Tijdelijke actie! Gratis wellnessarrangement bij aankoop van een Riese & Müller

Actie Riese und Müller België

 

Om te vieren dat we het prestigieuze kwaliteitslabel Riese & Müller Experience Store ontvingen, hebben we een fantastische actie voor je. Koop je in februari bij één van onze winkels een fiets van Riese & Müller? Dan krijg je een wellnessarrangement voor 2 personen cadeau!

Wat is inbegrepen?

Gratis wellness voor 2 personen bij Saunatopia Edegem

Mooier kan het niet, toch? Je bezit binnenkort een mooie Riese & Müller én je kan genieten van een ontspannen dagje in wellnesscentrum Saunatopia in Edegem. Met de cadeaubon kan je rekenen op de volgende luxe:

  • Toegang voor 2 personen tot Saunatopia
  • 20 euro te spenderen aan eten en drinken
  • Glaasje bubbels of verse ijsthee

Klinkt dit je als muziek in de oren, koop dan in februari 2024 een fiets van Riese & Müller bij één van onze fietsenwinkels.

Over Saunatopia  Bekijk de fietsen

Saunatopia Edegem
Heerlijk genieten van Saunatopia dankzij de aankoop van je Riese & Müller

Zorgeloos genieten in Saunatopia

Sauntopia is een luxueus wellnesscentrum in Edegem, vlak bij Antwerpen. Het heeft ruim 5500 m2 aan sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, jacuzzi’s en veel meer.

Saunatopia maakt deel uit van het sportcomplex Fitopia. In Fitopia krijg je een totaalervaring door de combinatie van sport, ontspanning en selfness. Dit is uniek in de Benelux.

Claim je cadeaubon

Saunatopia Edegem
Saunagenot in Edegem bij wellnesscentrum Saunatopia

Ontvang de wellnessbon bij je fietsaankoop

Kijk je er al naar uit om van Saunatopia gebruik te maken? Doe dan het volgende om de cadeaubon te ontvangen:

  • Fiets bestellen. Bestel in februari 2024 eender welke fiets van Riese & Müller bij onze fietsenwinkels in en rond Antwerpen. (Het gaat om de besteldatum. Als je de fiets krijgt uitgeleverd in een andere maand, heb je nog steeds recht op de cadeaubon.)
  • Bon inleveren. Reserveer een bezoek bij Saunatopia Edegem en overhandig hen de bon bij het inchecken. De bon is geldig tot en met 15 december 2025.

Voor deze actie geldt: zo lang de voorraad strekt. We hebben 100 cadeaubonnen. Ontdek dus vandaag nog je droomfiets bij Riese & Müller.

Ontdek Riese und Müller

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus