Sinterklaaskleurplaat bij De Geus: wint jouw kind een tof fluovestje?

Sinterklaaskleurplaat winactie

Is jouw kind zot van kleurplaten? Stap dan binnen bij onze fietsenwinkels en haal onze Sinterklaaskleurplaat op. Inkleurplezier gegarandeerd! De Sint deelt bovendien 9 mooie en superveilige fluovestjes uit onder de jonge kunstenaars. De Kleurplatenpiet zal geblinddoekt de 9 gelukkigen uit de inzendingen kiezen, dus elk kind maakt evenveel kans om te winnen.

✅ Geen tijd om naar de winkel te komen? Download de kleurplaat en print hem zelf.

De Sint geeft 9 kinderfluovestjes weg

Creatief zijn wordt aangemoedigd. Want als je de kleurplaat ingekleurd inlevert, wordt deze in de winkel opgehangen. We maken ons eigen kleurplatenmuseum!

Als kers op de slagroomtaart is er ook nog iets te winnen. Per fietsenwinkel (Antwerpen, Berchem en Edegem) deelt de Sint drie kinderfluovestjes uit onder de jonge kunstenaars. Dat zijn dus negen vestjes in totaal.

Fluovestje kopen Antwerpen

Elk kindje maakt evenveel kans om te winnen. De Kleurplatenpiet krijgt namelijk een blinddoek om en zal willekeurig de winnaars kiezen.

 

Download de Sinterklaaskleurplaat

We kijken al uit naar alle mooi ingekleurde kleurplaten. Heb je helaas geen tijd om naar onze fietsenwinkels te komen? Dan kan je de kleurplaat ook downloaden als PDF-bestand en zelf printen.

Download de kleurplaat

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen De Geus