Kom je nieuwe kindertaxi gratis testrijden op 4 locaties in Groot-Antwerpen

Tern longtail bike kopen Antwerpen

 

Is jouw gezin benieuwd of een bakfiets of longtailfiets iets is voor jullie? De hele maand augustus vind je in onze fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten extra grote hoeveelheden van deze perfecte kindertaxi’s. We nodigen je daarom uit om ze gratis te komen testrijden. In ons testassortiment vind je de merken Urban Arrow, Lovens, Carqon, Bullitt, Tern, Veloe, Riese & Müller en vele andere. Breng zeker je kind of kinderen mee! 

Voordelen bakfietsen en longtail bikes

Waarom zijn deze fietsen de ideale kindertaxi’s?

Lovens bakfietsen Antwerpen

Als fietsenwinkel zien we dat momenteel veel gezinnen in Groot-Antwerpen zoeken naar alternatieve manieren om hun kinderen naar school te brengen. Manieren die minder benzine kosten dan de wagen (en dus minder geld). Die gezonder zijn. Die beter voor het milieu. Al snel begin je dan te kijken naar de fiets als alternatief voor de wagen. En binnen het fietsaanbod spannen de bakfiets en longtailfiets de kroon als ideale kindertaxi:

  • Bakfietsen en longtail bikes bieden veel ruimte: deze fietstypes hebben plek voor maar liefst twee en soms zelfs drie kindjes.
  • Ze hebben veel voordelen voor stadsbewoners: met een bakfiets of longtail bike hoef je geen parkeerplek te zoeken, geen parkeergeld te betalen, en kan je iedere eenrichtingsstraat inrijden. Je komt simpelweg sneller op je bestemming aan dan met de auto.
  • Een fiets kost minder dan een wagen: zelfs de meest high-end elektrische bakfiets of longtail bike kost minder in aanschaf, gebruik en onderhoud dan een nieuwe personenwagen. Je betaalt geen dure brandstof, je verzekering is een pak lager, je betaalt geen wegenbelasting, en de onderhoudskosten zijn een fractie van wat je gewend bent.

Je begrijpt nu waarom een testrit maken op deze fietsen zo populair is. Maar wat houdt een testrit precies in? Blijf lezen, dan vertellen we je het.

Longtail fiets Antwerpen

Wat is een testrit?

Ontdek of de fiets helemaal bij je past

Lovens cargofietsen België

Tijdens een testrit mag je een fiets naar jouw keuze helemaal gratis en vrijblijvend meenemen voor een ritje in de buurt van onze fietsenwinkels. De rit mag 5 minuten duren, maar ook 15. Jij bepaalt. Het gaat erom dat je tijdens de rit ontdekt hoe de fiets stuurt, of de fiets genoeg plek biedt en of de elektrische trapondersteuning genoeg power biedt (want de meeste bakfietsen en longtail bikes zijn immers elektrisch).

Dus kom naar onze fietsenwinkels, zet je kind of kindjes op de fiets die je wilt testrijden, en fietsen maar! Hieronder zie je waar onze testlocaties zich bevinden. Wil je meteen een testrit boeken? Dat kan hier.

Onze 4 testlocaties in Antwerpen, Berchem, Edegem en Schoten

Bekijk hieronder de adressen en contactgegevens van de testlocaties. Verderop vind je ook de openingsuren.

 

Openingsuren van alle locaties:

Maandag: 
Gesloten

Dinsdag – vrijdag:
9:00 tot 12:30 uur
en van 13:30 tot 18:00 uur

Zaterdag:
10:00 tot 18:00 uur

Zondag: 
Gesloten

Boek je gratis testrit of ontdek het fietsaanbod

Ben je er klaar voor om te ontdekken of zo’n milieu- en portemonneevriendelijke kindertaxi een goede keuze is? Bekijk al onze bakfietsen en longtailfietsen. Of klik op onderstaande knop om direct een gratis testrit in te plannen.

Reserveer je testrit

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus