Lenteweer? Ga naar buiten met je nieuwe racefiets of gravelbike!

Ridley racefiets kopen Antwerpen
Op je racefiets over de Vlaamse wegen: dát is voorjaar!

 

Hoor je Bob Marley al? ‘Sun is shining, the weather is sweet.’ Wat doe je nog binnen? Pak je nieuwe racefiets of gravelbike en ga naar buiten. Doe het solo of trommel een paar kameraden op. Wat je ook doet: grijp deze kans om het Vlaamse asfalt en grint onder je wielen te horen. Kan je de uitknop van Netflix écht niet vinden? Dan geven we je een zonnige dosis inspiratie waarmee je gegarandeerd zin krijgt in een fietstocht.

Specialized racefietsen, de ultieme luxebeesten voor iedere wielrenner

Specialized fietsen racefietsen mountainbikes Antwerpen

Iedere wielrenner weet het: Specialized creëert perfecte racefietsen. Deze high-end meesterwerkjes worden met de hand gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika.

Al sinds jaren wordt dit geroemde merk met succes gebruikt op het hoogste niveau van het wielrennen. Misschien heb je Peter Sagan, Julian Alaphilippe, Remco Evenepoel en Mark Cavendish al eens op een Specialized zien rijden?

Specialized wordt gerund door fietsers, een feit dat al sinds 1974 aan de basis staat van elke beslissing die ze maken. Toen er nog geen kwalitatief hoogwaardige fietsbanden op de markt waren, gingen ze zelf aan de slag. Nu bouwen ze complete fietsen!

Ondanks het feit dat Specialized altijd topfietsen bouwt, hebben ze ook instapmodellen. Zo kan ook de beginnende koerser de luxe ervaren van een kampioenenfiets.

Specialized fiets kopen

Specialized Tarmac S-Works Antwerpen
De Specialized Tarmac S-Works, het ultieme paradepaard van dit merk

Ridley, gravel- en koersfietsen uit het hart van de wielersport

Ridley gravel bike kopen Antwerpen

De sportfietsen van Ridley worden ontwikkeld in het hart van de wielersport: België.

Ridley werd opgericht in 1997 en staat inmiddels aan het front op vlak van productinnovaties. De eerste vernieuwende ontwikkeling was het conisch balhoofd, dat in 2001 werd geïntroduceerd. Deze ontwikkeling werd nadien de standaard in de fietsindustrie. Sindsdien blijft Ridley technologisch verbazen met aerodynamische racefietsen en gravelfietsen.

Of je nu de steilste cols wilt beklimmen of gewoon door het vlakke Vlaamse land wilt sprinten: met een Ridley onder je zit je in elke situatie goed.

Als fietsenwinkel zijn we er trots op dat zo’n gaaf merk van eigen bodem is. Ze testen al in hun fietsen in hun eigen windtunnel én op de lastigste Belgische wegen. Tijdens een gratis testrit mag jij dat ook doen!

Ridley fiets kopen

Ridley gravelfiets kopen Antwerpen
Door heide en bos met je eigen Ridley gravelfiets

60 jaar aan ervaring: Scott racefietsen en gravelbikes

Scott racefietsen gravelfietsen kopen Antwerpen

Al meer dan een halve eeuw zijn de mensen van Scott meesters in het samenstellen van racefietsen en gravelbikes. Je mag dan ook het beste van het beste verwachten: superieure materialen, doordacht design en extreem comfort. Het zal je niet verbazen dat Scott inmiddels een van de best verkochte merken van koersfietsen is!

Op de website van Scott lees je:

‘Wij bestaan om sporters innovatieve uitrusting te beiden, om hen te inspireren om hun grenzen te verleggen.’

Die missie steunen wij als fietsenwinkels van harte. Daarom mag je altijd bij ons binnenstappen om ons te vertellen hoe jij je grenzen wilt verleggen. Dan denken we met je mee over de beste fiets die daarbij past.

Scott fiets kopen

Scott koersfietsen gravel bikes kopen Antwerpen
Verleg je grenzen met een koersfiets van Scott

8 sportieve merken bij Fietsen De Geus

Specialized, Ridley en Scott zijn slechts enkele van onze sportieve fietsenmerken. Fietsen De Geus helpt je ook met plezier kiezen uit Bergamont, Idworx, Koga, Santos en VSF Fahrradmanufaktur.

Ons doel is nooit om je zomaar een fiets te verkopen. Wij willen je begeleiden tijdens je zoektocht naar die ene bijzondere fiets die qua comfort, terreingeschiktheid en prijs helemaal perfect is voor je. Stel ons al je vragen. Maak een gratis testrit.

Jouw sportieve avontuur begint bij Fietsen De Geus. Gegarandeerd.

Bekijk alle race- en gravelfietsen

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus