Velo De Ville AEB 490 BELT, dé e-bike voor pendelaars en natuurgenieters

Ben je een pendelaar die zijn benen rust gunt? Mogen we de eervolle stempel op je zetten van ‘natuurgenieter die liever iets minder hard moet trappen’?

Dan willen we je de naam van je toekomstige fiets in de oren fluisteren: de Velo De Ville AEB 490 BELT.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Blijf lezen, want in woord en beeld laten we alle redenen zien waarom deze Velo De Ville dé fiets is die jij dit jaar op je verlanglijstje moet zetten.

Een e-bike gebouwd met Duitse gründlichkeit

Deze hoogwaardige elektrische fiets van Duitse makelij biedt alles wat je nodig hebt, variërend van een geïntegreerde batterij van 500 w/h tot extra dikke banden waarmee je niet tussen de tramsporen kan geraken.

Ideaal voor Antwerpenaren die de smalle tramstraten in ‘t Stad moeten doorkruisen!

Je kan zonder te overdrijven zeggen dat deze e-bike gebouwd is met de gründlichkeit waar Duitse (fiets)fabrikanten om bekend staan.

Meer over deze e-bike

Velo De Ville AEB 490 BELT
Velo De Ville: de perfecte match met Antwerpen

E-bikes in extra groot of klein formaat

Zoek je een elektrische fiets die een extra groot of juist extra klein formaat heeft? Zoek niet verder. De Velo De Ville AEB 490 BELT is de fiets die je nodig hebt.

Velo De Ville maakt deze e-bike namelijk ook met frames die net een tikje groter zijn dan de gemiddelde fiets. En ook maken ze extra kleine frames.

De Velo De Ville AEB 490 BELT is een fiets voor letterlijk iedereen. Geloof ons, dat is best bijzonder in de fietsindustrie. Reden te meer dus om Velo De Ville te rijden!

Bekijk alle details

Velo De Ville e-bike
Velo De Ville op het Theaterplein in Antwerpen

Ruime voorraad bij Fietsen De Geus

Heb je interesse in de Velo De Ville AEB 490 BELT? Stap dan eens binnen in onze filialen in Antwerpen of Berchem, waar we dit model in ruime hoeveelheden op voorraad hebben.

Wat je verder nog moet weten over de Velo De Ville AEB 490 BELT:

  • Mooie, unieke kleuren: Brits groen, met de afwerking van het zadel, de banden en de handvatten in het bruin
  • Riemaandrijving, waardoor minder onderhoud nodig is
  • Nexus 8-versnellingen
  • Zeer comfortabel zadel
  • Krachtige schrijfremmen
  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Lees meer over deze e-bike

Velo De Ville AEB 490 BELT
Velo De Ville: de e-bike die bij jou past

Velo De Ville AEB 490 BELT kopen in Antwerpen

Wil je de Velo De Ville AEB 490 BELT kopen in Antwerpen? Dan adviseren we je om zeker eerst even een testrit te maken bij een lokale fietsenwinkel. Want alleen na een goede testrit weet je of deze e-bike bij je past.

Bij Fietsen De Geus zijn testritten altijd gratis en vrijblijvend. We zouden het superhard waarderen als je hem wel eerst even via onze website reserveert, zodat we de fiets voor je klaar kunnen zetten en we je goed kunnen begeleiden.

Reserveer een testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus