Gratis fietsreisinspiratie: luister 2 maart 2023 naar wereldreiziger Jonathan Van Nieulande

Alle plekken voor dit evenement zijn inmiddels bezet. Wil je op de hoogte blijven van een eventuele toekomstige editie? Schrijf je in op onze nieuwsbrief >

Jonathan Van Nieulande

 

Ben je klaar voor een stevige portie inspiratie voor je volgende fietsreis? De Antwerpse wereldreiziger Jonathan Van Nieulande vertelt op donderdag 2 maart 2023 vanaf 19u30 over zijn indrukwekkende fietsavonturen. De locatie is Fietsen De Geus Antwerpen, Marnixplaats 4, Antwerpen. Toegang is gratis.

Ja, ik wil erbij zijn

De wereld rond op een Santos-reisfiets

Jonathan van Nieulande

In mei 2022 startte Jonathan Van Nieulande, een toen 27-jarige leerkracht van Don Bosco Hoboken, aan een groot avontuur: in twee jaar tijd van Alaska naar Patagonië fietsen. Deze rit van 30.000 kilometer legt hij af op zijn Santos-reisfiets van Fietsen De Geus.  Zijn doel: de wereld zien en ondertussen zijn leerlingen inspireren via blogs op zijn website en foto’s op zijn Instagram-pagina.

Op 2 maart vertelt Jonathan in onze fietsenwinkel in Antwerpen over zijn vele avonturen. Daarin komen ontmoetingen met beren, diefstal van apparatuur en vele andere boeiende onderwerpen voor. Je ontdekt bovendien hoe hij zich voorbereidde op de reis en hoe hij het ervaart om elke dag op de fiets te zitten. Uiteraard krijg je de kans om Jonathan vragen te stellen.

Deze inspirerende avond met Jonathan is gratis. Maar let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus op tijd aan!

Ja, ik schrijf mij in

Jonathan van Nieulande
Jonathan voor de beroemde bus van McCandless, bekend van de film Into The Wild
Jonathan Van Nieulande
Jonathan: een eenzame stip tussen enorme bomen
Jonathan van Nieulande
Jonathan in Deadhorse, Alaska
Santos reisfiets
De Santos-reisfiets van Jonathan op een koude dag
Jonathan Van Nieulande
Jonathan op de Dalton Highway in Alaska, bij het kruisen van de noordpoolcirkel
Jonathan Van Nieulande Alaska
Jonathan in de bergen van Alaska

Meld je gratis aan

Wil je je laten inspireren door Jonathan Van Nieulande? Meld je gratis aan via het onderstaande formulier.

Update: Alle plekken voor dit evenement zijn inmiddels bezet. Wil je op de hoogte blijven van een eventuele toekomstige editie? Schrijf je in op onze nieuwsbrief >

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen De Geus