Deze 10 accessoires maken van jouw Urban Arrow de ultieme gezinsbakfiets

Urban Arrow cargofiets

 

Het is misschien wel de grootste troef van de elektrische bakfietsen van Urban Arrow: je kunt ze helemaal naar je hand zetten. Dankzij de tientallen beschikbare accessoires maak je van jouw cargobike de ultieme gezinsfiets. Wij vertellen je graag welke 10 accessoires de beste keuze zijn voor jouw gezin.

Urban Arrow Regenhuif

Regenhuif Urban Arrow

Laten we eerlijk zijn: ons land staat niet bepaald bekend om zijn altijd-zonnige weer. Zeker in de herfst en winter kan het flink regenen, maar ook dan wil je je cargobike van Urban Arrow gewoon gebruiken. Houd je kinderen droog met de Urban Arrow Regenhuif! De regenhuif is bovendien compatibel met de Urban Arrow Poncho. Zo zit niet alleen je kroost goed onder de pannen, maar jij ook. Verderop lees je meer over de Poncho.

🛈 De Urban Arrow Regenhuif is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow Maxi Cosi Adapter

Maxi Cosi adapter voor fietsen

Is je kindje nog te klein om in de bak van je Urban Arrow te zitten? Dan biedt de Urban Arrow Maxi Cosi Adapter uitkomst. Met dit in hoogte verstelbare systeem kan je eenvoudig een kinderzitje in je fiets klikken. Overigens is de adapter ook compatibel met andere merken en modellen, waaronder Be Safe iZi Go Modular I-Size, Cybex Cloud Z, Kidsriver June I-size en Nuna Pipa Lite.

🛈 De Urban Arrow Maxi Cosi Adapter is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow Extra Bankje

Bankje voor Urban Arrow bakfiets

Het Urban Arrow Extra Bankje creëert zitplaats voor een derde passagier in je bakfiets. De extra bank heeft een opklapmechanisme dat door de riem op zijn plek gehouden wordt. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, voor bijvoorbeeld je boodschappen, open je de riem en zie je dat het bankje opklapt. Daarmee krijg je alle ruimte in de bak dus heel rap weer terug.

🛈 Het Urban Arrow Extra Bankje is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow Achterdrager Essential

Achterdrager voor fietsen zwart

Over extra capaciteit toevoegen gesproken: waarom zou je niet gebruik maken van de ruimte aan de achterkant van je cargofiets? Met de Urban Arrow Achterdrager Essential monteer je makkelijk een kinderzitje met de MIK HD-interface of grote fietstassen. De maximale belasting is 30 kilogram, dus je kan veel extra bagage meenemen. Goed om te weten: als je gebruik gaat maken van de MIK HD-interface, is het een vereiste dat de bagagedrager door een erkende fietsenmaker geïnstalleerd wordt. Natuurlijk helpen wij je hier graag mee.

🛈 De Urban Arrow Achterdrager Essential is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow Zonnescherm

Urban Arrow Zonnescherm kopen Antwerpen

Te veel van iets is nooit goed. Te veel regen niet, maar ook te veel zon. Bescherm je kindjes daarom op zonnige dagen met het Urban Arrow Zonnescherm. Dit zonnescherm heeft een ingebouwde UPF-50 laag. Het scherm bestaat bovendien uit twee delen, zodat je op hete dagen extra lucht door de bak kan laten waaien.

🛈 Het Urban Arrow Zonnescherm is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow Vloermat

Urban Arrow Family vloermat

Een Urban Arrow is perfect om kinderen of goederen in te vervoeren, maar dit kan op lange termijn krassen en beschadigingen veroorzaken aan de vloer van de bak. De Urban Arrow Vloermat zorgt ervoor dat losse items op hun plaats blijven terwijl je rijdt én beschermt de onderkant van je box tegen krassen en beschadigingen.

🛈 De Urban Arrow Vloermat is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow Bagagenet

Bagagenet Urban Arrow

Wanneer je aan het fietsen bent, wil je niet dat losse spullen liggen te rammelen in de box van je cargobike. Leg je kettingslot, kinderspeelgoed of andere spulletjes gewoon in het Urban Arrow Bagagenet en het probleem is verholpen. Je bevestigt het bagagenet eenvoudig en snel aan de bodemplaat en de zijkant van de box.

🛈 Het Urban Arrow Bagagenet is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow Afdekzeil

Afdekzeil Urban Arrow Family

Staat jouw Urban Arrow vaak buiten? Dan wil je die niet vol water aantreffen omdat het geregend heeft, of vol bladeren omdat er een herfstwind heeft gewaaid. Het Urban Arrow Afdekzeil bedekt de box van je fiets netjes wanneer deze niet wordt gebruikt en beschermt deze tegen regen en rommel. Zo hoef je ‘s ochtends geen tijd te verspillen aan het opruimen van de fiets wanneer je op het punt staat de kinderen naar school te brengen.

🛈 Het Urban Arrow Afdekzeil is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow Bike Parka

Bike Parka

Wil je het beschermen van je Urban Arrow groots en grondig aanpakken? Dat snappen we, want je bakfiets is je dierbaar. De Urban Arrow Bike Parka beschermt je fiets tegen de elementen wanneer hij buiten staat door hem volledig in te pakken. En wat superfijn is: wanneer je de parka niet gebruikt, kun je hem makkelijk terugvouwen in een klein etui.

🛈 De Urban Bike Parka is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow Poncho

Urban Arrow Poncho kopen Antwerpen

Laat jij je afschrikken door een beetje regen? Met de Urban Arrow Poncho zeker niet! Deze waterbestendige polyester poncho heeft een coating van TPU. Hij kan met een handige klittenbandstrip worden bevestigd aan de Urban Arrow Regenhuif, die we eerder al lieten zien. Een unieke eigenschap is het doorzichtige raam aan de voorzijde waardoorheen je goed zicht blijft houden op je kinderen en het display van je cargofiets.

🛈 De Urban Arrow Poncho is te bestellen via de fietsenwinkels van Fietsen De Geus. Bekijk adressen en openingsuren »

Urban Arrow cargo bike kopen Antwerpen

Accessoires van Urban Arrow bestellen?

Met de accessoires uit deze lijst maak je gegarandeerd de perfecte familiefiets van je Urban Arrow. Maar wist je dat Urban Arrow nog veel meer accessoires in het aanbod heeft? Een voorbeeld is hun anti-diefstalsysteem Urban Arrow Connected. Je vindt een compleet overzicht van alle accessoires op hun website.

Je kunt echter niet direct bij hen bestellen. Daarom ben je welkom bij Fietsen De Geus, een officiële verdeler van Urban Arrow. Wij kunnen elk accessoire uit het assortiment van Urban Arrow voor je bestellen én monteren.

Wil je een nieuwe fiets kopen van Urban Arrow? Ook dan ben je in onze fietsenwinkels aan het juiste adres.

Alle fietsen van Urban Arrow

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus