Koop een Lovens Explorer en krijg tijdelijk een regenhuif gratis

Lovens cargofiets regenhuif

 

Ter promotie van hun Explorer-model start Lovens een grootschalige actie waar jij als toekomstige bakfietser zeker van moet profiteren! Ze gaan iedereen die voor het eerst een Lovens Explorer koopt, een Lovens regenhuif en LED-dagrijverlichting ter waarde van € 490 cadeau geven. Hoe je je gratis accessoireset claimt? Je leest het hieronder.

Hoe claim je de gratis Lovens-accessoires?

Lovens bakfietsen België

Bestel je tussen 19 mei en 24 juni 2023 een nieuwe Lovens Explorer bij Fietsen De Geus of een andere deelnemende fietsenwinkel? Neem dan de volgende stappen om je gratis accessoireset te krijgen:

  1. Registreer je uiterlijk op 24 juli 2023 via deze actiepagina.
  2. Upload daar je factuur en de overige gegevens die gevraagd worden.
  3. Lovens stuurt de accessoires naar de fietsenwinkel waar je de fiets besteld hebt, waar jij ze kan ophalen nadat je bericht hebt gekregen dat ze klaarliggen.

Wil je bewijs dat je deze kans zeker niet moet laten glippen? Een tijdje terug schreven we nog dat de nieuwe Lovens-regenhuif beter is dan ooit tevoren. En nu kan je er gratis één claimen!

Lovens Regenhuif

Veel gestelde vragen over deze actie

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Ga naar de actiepagina, na aankoop van jouw Lovens Explorer. Vul hier het formulier in en upload je factuur. Nadat zij jouw aanvraag hebben ontvangen en de gegevens hebben gecontroleerd, sturen ze de accessoires naar jouw Lovens-verkooppunt, bijvoorbeeld Fietsen De Geus. Het verkooppunt monteert dan kosteloos het gratis accessoirepakket.

Wanneer heb ik de accessoires binnen?

Na jouw aanmelding voor de actie, ontvangt Lovens het verzoek voor de bestelling. Ze sturen dan de accessoires naar jouw verkooppunt. De levering verschilt per verzoek, het is dus helaas niet mogelijk op voorhand aan te geven wat de levertermijn is. De maximale levertijd is 6 weken, maar ze doen ons best om de accessoires zo snel mogelijk op te sturen. Zodra jouw verkooppunt de accessoires heeft ontvangen, nemen zij contact met je op voor de montage van de accessoires.

Komen er kosten bij de montage kijken?

Nee, jouw verkooppunt monteert geheel kosteloos de accessoires uit deze actie.

Ik heb nét een Lovens gekocht, geldt deze actie ook voor mij?

Helaas niet, de actie gaat in op 19 mei en geldt alleen bij de aanschaf van een nieuwe Lovens Explorer tussen 19 mei en 24 juni 2023.

Ik heb nét een Lovens Regenhuif aangeschaft, de verwachtte leverdatum is na 19 mei. Geldt de actie ook voor mij?

Helaas niet, de actie geldt enkel bij de aankoop van een nieuwe Lovens Explorer tijdens de actieperiode (tussen 19 mei en 24 juni).

Ik ben al jaren Lovens-klant, is er voor mij ook een leuke aanbieding?

Momenteel niet, de actie geldt voor nieuwe klanten en geldt alleen bij de aanschaf van een Lovens tussen 19 mei en 24 juni.

Ik wil maar één van de twee accessoires, kan dat ook?

De actie geldt op zowel de Regenhuif als de LED-dagrijverlichting. Wil je maar één van de twee ontvangen, bespreek dit dan met jouw verkooppunt.

Ik heb een vraag of opmerking over deze actie.

Je kunt je vraag insturen via info@lovensbikes.com.

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen De Geus