Test een Ellio speed pedelec en maak kans op een gratis ballonvaart voor 2 personen

Ellio actie luchtballon

 

Maak je een testrit op een speed pedelec van Ellio? Dan maak je kans om een ballonvaart voor 2 personen te winnen. Deelnemen is heel eenvoudig: maak in onze fietsenwinkels een testrit op een Ellio, vul aan het einde van je ritje het online formulier in (onze verkoopadviseur geeft je het webadres), en maak kans op deze mooie prijs. Elk jaar worden er op 1 september én op 1 maart winnaars getrokken.

Waarom een Ellio testrijden?

Ellio is een uniek merk in de fietsenwereld. Hun speed pedelecs behalen dankzij vooruitstrevende techniek moeiteloos de 45 km/u. De fietsen zijn daarom keuze nummer 1 voor pendelaars die de files willen vermijden.

Bovendien zijn de Ellio-fietsen automatisch geschakeld. Je high-speed fiets bepaalt dus zelf de beste versnelling en trapondersteuning, wat comfortabeler en veiliger is.

Tot slot is Ellio een echt Belgisch product. Je bent dus verzekerd van hoge kwaliteit op vlak van design en assemblage.

Meer over Ellio  Maak een testrit

Spelregels ballonvaartactie Ellio

Ellio nodigt je uit om deel te nemen aan de ballonvaartwinactie, waar je twee keer per jaar kans maakt op een adembenemende ballonvaart voor twee personen. De winnaars mogen zelf bepalen met wie ze deze unieke ervaring willen delen. De actie loopt het hele jaar door, met twee winmomenten: 1 september en 1 maart.

Om deel te nemen aan de actie moet je doorheen het jaar een testrit maken met een Ellio speed pedelec. De testrit mag gemaakt worden bij een fietsenwinkel die tot het officiële dealernetwerk van Ellio behoort, zoals Fietsen De Geus, bij een Ellio-evenement of in een van Ellio’s eigen testcentra. Op de testlocatie wordt jouw testrit gelogd door de verantwoordelijke ter plaatse. Door de testrit te loggen, doe je mee aan de winactie.

Iedereen mag één keer deelnemen aan de actie. Deelname is beperkt, wat betekent dat het niet de bedoeling is dat je meerdere testritten maakt om je kansen op winnen te vergroten.

De winnaar van de actie wordt telkens op 31 augustus en 28 februari willekeurig geselecteerd. De gekozen winnaar wordt vervolgens persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail en/of telefoon. Het contact zal plaatsvinden op 1 september en 1 maart, afhankelijk van de periode waarin de testrit is gemaakt.

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus