Sportieve Sinterklaascadeaus nodig? Koop ze 24/7 in onze webshop!

Vanaf zaterdag 18 november is de Sint weer in het land. Natuurlijk helpen we de Goedheiligman (én al zijn hulpsinten die deze website bezoeken) ook dit jaar met het uitkiezen van de meest originele, sportieve cadeaus.

✔️ Wil je de pakjes tot aan je voordeur geleverd krijgen? Je bestelt ze 24/7 in onze goedgevulde webshop!

Microstep voor kinderen kopen Antwerpen

Megatoffe microsteps

Maak van de route naar school en naar huis een leuk avontuur met deze stoere, snelle microsteps.

Yes, tof cadeau!

Nutcase helm kopen Antwerpen

Hagelharde helmen

Laat je zoon of dochter veilig fietsen of steppen dankzij de Nutcase-helmen. Veel motieven beschikbaar!

Veiligheid boven alles

Fluovestje kopen Antwerpen

Funky fluovestjes

Op donkere dagen zorgt een fluovest ervoor dat de kleine fietser gezien wordt. 12 varianten beschikbaar!

Check ze alle 12

Wielverlichting kopen Antwerpen

Weergaloze wiellichten

Jouw kind mag opvallen! En dat wordt nu wel erg gemakkelijk (en tof) met deze wiellichten.

Nu naar de webshop

Ook papa’s en mama’s verdienen cadeaus…

Laat je inspireren door deze mooie cadeau-ideeën voor volwassenen.

Kwaremont geschenkverpakking kopen Antwerpen

Coureur T-shirt kopen Antwerpen

Klean Kanteen thermos kopen Antwerpen

Brooks rugzak kopen Antwerpen

Goesting om een kijkje te nemen in onze webshop? Klik op de grote gele knop hieronder!

Alles voor volwassenen

 

Happy Giftlist: maak jouw verlanglijstje onvergetelijk

Met Sinterklaas en Kerstmis in aantocht komt de vreugde van het geven en ontvangen van cadeaus. Hoe maak je ervoor dat je de perfecte geschenken krijgt en geeft? Wij van Fietsen De Geus hebben goede ervaringen met Happy Giftlist, een persoonlijke assistent in het creëren van een verlanglijstje:

  • Gemakkelijk: Met een breed scala aan categorieën en suggesties kun je eenvoudig items toevoegen die passen bij jouw interesses, behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar praktische gadgets, luxe accessoires, of iets daartussenin, de kunst van selectie wordt een plezierige ontdekkingsreis. Door te bladeren door de uitgebreide catalogus van Happy Giftlist, krijg je niet alleen inspiratie, maar ontdek je ook geschenken die je misschien nooit alleen had gevonden.
  • Personalisatie: Een verlanglijstje maken gaat niet alleen om het selecteren van items; het gaat ook om het toevoegen van een persoonlijk tintje. Happy Giftlist plaatst jouw verlangens in de spotlight door uitgebreide personalisatiemogelijkheden te bieden. Voeg details toe, specificeer je voorkeuren en laat notities achter die jouw vrienden en familie helpen bij het kiezen van dat ene perfecte geschenk.
  • Gedeelde vreugde: Door je vrienden en familie toegang te geven tot jouw zorgvuldig samengestelde lijst, kunnen zij met vertrouwen geschenken selecteren die je echt wilt. Zonder dat je alsof moet doen of je iets leuk vindt.

Happy Giftlist is niet zomaar een platform om een verlanglijstje te maken; het is jouw sleutel om te krijgen wat je echt wil. Het maakt niet alleen het proces van het kiezen en ontvangen van geschenken eenvoudig en plezierig, maar het creëert ook een unieke ervaring. Het zorgt ervoor dat je oprecht blij kan zijn met een geschenk, ongeacht of het een fietscadeau van bij ons is of iets compleet anders.

Ontdek ons fietsgamma

Lieve Sint, vind je het moeilijk om te kiezen?

Cadeaubon Fietsen De Geus

Geef dan een De Geus-cadeaukaart! Daarmee kunnen alle brave kindjes (of ouders) hun eigen cadeau bepalen. 👍

Koop een cadeaukaart

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen de geus