfiets van Gazelle is een slimme manier om ecocheques te gebruiken

 

Waarom een nieuwe fiets kopen?

Een nieuwe fiets kan je fietservaring aanzienlijk verbeteren. Moderne fietsen, zoals longtails, e-bikes, high-speed fietsen en e-cargobikes, hebben verbeterde technologieën en comfortabele ontwerpen waardoor het fietsen aangenamer wordt. Met een nieuwe fiets krijg je ook garantie en reparatieservices, wat je gemoedsrust geeft en zorgt voor minder onverwachte uitgaven. Door in onze fietsenwinkels je ecocheques te gebruiken, zal je zelfs de aanschaf minder hard voelen in je portemonnee!

Onze adressen + uren

 

Leestip: 6 redenen waarom het voorjaar ideaal is om een nieuwe kinderfiets te kopen

 

Waarom investeren in fietsaccessoires?

Fietsaccessoires zijn een geweldige manier om je fiets veiliger en efficiënter te maken. Denk aan fietsverlichting, fietstassen, een goede slot, fietshelmen en fietscomputers. Met deze accessoires kan je comfortabeler en veiliger fietsen, en zorgen dat je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt.

Bekijk alle accessoires

 

Woom kinderfietsen België
Een kinderfiets van het Oostenrijkse merk Woom: een goede investering met ecocheques!

 

Waarom nu je ecocheques gebruiken?

Door het gebruik van ecocheques draag je bij aan een duurzame samenleving en bespaar je geld op de aankoop van milieuvriendelijke producten. Met het investeren van je ecocheques in een nieuwe fiets of fietsaccessoires doe je niet alleen iets goeds voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid en portemonnee. Een nieuwe fiets of accessoires kunnen je fietservaring aanzienlijk verbeteren en je op de lange termijn geld besparen.

Volgende maand, in juni, vervallen de ecocheques van veel Belgen. Aarzel niet langer en investeer je ecocheques in een duurzame toekomst. Je bent welkom in onze winkels in Groot-Antwerpen voor advies op maat van jouw noden.

Bezoek onze winkels

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus