Tour de France-fans, onze Wielermanager staat klaar voor jullie deelname

Dit evenement is inmiddels voorbij. Wil je altijd op de hoogte zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Tour de France

 

Hey, Tour de France-fans! Onze fietsenwinkel heeft een supertoffe competitie in de Sporza Wielermanager aangemaakt. Dus als je wilt genieten van de Tour, een gokje wilt wagen én kans wilt maken op een waanzinnige bikefitting ter waarde van €250, dan moet je zeker even verder lezen.

Hoe doe je mee?

Als je helemaal into wielrennen bent, dan ken je vast wel de populaire Wielermanager van Sporza. Daar kun je online je eigen Tourploeg samenstellen en punten verdienen met de renners die je kiest. Wij hebben ook zo’n competitie opgezet. Het is een apart klassement waar jij bij kan aansluiten.

Je hebt de kans om tot aan de dag van de Tourstart, op 1 juli 2023, je eigen ploeg te maken en mee te doen.

Wil je meedoen? Klik gewoon op die knop hieronder. (Als je toevallig op de homepage belandt in plaats van bij ons klassement, moet je eerst even inloggen en daarna nog een keer op de link klikken.)

Ja hoor, ik doe mee!

 

Tour de France

 

Wat kan je winnen?

Degene met de hoogste score in ons klassement na drie weken krijgt een uitgebreide bikefitting ter waarde van €250 bij Forward Coaching. Ja, je hoort het goed! Forward Coaching is het sportcoachingcentrum in Antwerpen van niemand minder dan de bekende wielercoach Jeroen Dingemans. Dus zorg dat je bovenaan die ranglijst staat!

Ik meld mij aan

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus