Enquête: vertel ons hoe jij Fietsen De Geus in 2023 ervaren hebt!

Allereerst willen we je een prachtig nieuwjaar wensen. Hopelijk zit je ook in 2024 vele kilometers op de fiets! We hebben een korte maar belangrijke vraag: was je in 2023 tevreden over Fietsen De Geus? In onze klantenenquête mag je je eerlijke mening geven over alle aspecten: hoe vriendelijk we waren, of de kwaliteit van je fiets goed is… alles mag gezegd worden! Het invullen duurt minder dan 1 minuut.

Vul de enquête in

Waarom doen we deze enquête en wat doen we ermee?

In de fietsenbranche gaan de ontwikkelingen razendsnel, vooral op technisch gebied. Bovendien is de populariteit van de fiets de laatste jaren enorm gegroeid. Dat zorgt ervoor dat winkels razendsnel moeten schakelen. Natuurlijk zorgt dat er helaas voor dat fietsenwinkels soms steken laten vallen. Om jou als klant voortaan beter te kunnen helpen, willen we weten hoe jij het ervaren hebt.

Elke inzending wordt door ons gelezen. En als je ergens aangeeft dat je ontevreden bent, kan je op het einde ervoor kiezen om door ons gecontacteerd te worden. Echt een dikke merci alvast. Zien we je gauw weer terug? We kijken ernaar uit!

Vul de enquête in

Team De Geus teambuilding Mortsel
Team De Geus bestond in oktober 2023 uit 50 gepassioneerde fietsfans

Wil je weten wat de toekomst van Fietsen De Geus is?

Fietsen De Geus bestaat in 2024 maar liefst 40 jaar. Kopman Thomas en kopvrouw Caro gaven onlangs in een uitgebreid interview een blik op de toekomst van Fietsen De Geus. Ook blikten ze terug op 4 decennia De Geus in en rond Antwerpen.

Lees het hele interview

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus